(08-28-2014, 12:48 AM)mauzer link Wrote:Жао ми је ради плата али макар Терза и био кримос што баш и не верујем Једина приша је РЕЗУЛТАТ нема овде здраве фудбалске прише нити ће је кад бити Нисмо ми Велика британија па се вратиш из бетон лиге код нас нема повратка Збнаши резултат пре свега и као крајње решење Приватизација па онај ко улаже паре нек мисли ко је КРИМОС
Велико поштовање према теби али има нас овде са мало дужим памћењем па се сећају многих епизода тог лика. Од налажења нерегистрованог пиштоља у његовим колима, силних веза са ЦГ мафијом, оне смејурије са намештањем утакмица због чега су чак и навијачи његовог клуба дигли глас (регуларно зар не?), затим "школовања" у Америци а богами и онако згодно заборављеног и нерасветљеног убиства Булатовића када је проговорио.
Ако већина овде тврди да више никада неће бити здраве фудбалске приче ајде онда да затворимо радњу и престанемо да каљамо славно име нашег фудбалског клуба. Депримирајуће је да се Влада Маузер помирио са том нашом куратом судбином.
(08-28-2014, 06:49 AM)Пијанац link Wrote:Људи који су од старта Терзићеви опоненти су махом против јер њега ето бије глас да је криминалац. А онда долазимо дотле да ти исти људи не само да 3 године трпе Небојшу Човића, него су чак штавише и одушевљени њиме. Хмммм....
Има и таквих али ја нисам један од њих. Човић је посебна прича и далеко јача и опаснија глава од Терзе. Оно што је он радио 90их, а потом и на Космету кад му је додељен задатак какав јесте је поражавајуће. То је човек који је политички надживео све владе као што ће и ову. А увек је имао, по српску јавност, осетљиве задатке.
Такви људи у СД-у нам обесмишљавају спорт и у крајњој линији све што смо ми као група радили,сада већ деценијама. Опет долазимо до тога да је терен захваљујући таквим људима постао споредна ствар а да се успешност спортских клубова одређује по партијској или некој још горој линији.
Не знам за остале али сам био поноснији на клуб кад нам је претило гашење и кад смо били други по ко зна који пут знајући да смо ту зато што су други имали по 5-6 филијала у лиги, читав савез,судије и врх партијске државе него сада кад смо узели титулу са оваквим људима на челу.
Моја последња илузија је нестала 2010. године када је Весић, пардон Лукић, у последњем колу на Маракани пустио гробарску филијалу да остане у лиги. Од тада на сваку утакмицу идем са дозом горчине јер ми је стока одузела право да свој клуб сматрам великим и поштеним и да ће такав увек бити без обзира на околности.
Да не дужим, јасно је мени да је оно што желим утопијски у оваквим околностима али нећу због тога да правдам овај послувет који се обрео у нашем клубу а још мање ћу се помирити са таквим стањем.