Threads: 12
(11-28-2008, 07:37 PM)SERBIAN TIGER link Wrote:Било би еxтра кад би неки бизнисмен купио Звезду и вратио је бар приближно на старе стазе. Како су то урадили у Шахтјору, у Стеауи, у Клужу...? Те екипе су сада учесници Лиге Шампиона, неке чак сваке сезоне. Мислим да би требало слиједити такав концепт, али то је веома тешко, јер сви би наш клуб купили због инфраструктуре и земљишта и објеката које он посједује и искористили то у друге сврхе.... НАЖАЛОСТ!!!
:o ???
Па ајде бар да се сви сложимо око тога да не треба дозволити ни сад, ни за 100 или 1000 година да неко као појединац буде на челу нашег клуба и води као такав главну реч о свему. НИКО НИКАДА! Ел је могуће да сви не размишљамо тако? И Север и Исток и Запад и Југ и они који Звезду прате путем тв-а, новина, интернета... По мени, колико је ова тема око приватизације сложена, толико је (бар што се тиче Црвене Звезде) и просто доћи до коначног закљука, тј. онога што не смемо дозволити ни у ком случају!
Threads: 2
(11-28-2008, 08:23 PM)Пијанац link Wrote:Званични сајт јавља да је Звезда споразумно раскинула уговор са Мисдонгардом Бетолигаром. То је фудбалер који је доведен ван прелазног рока, на врат на нос што би се рекло. Ипак за годину и нешто дана није по мени добио адекватну минутажу да покаже шта уме. Живо ме интересује да ли ће направити нешто од своје каријере.
Са друге стране је добро то што су почели да раскидају уговоре са играчима за које су проценили да су непотребни. Имамо превише играча и треба то некако свести на нормалну бројку, а то је 22 до 25.
Мени криво за Мисдонгара... Имао сам утисак да он може много...
Threads: 17
(11-28-2008, 08:27 PM)Вечити ДЕЛИЈА link Wrote::o ???
Па ајде бар да се сви сложимо око тога да не треба дозволити ни сад, ни за 100 или 1000 година да неко као појединац буде на челу нашег клуба и води као такав главну реч о свему. НИКО НИКАДА! Ел је могуће да сви не размишљамо тако? И Север и Исток и Запад и Југ и они који Звезду прате путем тв-а, новина, интернета... По мени, колико је ова тема око приватизације сложена, толико је (бар што се тиче Црвене Звезде) и просто доћи до коначног закљука, тј. онога што не смемо дозволити ни у ком случају!
Појединац никако не сме да купи клуб и мислим да је то до сада јасно. Појединци могу али до 49%, осталих 51% кроз деонице које ће моћи да купе навијачи и љубитељи клуба па ко воли нек изволи. Слично као у случају Барсе и Реала.
(11-28-2008, 11:39 PM)nisam_zdrav link Wrote:[quote author=Пијанац link=topic=3352.msg63749#msg63749 date=1227903807]
Званични сајт јавља да је Звезда споразумно раскинула уговор са Мисдонгардом Бетолигаром. То је фудбалер који је доведен ван прелазног рока, на врат на нос што би се рекло. Ипак за годину и нешто дана није по мени добио адекватну минутажу да покаже шта уме. Живо ме интересује да ли ће направити нешто од своје каријере.
Са друге стране је добро то што су почели да раскидају уговоре са играчима за које су проценили да су непотребни. Имамо превише играча и треба то некако свести на нормалну бројку, а то је 22 до 25. Мени криво за Мисдонгара... Имао сам утисак да он може много...
[/quote]
Ма не да је добро него се многим играчима треба захвалити и пожелети им срећан пут. Од гована се пита не прави. Да ли је Мисдонгард могао или не није више толико ни битно. Да је могао вероватно би се до сада показао у најбољем светлу као на пример Клео.
Threads: 3
мисдонгард је за укупно рецимо највише 90 минута у игри дао 4-5 голова.
Threads: 0
агонија се наставља...
члан у.о. нашег вољеног клуба је постао аца булић.
па јел има неко нормалан у овој црној србији? >
Пијанац: Кад објављујете овако неку вест обавезно наведите извор преко кога сте дошли до информације.
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.
Threads: 15
Шта Владимир Југовић представља у Црвеној Звезди? Шта му је ово уопште требало? Дали су му неку квазифункцију, а нити има утицаја на финансије нити на играчки кадар ...
Што се тиче Бетона, жао ми је лика. Мислим да се он могао боље искористити. Показао је досад више него 90 % ових никоговића. А очекивати је да ће пут под ноге ове зиме и Милијаш и Короман.
Threads: 0
(11-28-2008, 08:27 PM)Вечити ДЕЛИЈА link Wrote:[quote author=SERBIAN TIGER link=topic=3352.msg63747#msg63747 date=1227901058]
Било би еxтра кад би неки бизнисмен купио Звезду и вратио је бар приближно на старе стазе. Како су то урадили у Шахтјору, у Стеауи, у Клужу...? Те екипе су сада учесници Лиге Шампиона, неке чак сваке сезоне. Мислим да би требало слиједити такав концепт, али то је веома тешко, јер сви би наш клуб купили због инфраструктуре и земљишта и објеката које он посједује и искористили то у друге сврхе.... НАЖАЛОСТ!!!
:o ???
[/quote]
Нисам ни мислио да је појединац купи, то не би било добро никако. Али треба да се зна ко је на челу клуба, а ко га финансира. Овако сви обрћу паре од трансфера, а клубу ништа. Слажем се да би неки појединац могао имати већински удио у клубу (до 49%).
САМО СЕВЕР ОСТАЈЕ, ЧУВА ЗВЕЗДУ, НЕМА НИКАД ИЗДАЈЕ!!!
Threads: 164
(11-29-2008, 03:07 PM)Mikelandjelo link Wrote:Шта Владимир Југовић представља у Црвеној Звезди? Шта му је ово уопште требало? Дали су му неку квазифункцију, а нити има утицаја на финансије нити на играчки кадар ...
Зар си слеп? Буњу су изнамештали... Па су се на крају копља сломила на њему. Тако ће и са Југовићем... Добро је што Ивић коначно тражи права појачања, гледа уживо играче, континуитет утакмица, форму... а не као они идиоти што су бацили на двд диск који вреди милион и нешто евра - Хернан Баркос.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 17
Quote:Извор: Спортска Централа
И даље без договора
Бивши тренер фудбалера Црвене звезде, Александар Јанковић, и даље чека да му бивши клуб исплати обавезе предвиђене уговором који је званично и даље на снази.
Ма добиће он паре... ево стигла је нова управа а паре само што нису. Пре тога ће морати још неколико Делта Ситија да отворе по Београду а онај планиран на Ауто Команди ће не сумњиво бити највећи. Или ће можда стићи паре директно из ресторана у Холивуду па ће вероватно онда о истом трошку да намире и дугове према сточарима...
А Сале је отпуштен да би се довео маг фудбалске игре Здењек Земан у клуб. Е јебем те животе....
Threads: 83
Има ли ико, онако искрено, појма о томе шта се тренутно дешава у нашем ФК-у???! И да ли је председник само први међу једнакима у управном одбору или је његов глас јачи од свих осталих из управе заједно... Па ако је он против булића (једино у чему га подржавам) ко онда доводи истог???!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
|