Threads: 0
u redu je da raspravljate ali ajde malo spustite ton..
budimire budi dzentlmen pa se prvi povuci...
kizo,porediti kk i fk je smesno,budi realan i uzmi u obzir stanje za vreme stare uprave kk i sada(ako nista drugo sve je transparentnije i modernije),dok fk funkcionise kao zemljoradnicka zadruga iz 1953
a vas dame molim da se i ponasate kao dame
na nebu tom na koje idem ja sija moja zvezda crvena.....
"Politika" bi bila sledeca:
-VOLETI ZVEZDU BEZKOMPROMISNO
-sto pre zaboraviti PSV
-pomoci mladim momcima koji su na terenu da pobedjuju ponovo
-DOLAZITI NA UTAKMICE
-nadati se boljim danima u klubu
Ako sam nesto izostavio 'ebiga...
Pa i 100 gajbi piva da popijem ne bih bio u stanju duze od dva minuta da pricam o politici kluba, drzave, poljoprivredne zadruge...
Naucila me drzava da vise ne obracam paznju ko je ko i ko je sta (ima izuzetaka naravno), ali ono sto sam naveo gore ostaje. Pa nama obicnim "smrtnicima" kada bi dali da biramo kako da funkcionise klub napravili bi pokolj medjusobno. Jer pobogu pa svi smo mi za sve sposobni i sve znamo, sto ne bi znali i o organizaciji fudbalskog kluba.
Uhhhhh da ne s e r e m vise ajd zdravo.
Threads: 83
@Lucky Star
Ti me ocigledno nisi razumela, a ni ja tebe... Sve to sto je Kiza rekao, pa nisam ja nista suprotno od toga pricao, to je sve prica koja povlaci jedna drugu... I o toj slozi na severu o kojoj pricas, pa to je prava prica, zato sam te i pitao koji su to ljudi ovde koji rade protiv severa, protiv Zvezde jer sam imao utisak da ih znas i da mozes da ih imenujes, pa je li, zajedno da ih eliminisemo...
I gde sam ja to rekao da ja ne pripadam ovom narodu i samim tim delim sudbinu istog... Naravno da ni meni nije sjajno i da grcam u nemastini za razliku od moje generacije po Evropi, Americi, ne znam gde vec...
A i o kojoj vlasti i politici sam ja pricao pa me dovodis na tu temu??!! Znamo i ti i ja zasto i zbog koga je donet zakon o huliganstvu na sportskim terenima, a zasto nije donet zakon o sportu... I znamo mnogo toga o politicarima koji su obecavali, zato ih prezirem sve do jednog i ne zelim da ih gledam u Zvezdi, pa makar i kao posmatrace na velikim utakmicama... Obecali su oni mnogo toga ovom narodu, mnogo vise od jebenih zakona, ovaj narod jedva prezivljava... Ali to ne znaci da ja ne smem ako vec nesto ne mogu da promenim na tom planu, ko sto rece Kiza mi smo takvi, posebno politicari, laz, kormpcija, prevare, kradje, da i dalje bude neciji vojnik bez zelje da promenim nesto na bolje....
Spominjes Vrsac, odnos zandarmerije prema nama, pa ja da mogu i da imam neku vlast, sve pandure koji su bili na zadatku te veceri bih otpustio, i malo je to, jer jos uvek ne mogu da sperem tudju i svoju krv sa stvari koje sam te veceri nosio...
E sad ovo je demokratija i svako ima pravo da kaze sta zeli i sta misli, ucinilo mi se da zelis da sva druga razmisljanja nazoves izdajnickim a da je samo tvoje ono pravo i eksluzivno, zato sam i reagovao sa tim pitanjima i hvala ti sto si mi pojasnila.... Ocigledno se nismo do kraja razumeli, ali ne sumnjam ja da cemo i ja i ti i svi oni koji iskreno vole Zvezdu biti vec sledeci vikend u Golubovcima, ne previse zainteresovani za prozivanje Dzaje ili uprave, ali krajnje je vreme da ne budemo bas toliko zaslepljeni ljubavlju prema klubu vec da uticemo na neke promene, korak po korak, po malo, mozda ce to biti neprimetno ali tiha voda breg roni.... I naravno svi zajedno kao i do sada...
p.s. drago mi je da je tema najzad dobila normalan epilog i da je receno puno pametnih stvari na poslednje dve strane kao i da se u sustini slazemo i da imamo neki zajednicki stav o ovoj temi... Promene da, naravno svuda oko nas i prvo u drzavi i sistemu da bi posle profunkcionisao i sport i Zvezda i mi sa njom, ali ne smemo da budemo nemi posmatraci da se pomirimo sa sudbinom... Zasto sve ide sporije od ocekivanog, milion je pitanja i milion odgovora i milion tema, ali nadam se da je ovoj ipak dosao kraj... Do neke druge prilike!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 17
Sve ce to narod pozlatiti
Posto je tema topica 'Ko je kriv za debakl', ja bih da dam svoje vidjenje stvari-Ko je kriv:
1. Krivi su Amishi. Nazovite me rasistom, ali te stetocine su upropastile sve zivo u ovoj drzavi.
2.Krive su ozonske rupe.
3.Kriv je neuskladjen horoskop pinka i bk televizije, narocito za skorpije i lavove.
4.Kriv je upravni odbor drustva za zastitu i ocuvanje baskijskog izvornog jezika i pravopisa. Ta djubrad upropasti zvezdu.
5.Kriv je Nikola Seceroski, Era Ojdanic, i citava prva postava 'Slatkog Greha' kao i nekolicina ucesnika takmicenja 'Idol', narocito onaj sto je pevao 'Malena'.
Ko nije kriv: DRAGAN DZAJIC, I LJUDI OKO NJEGA.
zbeglica sa oaza foruma
Threads: 52
Quote:Ko nije kriv: DRAGAN DZAJIC, I LJUDI OKO NJEGA.
Pred mec sa Zemunom imao sam priliku da uvidim kakav sam karakter. Ideja o nekoj vrsti tihog bojkota na koji nigde nisam pozivao, ni na jednom forumu, da me ne bi bilo ko optuzivao za pozivanje na raskol i slicno motala mi se u glavi. Resio sam da necu da idem na Sever ali me je jako zanimalo da li ce nakon svega onoga biti ikakve prozivke upucene Dzajki. Otisao sam na Zapad sa jos dva ortaka, poneo kamericu da barem snimim neku fotku za sajt i gledao Sever. Nisam mogao da izdrzim da bojkotujem Zvezdu i sedim kod kuce.. Ovo pisem zbog Bobinog potpisa i poziva na bojkot. Iako nije bilo nekog narocitog poziva na bojkot, osim kopa na Severu Marakane, nije bilo puno ljudi. Na istoku jedva nekih dvestotinak i onako, Zapad "kao i uvek". Cinilo mi se, da i pored atraktivnog protivnika, ima jako malo ljudi s obzirom na vreme, termin i ostalo.. Sisao sam da vidim toalete na Zapadu i slusao zajedljive komentare ljudi koji su ulazili i spominjanje imena Dzajkinog.. Mislim da je vecina navijaca za to da Dzajka ode, samo ostaje da se vidi koji nacin ce odabrati. Sto pre ode to ce klub pre stati na zdrave noge. Neko je na delije.net-u pisao o omladinskoj skoli i kako se to radi u Ajaxu. Mislim da treba traziti takva resenja, okrenuti se drugim regionima za mlade i perspektivne igrace, pre svega mislim na Afriku i Juznu Ameriku. U tome bi se Dzajka tesko snasla a ne vidim da se kod nas radjaju novi Piksiji, Robiji ili Deje...  U trci za Maricem, osvedocenim Zvezdasem, kao i Milanom Jovanovicem godinu dana ranije, Dzajka nije imala sta da trazi...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Threads: 2
Threads: 1
Quote:"Politika" bi bila sledeca:
-VOLETI ZVEZDU BEZKOMPROMISNO
-sto pre zaboraviti PSV
-pomoci mladim momcima koji su na terenu da pobedjuju ponovo
-DOLAZITI NA UTAKMICE
-nadati se boljim danima u klubu
Ako sam nesto izostavio 'ebiga...
Nisi nista izostavio. To je to.
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Threads: 7
Citao sam ove izbrisane i ne izbrisane postove i htio bih da postavim jedno iskreno pitanje, bez ikakve namjere za prepucavanje, onima koji brane Dzajku; Da li ste ikada pital Dzajku koga vidi poslije sebe i za koliko godina?
Svaki vodja bi morao da "radja vodju ili vodje". Da li Dzajka ima odgovor na ovakvo pitanje?
Ako nema onda bi najbolje bilo bilo koga samo ne njega na celu Zvezde.
poz
Dacha
ps. bez ikakvih psovki i provokacija na ovo, molim.
Quote:Citao sam ove izbrisane i ne izbrisane postove i htio bih da postavim jedno iskreno pitanje, bez ikakve namjere za prepucavanje, onima koji brane Dzajku; Da li ste ikada pital Dzajku koga vidi poslije sebe i za koliko godina?
Svaki vodja bi morao da "radja vodju ili vodje". Da li Dzajka ima odgovor na ovakvo pitanje?
Ako nema onda bi najbolje bilo bilo koga samo ne njega na celu Zvezde.
poz
Dacha
ps. bez ikakvih psovki i provokacija na ovo, molim.
Ako ti nadjes jednog pozitivnog lika koji bi odmah mogao da digne klub na noge (mada nije pao) reci, predlozi. Zar da Dzaja razmislja o svom nasledniku, to bi bilo kao kad bih ja na svoje mesto direktora (bez pitanja upravnog odbora) postavio svog ortaka sa fudbala... A ko igra utakmice?Dzaja i uprava, ili mozda igraci?
Koji je nivo nase lige, kupis dobre igrace i kad opet nesrecnim razlogom puknemo u Evropi, oni ce svi puni poleta i zelje istrcati na megdan "vrhunskoj" ekipi Zabrezja, plus klub ce i dalje da im daje lovu koju su potpisali kao da su osvojili LS.
Nemoze tako
Mora da se dovede liga u red (po stoti put),
Tereni da budu tereni a ne da se samo tako zovu
Neka neko nabroji koliko ima livada na kojima igraju prvoligasi, kakve su im tribine, ma ako si zasrafio neku stolicu i iscrtao linije to i dalje nije dovoljno.
Mogli bi da podignu nivo sa prenosom utakmice, kao u Engleskoj kada igraca snimaju iz 14 uglova i gledalac ima osecaj da mu dise za vrat, prosto onda nesmes da pravis gluposti na terenu jer nista nemoze da se sakrije..
Kopirajmo bre ljudi, u tome smo sigurno dobri... ;pljuga
|