Threads: 52
Pogledajte talibanske cene karata, kao i uvek...
07/10/2004 | Izvor: B92, zvanicni sajt
Karte za derbi od ponedeljka
FK Partizan odredio je cene ulaznica za derbi sa Crvenom zvezdom koji se igra 16. oktobra. Ulaznice za centralne delove zapadne i istocne tribine ce se prodavati po ceni od 800 dinara, bocni delovi ovih tribina ko
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Kad je na Cukarickom karta bila 300 dinara ne znam sta ti ocekujes da ce da bude na jeneaa, 100 din?
Sve u svemu, kupite karte na vreme da ne bude posle joj nemam kartu...
Quote:Kad je na Cukarickom karta bila 300 dinara ne znam sta ti ocekujes da ce da bude na jeneaa, 100 din?
Sve u svemu, kupite karte na vreme da ne bude posle joj nemam kartu...
Upravu si.
Uvek je karta na jeneaa bila skuplja nego kod nas za debri. Inace, mene ova karta za zapad bas kolje...
poz,
budimir
Threads: 22
Quote:
Inace, mene ova karta za zapad bas kolje... 
poz,
budimir
Dokle bre na zapad Budo...?
Ustvari znam,zapad je u zadnje vreme dosta kritikovan pa je Buda resio da ih malo povede i da ih trgne iz letargije...
Threads: 0
Quote:Uvek je karta na jeneaa bila skuplja nego kod nas za debri.
PA to je za njih atraktivna utakmica ne za nas. Stoga je i logicno da su oni uvek drzali cenu protiv nas, a gde je logika da mi drzimo cenu portiv nekoga ko nam 5 godina nije ni go dao, a kamoli pobedio ...
he FBI is offering a $1,000,000 reward for information leading directly to the arrest of James J. Bulger.
Quote:Iz proverenih informacija sam cuo da su kerovi protiv Zenita usli na zapad jer su se plasili da Buda ne uskoci u lozu...
Budo huliganu stari 
Cuj, uopste nisi daleko od istine, malo je falilo kada smo primili drugi gol a i neke stolice su poletele gore od strane besnih indijanera sa Zapada. Izgleda da je Dzajka cula da sam se "preselio" na Zapad, pa se uplasila mene i ostalih NetHoolsa...
poz,
budimir
Threads: 17
Da li se zna u koliko sati pocinje utakmica?
Threads: 7
Quote:Da li se zna u koliko sati pocinje utakmica?
U 14.30 namigivanje
Threads: 12
Mec je zakazan za 14:30 :o
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...