Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Caffe fudbalski tim pred turnir
Koliko sada znam, za nas bi trebalo da zaigraju Godra (captain), capocrimi, Sima (golman), i jo
Reply
Vidim da cemo imati 2 ekipe delije-caffea na turniru! ;pljuga Confusedampion
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
steta sto imate 2 golmana,taman sam mislio da se prijavim da branim(187 cm + 115 kg),lopta jos moze nekako da prodje ali igrac.....a mogu da igram i golmana igraca ,kad se juri rezultat
na nebu tom na koje idem ja sija moja zvezda crvena.....
Reply
Kizo, sto se ti ne udruzis sa ostalim webmasterima nashih foruma pa, ne napravite forum boys ekipe? Big Grin

Andrej, slobodno ti dodji. Ovde ce biti vise ekipa, tako da treba vise golmana. namigivanje
[Image: pobednik.jpg]
Reply
?? ?? ????????? ?? ?? ??????? ???? ???????, ?? ?????? ? ?????, ?? ?? ?????????? ???????? ?? ?????? ? ?? ???????? ?? ?? ??????? ?? ????, ? ?? ?? ????? ?? ?? ????????...???? ??? ???? ???? :rofl Big Grin

? ?? ?????? ?? ????????? ????, ??

???????!!!
Reply
Ti mozes da budes samo kapiten Pantersa, a ekipe DC nikako :finger
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
? ?? ????? ?????? ?? ? ???? ??? ?? ????? ?? ??? ?? ????, ?? ??? ?????? ????? ????? ?? ??? ????? ?????...????? ?? ????? ?? ??? ?? ?????????, ??? ??? ??? ??????? ?? ?????, ????? ??? ?? ????????... Big Grin

???????!!!
Reply
Evo mogu li ja da se prijavim nekako,ne znam da li cetrnaestogodisnje treniranje ce da pomogne ali eto spreman sam da se u potpunosti predam ekipi Smile .Samo ne znam da li cu biti slobodan,zavisi od termina ali ako budem mozete da racunate i na mene.
Pozz
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
Racunam i na tebe (i na andreja kao golmana) nemoj da ispalis.

Fali nam jos igrac, dva i to je to.
Reply
?? ??? ??? ??? ???? ?? ??? ???? ?????? ?? ???????????, ?? Big Grin

???? + 2 ??????, ????, ?????, ??????013, ???? ????, ?? ??? ???????????? ?? ?????, ?? ? ??? ??? ???? ? ???? ? ?????? ?? ?? ?? ??? ????? ?? ?????? ??????... Smile

???????!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)