Threads: 76
"Нама пива..." ЊА,ЊА,ЊА,ЊА...
"Нема пола кума..." ЊА,ЊА,ЊА,ЊА...
Ево кадра, ето зума, а ено и кума...
Како видим "Кикбоксери" и "Кумови" су за неки реванш?
А остали?
Threads: 2
И Превише згодни су за нове изазове! Треба да вадимо флеке са овог турнира...
Threads: 83
Може, и фудбал, а може и пливање, адекватно је временским условима и конфигурацији терена
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 12
а могли би да добавите и неке градске цице, да видимо мало и ми деца са села како ТО изгледа :rofl
нека модератори одма избришу овај мој пост јер ако га прочита моја жена биће :batine :rofl
Threads: 7
Quote:а могли би да добавите и неке градске цице, да видимо мало и ми деца са села како ТО изгледа :rofl
нека модератори одма избришу овај мој пост јер ако га прочита моја жена биће :batine :rofl
:rofl :rofl :rofl
Threads: 76
Ове 4 екипе које су изразиле жељу за репризом, нису се изјасниле да ли им одговарају поменути датуми?
- За репризу 4. Кафеовог турнира предложена је прва недеља у јулу, то јест 01.07.
- За репризу репризе 4. Кафеовог турнира предложена је прва недеља у августу, то јест 05.08.
На репризама се могу појавити и екипе које нису учестовале на турниру.
Што се тиче терена, да подсетимо, комисија је суспендовала терен "Дебела Ладовина" због неравнина на терену од попадале дудовине, па се играло на теренима "Нигде Лада Нема".
Надајмо се да ће комисија за наредне сусрете бити мање захтевна и пробирљива.
Threads: 12
Па мени се завршава годишњи одмор 26.06. тако да незнам да ли ћу ја лично моћи али верујем да ће неко од мојих разбојника доћи, али има времена да се издоговарамо.
Поздрав :ruke
Threads: 7
Ми можемо првог, није проблем, само овога пута стварно доводимо две екипе тј 8 људи и два голмана :rofl
Threads: 15
И обавезно неку физиостерапеуткињу да доведете,јер никад се не зна...
Threads: 2
Оба термина одговарају мојој екипи... Ко не буде могао да дође наћићемо му замену...