07-03-2004, 04:59 PM
Koja je po vama najbolja a koja najgora pesma? Meni je najbolja S tobom na
Pesme na
|
07-03-2004, 04:59 PM
Koja je po vama najbolja a koja najgora pesma? Meni je najbolja S tobom na
07-03-2004, 07:28 PM
Na celom svetu mi je sve,
da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo dan, Zvezda-Zvezda,ale,ale,ale... Ubedljivo najjaca po meni.Nema mnogo losih ali mene licno nervira ta koju je Kiza rekao,ta fora sa tap,tap,a nema odjekivanja...
07-04-2004, 10:04 AM
Najjache:1.) o, mama, mama, mama
o, mama, mama, mama o, mama, zaljubio sam se Ja video sam Zvezdu Ja video sam Zvezdu E, mama, poludecu zbog nje! 2.)(Onaj dio) Najveci olos smo pijemo i duvamo na ulici... 3.) Samo ti u mome srcu ti... Mozda ima josh neka vrhunska ne mogu se trenutno $etit. _____________________________________________________________ Najgora pjesma: Sve shto smo zeleli sve shto smo hteli to su nam dali... Mozda ce neko da se pobuka,al svako ima svoj ukus! Kad bi svako imao isti ukus na shto bi licila ova planeta ![]()
anteremo fino alla morte
innalzando i nostri color E' la canzone che viene dal cuor!!!
07-04-2004, 04:00 PM
Meni je nekako najjaca pesma (mozda zato sto su je svi tad slozno pevali((na tekmi sa Radnickim )))
Na svoju zemlju,na svoju veru ponosan sam ja za jedan grad na Balkanu i klub u njemu zivim ja Za te crveno bele boje koje bodrim ja srce svoje i celoga sebe zvezdi dajem ja nananana Ova pesma mi je bolja od novijih a od starijih pa Na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo dan Zvezda,zvezda Evo sada gledam video zapis sa derbija u basketu i najezio sam se skroz na pesmu koja se pevala citavu trecu cetvrtinu NA celom svetu mi je sve....... Inace dosta dobra pesma je
OJ TIM JE PRVAK BIO
I OPET CE BITI ON A JA ZELIM SAMO JEDNO DA ZVEZDA BUDE SAMPION A JA ZELIM SAMO JEDNO DA ZVEZDA BUDE SAMPION
07-04-2004, 05:38 PM
???? ?? "???? ??" ??????? ???????, ????? ??? ?? ???? ???? ???? ???? ?? ????. ?? ????? ??????, ??????? ?? ?? ????? "??????? ??????..."
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
07-04-2004, 07:48 PM
Meni je ubedljivo najjaca pesma:
Po zimi kisi, suncu, snegu ili kosavi, mi bodrimo te uvek zvezdo, ma gde bila ti, pravi delija, veran je ko pas, PAS uvek zvezdo racunaj na nas, nananananana... Extra pesma...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]()
07-04-2004, 08:15 PM
Sve gorenavedeno +
Sve sto zelim u ovm trenutku... igraj ZVezdo igraj i pobedi....bla bla... + mnogo drugih... A posebno mi ide na zivce ono: nana na na na nana na na na napred zvezdo... nana na na...bla bla Ta melodija mi se zgadila,jer je jedno vreme grobari nisu vadili iz usta...Eto im melodija `bala ih melodija....I ovako je bezveze....
ko vrata shal, u stomaku pivo...
Svi na stadion tamo je sve zivo...
07-04-2004, 08:20 PM
Zaboravih da spomenem:
Sad na go hocemo... Pobedu da slavimo... Napred Zvezdo Ceo zivot ja sam te bodrio....
ko vrata shal, u stomaku pivo...
Svi na stadion tamo je sve zivo...
07-04-2004, 11:00 PM
?? ????? ?????
?? ?????? ?? ???? ???? ?????? ??????, ????? ??? ????,????????, ?????? ?????????? ????? ??!
07-04-2004, 11:06 PM
?? ????? ????...
:megafon ??????? :ruke ???????? :megafon ??????? :ruke ???????? :megafon ???????? :ruke ????????? ...??????? ?? ???????........??? |
« Next Oldest | Next Newest »
|