Threads: 83
Necu da glumim nekog opasnog, zloupotrebljavam ulogu moderatora, i da upozorim da se ponavljamo sa pricom... Mislim na prethodni post... Nema potrebe, vec su te stvari recene i sve se zna... Jedino sto nisam video ovde nesto sto mi je sada palo na pamet.... Secate se da su neki posecivali treninge i "podsecali" (citaj :boks ) fudbalere koji im je glavni zadatak na terenu... E pa mozda bi umesto teranja trebalo isto tako "popricati" (citaj :batine ) i sa nekima iz uprave, mozda se promene, pocnu da grizu, da dovode bolje igrace, vuku korisnije strateske poteze, pocnu da dovode jake sponzore, aaaa??
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 1
"prodani smo,od kad postojimo
jer smo zeljni slave
a i pare volimo
prodali smo se
ali sa stilom
svako od nas raspolaze vilom
prodali smo se
uzeli smo paaaare
prodali smo se
izdali drugare"
Threads: 24
Treba pogledati klubove iz Rusije, Rumunije, Ukrajine...
Promenili su uprave, doveli jake sponzore i direktore, izmenili stadione, dovukli navijace na stadion... Pogledajte slike navijaca Dinama iz Bukuresta, ej!!! Sve privatizovano!!! I sada su u LS Sahtjor, CSKA, Dinamo Kijev. Dogodine jos vise... Samo su promenili upravu i svima lepo... A nama :bes :bes
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
"ja sam navikao na male stvari
malo mi treba da postanem srecan
gledam tebe da zaboravim stvarnost
hteo bih da bezim,al ostajem tu
svoje sam snove zakopo davno
na groblju secanja
prodao sam ideale
za saku nicega
MENE MOZES,MENE MOZES IMATI
MENE MOZES,MENE MOZES IMATI
MENE MOZE IMATI SVAKO
SAMO KAD ME POZELI
MENE MOZES IMATI LAKO
LAKO ME JE KUPITI"
Threads: 7
Bas tako Godra.U pravu si.
Ja sam pun situacija u kojima sam vidio kako ljudi koji zasjednu na fotelju nece sa nje da se maknu pa makar sve oko njih propalo.
Zato su promjene tu ali dok vodeci ljudi to ne pokrenu, od toga vjerovatno nece biti nista.
poz
Dacha
Threads: 76
Stoko-seljacka, od petog oktobra dvehiljadite, do petog oktobra dvehiljadepete, zivis 5 smrdljivih godina zivota u zemlji BEZ IMENA, u zemlji BEZ ZAKONA, u zemlji BEZ GRANICA, u zemlji BEZ ICEGA. I smrdis na govna. Ne bunis se. Cutis. Da nije Zvezde (koja ima IME) i Severa (koji ima ZAKON), ne bi znao sta je radost. Ne bi znao ni ko si, ni sta si, ni gde si. To sto osecas, stoko-seljacka, posle poraza od PSV-a, oni koji vole ovu zemlju, osecaju to SVAKI DAN!
Drotovi-politicari, maskirani u navijace, ovaj internet sajt vam nije "Pink" televizija, da ga koristite besplatno za sirenje svoje propagande.
Jednoga dana, sve ce doci na svoje mesto, ali ne jos...
Threads: 52
Quote:Stoko-seljacka, od petog oktobra dvehiljadite, do petog oktobra dvehiljadepete, zivis 5 smrdljivih godina zivota u zemlji BEZ IMENA, u zemlji BEZ ZAKONA, u zemlji BEZ GRANICA, u zemlji BEZ ICEGA. I smrdis na govna. Ne bunis se. Cutis. Da nije Zvezde (koja ima IME) i Severa (koji ima ZAKON), ne bi znao sta je radost. Ne bi znao ni ko si, ni sta si, ni gde si. To sto osecas, stoko-seljacka, posle poraza od PSV-a, oni koji vole ovu zemlju, osecaju to SVAKI DAN!
Drotovi-politicari, maskirani u navijace, ovaj internet sajt vam nije "Pink" televizija, da ga koristite besplatno za sirenje svoje propagande.
Jednoga dana, sve ce doci na svoje mesto, ali ne jos...
Imas PMS? Hoces da nam pojasnis svima ove reci...?
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
@ Red Star Forever
Brate, ti si moderator, tj. gazda ovog foruma i ako zakljucas topic to nije zloupotreba, a da ga treba zakljucati - treba.
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Threads: 17
???? ????? ????, ?? ?? ????? ?? ?????? ???? ???? ????? ?? ????!
?? ?? ??????. ??? ???? ???????.
Threads: 52
Quote:@ Red Star Forever
Brate, ti si moderator, tj. gazda ovog foruma i ako zakljucas topic to nije zloupotreba, a da ga treba zakljucati - treba.
Cekaj, ranije sam bio grobar, sada me zanima sta sam ovaj put...
Sto se mene tice moze i da se zakljuca mada sam zivo bio zainteresovan sta je ovaj put smislila, mislim, kakvu zaveru... Zakljucao si topic na drugom mestu pa da ti odgovorim ovde dok nije zakljucano, prijatelju, ne moze sve da bude over&out...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
|