11-10-2003, 05:41 PM
B92: Posle derbija izmedju Crvene Zvezde i Partizana, odigranog u subotu 8.novembra , privedeno je 35 osoba, od kojih 29 punoletnih, saop
Crvena Zvezda-Partizan
|
11-10-2003, 05:41 PM
B92: Posle derbija izmedju Crvene Zvezde i Partizana, odigranog u subotu 8.novembra , privedeno je 35 osoba, od kojih 29 punoletnih, saop
11-10-2003, 09:21 PM
Boko, navijaci koji su nam dosli u goste su sa Kosova ( ucenici nekoliko skola na Kosmetu ).
Inace, kada ih je oficijelni spiker pozdravio, glodari su josh jeda`red dokazali da su shiptari time sto su iz petnih zila izzvizdali goste sa Kosova. Quote:Da im je sve malo, najbolje pokazuje ona slika sa pisanjem na tribini...Znaci ne verujem cega si se setio... :rofl :ruke Inache, treba da posetite glodarski forum, pa da vidite koji se tamo pacenici skupljaju! Stvarno sam dete srece sto ne navijam za pakistan! ![]()
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
11-10-2003, 10:52 PM
Pita mali partizanovac tatu:
- Tata, kada smo poslednji put dobili Zvezdu? - Ne secam se sine, pitaj dedu! -------------------------------------------------------------------------------- DOK SRCE KUCA U NAMA TI ZVEZDO NISI SAMA...
11-10-2003, 11:28 PM
Jos jos jos!!! :rofl
P.S. Godra orle stari, nisam znao da si postao moderator "cvrste ruke i neznog srca"?
imice, na zaboravi da si mi skinuo nevinost, zauvek tvoja M. Uzelac!
11-11-2003, 12:06 AM
Evo ti glodaru jos jedan vic:
Trener aktuelnog
11-11-2003, 12:29 AM
Joooj , dobar si! :ruke :ruke :ruke
Ziv mi bio dangubo jos 100 godina u sreci i veselju! Ma od sutra bre navijam i ja za zvezdu, necu valjda za neki tamo di dolaze crnci, pa jos muslimani, ih nije nego... Ce se vidimo na sever kad zapalim bengalku da me celo selo vidi
11-11-2003, 12:43 AM
Quote:Jos jos jos!!! :rofl Za one reci uglavnom sledi bandza "a la Ziga", ali kao sto kazes - nezna srca, oprastam. Sta ces, raspolozenje zbog ko zna kojeg :jebanje nad komsijama. Nego, kako si mi ti, sta ima kod vas na Forumu? Preziveste li ti i Front ono :boks u subotu? Sva sreca da se Ziga nije nadrndao, inace bi bilo svasta. Ovako, kakve bi mi bili komsije kad bi dozvolili kolektivno samoubistvo nasih drugara iz Humske?
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
![]()
11-11-2003, 07:45 AM
Hm,
Baba, ![]() poz, budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
11-11-2003, 08:22 AM
Sto se samog Lalatovica tice, on bi sigurno dosao, ali mislim da ce "mala" prepreka biti obestecenje koje bi zacepili Ukrajinci. Sa OFK-om igramo sledece subote, ovog vikenda igraju reprezentacije.
Nije valjda da im forum jos nije proradio ![]()
..baklje gore, pesma cigana...
11-11-2003, 09:16 AM
Godra grome, nije mi lako, morao sam da emigriram u Stanisice posto tamo nema cigana koji bi me zezali ( ili mozda samo zastava? )
Budo, "ponovo radi bioskop" samo sto ces morati opet da se registrujes. Pretpostavljam ako nije server u pitanju ( a sto bi bio ) da je pao zbog hakovanja delija iz pentagona. U pravu si, imam kompleks od marakane, samo sto je nikad nisam video, mozda jednog dana i ja odem u brazil :lol: . A ono vase korito je samo po sebi zastrasujuci dozivljaj. Onoliko zdravih likova ( svi rumeni, pucaju od zdravlja), onaj izvorni srbski jezik ( a ne ovaj BGD deformisan raznim uticajima zapada), to sarenilo ko u dobra stara vremena kod nas na stadionu ( 25.05.), a pesma...cista poezija...ma to nema nigde.Salu na stranu, odvratno! " uuuuuu dzaaaajoooo, UH,AH, zelim da znaaaam, odakle ti HIV?"
|
« Next Oldest | Next Newest »
|