08-08-2004, 02:09 AM
Na utakmici Zvezda Borac slucajno bacim pogled ka na
KO(NJ) JE UKR'O TRANS?
|
08-08-2004, 02:09 AM
Na utakmici Zvezda Borac slucajno bacim pogled ka na
08-08-2004, 03:39 AM
[quote="Nikola013"]Na utakmici Zvezda Borac slucajno bacim pogled ka na
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
08-08-2004, 09:56 AM
?? ???? ??? ?? ????? ?? ??????? ???????????? ?? ??? ?????. ? ???????? ????? ????????? ?? ?? ???? ???? ?????? ??????? ????????????. ???? ?? ???????? ???? ???? ? ?? ?? ???????...
?? ?? ??? ???????? ? ??????? ?? ?? ??????? ?????? ????????. ![]() ![]() ![]() ![]()
08-08-2004, 10:32 AM
pisao je jedan decko na forumu delije.net o ovom hrabrom poduhvatu podmlatka tuzne tribine..
..opet traze Radovana brata,
al' zakucashe na pogreshna vrata...
08-08-2004, 02:03 PM
[quote="Modrichha"][quote="Nikola013"]Na utakmici Zvezda Borac slucajno bacim pogled ka na
08-08-2004, 02:17 PM
Quote:Lako je vama iz Modrice! Da neko hoce da vas trans ukrade, treba im najmanje 10 ljudi da ga nosi ! :batine :razz ![]()
img]http://www.delije-brcko.rs.sr/slike_web/brcko_rs_Joint080804160214.gif[/img]
Momci!!! Jesam rekao da ovde nema duvanja!!! www.delije-brcko.net
08-08-2004, 03:43 PM
Dule radis li sta po onom nasem dogovoru imada napravimo najlepsi transp na severu. ;pivo
A sto se tice Modrica transpa pa bolje bi bilo da pise MODRICA a u O Zbvezdin grb i to je to.
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
08-09-2004, 07:21 PM
ma da im jebem kevu da neki glupavi redar "pokloni" na
08-09-2004, 07:56 PM
znaci brate ja sam na forumu delija samo iz dobre namere otvorio topic da se to nikom ne bi vise desilo a i to mozes sam procitati ali su me opet neki kritikovali sto sam otvorio topic!oni su prvi put poneli trans na tekmu i ona je bila kod transa delija srbobran do kraja prvog pol. ali su se samo na tren okrenuli da se pozdrave sa ortacima i on je nestao!oni su krivi naravno ali ko je mogao da ocekuje da ce na evropskoj tekmi sa istoka da im neko skine!a glupom redaru koji je dao glodarima nije bilo cudno sto je neko trazi na poluvremenu i on mu je dao ladno!znaci brate dorcolac ti je rekao da je nestala zastava backi jarak!to sam ja i hteo da sto vise ljudi cuje sta se desilo!video sam na tv-u da je na borcu prvo pol. bila zastava dorcol pored vrsca a na drugom nije!znao sam da se nesto desava!sad protiv psv-a treba napomenuti redarima da nikom ne daju zastavu na pol. posebno neku malu!vasu grupu i vasu zastavu jako postujem pre svega tako da se nadam da nece biti neke frke na psv-u!hoce vasa zastava biti pored heroesa?
![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|