Threads: 3
Огњен Врањеш је класична пичкетина и јајара уосталом као и већина фудбалера у глобалу причам не само о нашим бившим играчима 90% њих су сисе и јајаре, тај дечко се прво док је живео у Бања Луци декларисао као Лешинар велики навијач Борца итд. Па онда код нас као велики зведаш Делија и итд..овим гестом је показао колико је говно од човека и пиздурина. Пијанац није то никаква балијска пропаганда јер сви имамо очи и видимо, и не знам само како можеш да поредиш Миличића са овим парамецијумом човека који је пре свега човек хуманиста и помагао је више људима у животу него што ћемо до краја живота ти и ја и сви остали на овом форуму заједно помоћи и називати га дебилчином је крајње трагикомично. Очигледно не знаш или нису чуо о његовим људским особинама и о каквом се момку ради. Буразер ми је доста пута седео са њим и причао ми је да је одличан момак, ово што је овај Врањеш урадио Дарко не би урадио ја мислим ни за шта на свету и пре би погинуо него да се на овај начин избламира и понизи као што је овај себи то дозволио. Јел забрањено човеку да се напије и провесели? И та поређења ако је члан Радикала а има истетовираног Војводу Ђујића су смешна, па Ђујић да је данас жив и да види данашње издајнике којих се толико накотило у овој земљи, Шешља би подржао без размишљања..
Threads: 38
(06-10-2015, 12:51 AM)Ултрас Либери link Wrote: Пијанац није то никаква балијска пропаганда јер сви имамо очи и видимо, и не знам само како можеш да поредиш Миличића са овим парамецијумом човека који је пре свега човек хуманиста и помагао је више људима у животу него што ћемо до краја живота ти и ја и сви остали на овом форуму заједно помоћи и називати га дебилчином је крајње трагикомично. Очигледно не знаш или нису чуо о његовим људским особинама и о каквом се момку ради.
Ја одговорно тврдим да је дебилчина јер сам својим очима гледао како мртав мајци малтретира таксисту једно 45 минута пред почетак утакмице Звезда-Бордо који је позван да га вози на ту утакмицу. Детаље описивати нећу, довољно је рећи да је таксиста све време престрављен седео за воланом и вероватно клео моменат када се јавио да одради ту вожњу. За хуманитарни рад знам, али је он као професионални спортиста Српство требао првенствено да покаже квалитетним играма за репрезентацију, а тек секундарно на друге начине. А он од репрезентативног стажа има јебање кевице судији. :o Бог му је дао невероватан таленат, али му је памет дао такву да с пуним правом може да му се каже да је дебилчина.
Threads: 164
Пошто немам жеље да и даље учествујем у расправи, ал колико може да се примети, тројица нас је рекло да је Врањеш пиздурина. Три према један, и сви имамо чврсте аргументе, невезано за Миличића и повлачењем паралела.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Чврсти аргументи су вам нагађања, могао је ово, хтео је оно, испало је овако, да је Ђујић данас жив.... Да баба има тролу, возила би на Бањолу....
Threads: 0
Хуманитарни рад>играње за репрезентацију.
П.С. таксисти су gowna!!!
Сума сумарум, један је Миличић Дарко ;D
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
(06-10-2015, 08:14 PM)100%anti crnobeli link Wrote: Хуманитарни рад>играње за репрезентацију.
Да, да! Поготово онај хуманитарни рад јавних личности за личну промоцију и окајање грехова.... И Добривоје Танасијевић је велики хуманитарац, цркву изградио....
Сума сумарум, води га кући ако ти је добар, идите на пецање или тако нешто.... ;D
Threads: 0
А који он то грех има па да га окаје донацијама? Осим ако у грех рачунаш што понекад прави будалу од себе.
Реци да је Миличић дебил деци која болују од Батенове болести, за које државу заболе ђока, а којима је донирао 120 хиљада долара. А то је само једна од донација коју је упутио.
Ја сам присталица оне изреке, криво седи, ал' право беседи. Према томе, свој лични анимозитет према њему остави по страни када су чињенице у питању.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Када правиш будалу од себе, а да то никога не угрожава онда је то у реду. Али када правиш будалу од себе и тиме некога другог угрожаваш, онда је то већ грех. Ја написах како сам својим очима гледао случај где он друго лице угрожава правећи будалу од себе. Међутим, тебе тај случај очигледно интересује колико и репрезентација Србије, тако да јеби га. Џаба ти причам.
Коришћење болесне деце у расправи, не би ли се у истој обезбедила боља позиција, ме уопште не фасцинира и неће ме померити ни за педаљ, што каже Киза, са мог становишта да је човек дебилчина.
Threads: 3
Добро пошто нема сврхе више причати о овој теми са Пијанцем, њему је Миличић дебилчина човек за кога се зна ко је и шта је (и то за репрезентацију није уопште до њега чисто да знаш али ево догодине се лудак враћа кошарци тако да је и ту све могуће) а Огњен Врањеш му је жртва ''муслиманске пропаганде'' мали клошар и дупелизац који је показао своје право лице пре неки дан, крај приче.
Зашто бајо не прокоментаришеш оно што сам већ два пута навео у прилог томе да је дебилчина? Лепо сте се сви научили да оно што вам не одговара једноставно прескочите. Него опет оно популистичко: Зна се ко је и шта је!
Ево ко је и шта је! Други пик на драфту, први иза ЛеБрона, узор младима...
|