Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Четврти Кафеов турнир!
"Нама пива..." ЊА,ЊА,ЊА,ЊА...
"Нема пола кума..." ЊА,ЊА,ЊА,ЊА...

Ево кадра, ето зума, а ено и кума... [Image: cheer_icoon.gif]

[Image: grupna.jpg]
[Image: grupna2.jpg]

Како видим "Кикбоксери" и "Кумови" су за неки реванш?
А остали?
[Image: pobednik.jpg]
Reply
И Превише згодни су за нове изазове! Треба да вадимо флеке са овог турнира... Big Grin
Reply
Може, и фудбал, а може и пливање, адекватно је временским условима и конфигурацији терена Big Grin
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
а могли би да добавите и неке градске цице, да видимо мало и ми деца са села како ТО изгледа :rofl

нека модератори одма избришу овај мој пост јер ако га прочита моја жена биће :batine :rofl
Reply
Quote:а могли би да добавите и неке градске цице, да видимо мало и ми деца са села како ТО изгледа :rofl

нека модератори одма избришу овај мој пост јер ако га прочита моја жена биће :batine :rofl

:rofl :rofl :rofl
Reply
Ове 4 екипе које су изразиле жељу за репризом, нису се изјасниле да ли им одговарају поменути датуми?

- За репризу 4. Кафеовог турнира предложена је прва недеља у јулу, то јест 01.07.
- За репризу репризе 4. Кафеовог турнира предложена је прва недеља у августу, то јест 05.08.

На репризама се могу појавити и екипе које нису учестовале на турниру.

Што се тиче терена, да подсетимо, комисија је суспендовала терен "Дебела Ладовина" због неравнина на терену од попадале дудовине, па се играло на теренима "Нигде Лада Нема".
Надајмо се да ће комисија за наредне сусрете бити мање захтевна и пробирљива.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Па мени се завршава годишњи одмор 26.06. тако да незнам да ли ћу ја лично моћи али верујем да ће неко од мојих разбојника доћи, али има времена да се издоговарамо.
Поздрав :ruke
Reply
Ми можемо првог, није проблем, само овога пута стварно доводимо две екипе тј 8 људи и два голмана :rofl
Reply
И обавезно неку физиостерапеуткињу да доведете,јер никад се не зна... Smile
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
Оба термина одговарају мојој екипи... Ко не буде могао да дође наћићемо му замену... Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)