Threads: 24
[quote="Vucko Nis"] Karte su bile na blagajni tokom celog dana tako da je mogao da ih kupi ko je hteo. Sever je nestao deset minuta pre pocetka meca a svi koji pi
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Threads: 52
[quote="Vucko Nis"]. Svi stalni navijaci su dobili karte za sever po ceni ili na drugi nacin a vi koji pricate da ste redovni a kao nemate kartu za sever la
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Threads: 7
Threads: 1
Threads: 2
[quote="Casual"][quote="Vucko Nis"]Za
žabe nas hapsite, pamet nije prelazna!
Ja ti kazem da severa nije bilo na blagajnama prva dva dana duze od sat i po ukupno. To mogu 1000% da garantujem. Za sredu isto mogu da garantujem da nije tacno da je bilo severa (ne zapada i juga, nego samo severa), a dokaz je da je dosta mojih poznanika kupilo karte od tapkarosa. Po ceni od 300-700 dinara. Dalje zavrsavam pricu oko tapkanja.
Threads: 76
Godra, sto se ti toliko cimash, Vucko ionako nije trazhio odgovor od tebe.
Meni je drago da se u diskusiji bar rascistilo da su karte zaista trebovane.
I nije mi jasno chijeg Mesiju Forever Ultras glumi po srpskim navijachkim forumima i dokle ce to da traje?
Pa i za derbi u Gudjer ligi je bilo frke oko ulaznica i sto je jos
gore tada nije bilo utesne juzne tribine, nego ili imas kartu ili je nemas!
Desilo se da je veliki broj navijaca iz unutrasnjosti prevalilo dug put i izvisilo za karte, neki su cak i pored rezervacija ispushili kartu...shto se "dezhurni nezadovoljni" nije i tada bunio? Bole ga kita imao je za sebe uvek obezbedjenu koverticu sa kartama...naviklo to da mu se sve servira pa je sada mnogo nezadovoljan, shto takav tretman nema i na fudbalskim tekmama...koga zabole sto je on "iz principa" isao na jug, jebe mi se...
I ja svaku kartu za basket kupujem na blagajni jer "iz principa" necu da nabavljam propusnicu, pa ne kenjam unaokolo i ne trujem preko neta. Svaki covek ima pravo na svoje principe i to je licna stvar, prema tome o tome se ne trubi na net-u.
Quote:Godra, sto se ti toliko cimash, Vucko ionako nije trazhio odgovor od tebe.
Znaci od sad odgovaramo samo kad nas neko nesto pita? Dobro, nisam znao.
Threads: 7
[quote]Da ti odgovorim realno. Nismo tra
Threads: 52
Quote:I nije mi jasno chijeg Mesiju Forever Ultras glumi po srpskim navijachkim forumima i dokle ce to da traje?
A da ti malo "mesiju" izvadis iz usta?
Niko te nije zvao u ovu raspravu... niti dalje imam nameru da je vodim, a ponajmanje sa tobom.
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!