Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F I L M O V I
Quote:A posle filma tek sto smo izasli 4 ribe nesto komentarisu, jao kako dobro izgleda onaj Paris, volela bi da mi je to decko :lol:

Mora da su skrivene lezbejke...
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
????? ???? ????...???...???? ????????? ?? 10 ?????? ? ??? ???? :zbunjen...???? ?? ??????????? ????? ? ????? ?????, ?? ?? ??? ?????... ;pljuga ????...

Day after tomorow ?? ?? ???? ????. ????? ?? ????????? ? ???????? ???? ???????. ???? ?? ???? ????? ??????? ??????. Day after tomorow ?? ??????? ????? ??????????, ? ?? ??? ????? ????? :finger ???... ? ????? ?? ??????? ???? ???? ?? ????? ???????? ????????? :batine :ruke ??????

?? ???? ?????? ???? ???????? ??????? Dead end !!! ?? ?????? ???? ??? ?????? ???? ???? ?? ???? ???????. 6 ???????...100 ?????? ????...??????? ?? ????...???????? ????????!!

??? ????? ????????? ??? ????? ?????? Smile
Reply
Meni je Bred toliko gadan da ne verujem da cu gledati Troju, jedino ako me pre toga neko dobro ne napije, pa me samo tako prevari. :lol:
Od tih "mitoloskih" filmova o herojima Big Grin gotivim Hrabro srce, 13.-ti ratnik i Gladiator. Dobra su i oba sa Asterixom. Smile I obavezno da mi javite ako cujete da je Russell snimio neki novi film, to je glumac a ne Pit, bljak.

Ono sto me mnogo, mnogo raduje u vezi filmova, je vest da se snimaju nastavci moja dva omiljena domaca (Poslednji krug u Monci II deo i Mi nismo andjeli) ;pljuga
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:Ja sam bas juce gledao Troju u Domu

Tu mi je do jaja scena ono zaletanje na velikoj poljani...."za Troju !!!" ( i kad onaj vojnik preskoci lika u prvom redu i zabode mac u lika iza...)
To me podseca na " ID " kad su na pijaci njih dvojica protiv njih 20...i zaletanje uz " Shedvel !!! "
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
Reply
Ko jos nije odgledao film ID, moze da ga nabavi preko shopa www.tribina.co.yu.
Iznenadila sam se kad sam nedavno videla kakvu riznicu filmova mogu tamo da nabavim, pa cu ovo leto iskoristiti svakako da ih pogledam.
Sto i vama preporucujem. ;pljuga

http://www.tribina.co.yu/html/shop.html
Reply
Quote:Ko jos nije odgledao film ID, moze da ga nabavi preko shopa www.tribina.co.yu.
Iznenadila sam se kad sam nedavno videla kakvu riznicu filmova mogu tamo da nabavim, pa cu ovo leto iskoristiti svakako da ih pogledam.

Ja imam ID, klatka i maximir i sva 3 su ok!
ID je bas sniman film samo sto nema prevoda, maximir je sastavljen iz emisija sa TV-a(preko sat vremena traje) i vidi se dosta stvari, a klatka su poljski huligani i ima inserata sa nekih tuca i isto nema prevoda...
U principu za sada sam zadovoljan filmovima sa tribina shopa...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
ID ima prevod,a snimak je perfektan i skinut je sa DVD-ija.

U shop je ubaceno i dosta emisija o englezima,tako da...nema sta nema! namigivanje

Treba naglasiti da ce se shop svakodnevno osvezavati,i iz dana u dan,bice sve vise i vise naslova!
Reply
Quote:
lucky_star Wrote:Ko jos nije odgledao film ID, moze da ga nabavi preko shopa www.tribina.co.yu.

ID je bas sniman film samo sto nema prevoda

Gresis,ovaj,gresis silno sine! Big Grin

Prevod je posebno pravljen za ID. namigivanje
Reply
Quote:
Nesha_cb Wrote:
lucky_star Wrote:Ko jos nije odgledao film ID, moze da ga nabavi preko shopa www.tribina.co.yu.

ID je bas sniman film samo sto nema prevoda

Gresis,ovaj,gresis silno sine! Big Grin

Prevod je posebno pravljen za ID. namigivanje
Jeste, jeste, greska u koracima Big Grin Big Grin Big Grin
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Quote:Prevod je posebno pravljen za ID. namigivanje

Vidim da neki filmovi u shopu imaju prevod, neki ne, a nekima je prevod u izradi...ne bi bilo lose pomoci "tribini" oko tih prevoda, po navijackim forumima ima dosta gastosa...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)