Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ko je kriv za debakl
Nikada nismo ovako ponizeni i osramoceni. Da sve bude gore, postarao se ovaj sudija koji nam je iskljucio igraca. Mislim da su Rusi i dalje ostali picke, potkupljive. Nije mi bilo drago kad sam video da nam sudi Rus. Sad ce da se opari za par soma dolara u dzepu. Maler nas je pratio sa Zigicem. Tako da su nam sanse bile realno umanjene, ali ipak mislim da smo trazili NEREALNO. Nismo doveli nijednog kvalitetnog igraca, nismo doveli Marica, niti ocuvali kostur tima (Vidic, Mladenovic). Da su ostali ovi gorespomenuti bilo bi mnogo lakse. Necu ja sad da se pravim pametan, ali sa ovakvim potezima uprave i realno nismo zasluzili plasman u LS. Na malo ulozenih para nemoguce je ocekivati puno. Nemoguce. Za plasman potrebno je uloziti pare, dovesti trenera i igrace + sreca. Kao Pakistan prosle sezone. Sad ce grobari da nas prozivaju. Neka, jos sutra ce da ispadnu od Otelula. Kakva drzava takav i sport. S obzirom da smo ulozili malo para, realno je da se plasiramo u Ligu kup UEFA i da prezimimo u Evropi. Bice dosta teze s obzirom da ce Tata da proda Dudica u Everton a odbrana nam je vec i ovako dosta suplja...
????,?????????...???? ??? ?????? ???????? ??????,???? ?? ????? ???????? ??? ????-? ??????...????? ???????-????????? ??????? ???????? ????? ????? ??????.
1.????? ?? ?? ????...????? ?? ???????? ?? ?????? ? ????????????-?? ?? ?? ???? ?? ? ??? ????
2.?????? ??????-?? ?? ?? ????????-????? ???????? ?? ??????? ?????? ?? ????...????? ?????? ? ???????

??? ??? ?? ???...?????...???? ????? ? ?????????...?????? ??? ?? ?? ???? ??? ????? ?? ?????.? ?? ?? ?????? ???? ??????????? ??? ?? ?????? ???? ?????.

???????? ???? 0(????)
E sad lijepo vratiti Muslina pa nek otjera i Dzajku i sve ostale (sem baste i Zigica) na UB. Ma kakav Ub, da ih otjera iz Srbije.
Sramota.
poz
Dacha
jako slaba igra razocaran sam ali sta da se radi zivot ide dalje
ceka nas kup uefa
BRUKA!!!Imam neki utisak da mi ovaj poraz nije tako tesko pao,tj. jeste,ali ne kao protiv Bajera ili,naravno,Dinama!Ono sto je mene bolelo to je cinjenica da momci uopste nisu pokazivali zelju za trijumfom,nisu ni malo igrali presing,svaka akcija PSV-a trajala je po nekoliko min. umesto da je prekinemo i jurisamo u kontra napad!Sta reci...Ljupko me je zaista razocarao,ima veliko iskustvo iza sebe,a postavio je nevidjeno kukavicku taktiku,a Purketa nije stavio cak ni na klupu,dok je to mesto na klupi zauzeo Zigic koji uopste nije bio predvidjen da ulazi?!
Lukovic...umesto da je malo potrcao i obratio paznju na svog igraca,on ga je ladno pokosio sa ledja,pitam se na sta je pomislio u tom trenutku??!
Bisevac...decko je konstantno od pocetka sezone u nekom svom svetu,totalno van forme,a ono sto je ucinio bilo je amaterski,mada onaj Ruski peder bas nije morao direktan cveni da mu da!
Disljenkovic koji je na oazi kritikovan ovih dana kao glavni krivac,po meni,branio je srcem,ali u situacijama kod golova,zaista nije nista mogao!Spasao je sigurno 4-5 sigurnih golova!
Pohvalio bih navijanje,totalna dominacija Delija tokom citave tekme,pesma pri rezultatu 5-0,zaista vrhunski,takodje,lepa koreogerafija i bakljada,ali slaba vajda,kada to nije dopiralo do ovih likova na terenu.Mislim da su Basta,Dislja i donekle Jankovic jedini koji mogu doboti prelaznu ocenu.Pri aktivnom rezultatu sanse su imali Jankovic,Dudic(jako dobru) i na startu 2. pol. umalo autugol holandjana!Ali to je nedovoljno,pogotovo kada se ne iskoristi.
Kao sto Kiza rece,tim je drasticno podmladjen(sto ne znaci da su trebali sebi da dozvole bruku),a kostur nije zadrzan.O pojacanjima nhe treba trositi reci,jer nijedno ovogodisnje pojacanje nije doprinelo boljoj igri Zvezde.Od kraja 2002. kada smo prestali da budemo Jugoslavija(konacno),a oformili nekakvu zajeBnicu sa Crnom gorom,sport nam je u totalnm kurcu.Prosle godine na EP repke nisu nista osvajale,a ovogoidsnja Olimpijada samo je potvrdila katastrofu naseg sporta.Bez drzave,himne,zastave i drugih stvari koje prate sve to,sta i da ocekujemo od fudbala,koji je cinilo se,krenuo uzlaznom putanjom,ali nakon ove katastrofe i katastrofe ostalih u kvalifikacijama za Uefa kup i katastrofe repke na Olimpijadi,ja smatram da je ovo DNO!Neka nam je Bog u pomoci u narednim mecevima kupa Uefa,a pre svega u prvenstvu da anuliramo prednost grobara!
Tako je kako je,ja vam braco preporucujem da se mnogo ne nervirate i da se okrenemo narednim tekmama u nadi da cemo pronaci izlaz i ovog jebenog tunela!I za kraj,moja poruka je:

Dobro znaj da uvek tu sam ja,
dobro znaj da necu nikada,
da te ostavim da te zaboravim
dobro znaj da uvek tu sam ja!!! Sad
????? ????? ????? ??? ??? ???? ?? ? 90+ ?????? ????? ???? ????? ????? ? ????? ????.
?????? ??????.
??? ?? ??? ??????? ???? ??????? ??? ???? ????? ?? ????? ??????? ???? ??? ?? ??????? ????? ??????:
-???? ??? ???? ?? ????? ??????-????????
-?????? ???? ??????? ??????? ?? ?????? ????? ?????? ?? ??????? ?? ??? ?? ??? ???
-??? ??????? ?????? ????????? (?????,????????,?????????).

???????? ?????? ?????? ????? ???????,??? ?? ????? ?? ???????.

??? ????,?????,?????,????????.

...?? ????? ?? ???? ??? ??...
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
??? ??? ????? ??????? ?? 2000. ?????? ?? ??????? ???????? ???? ??? ?? ???? ?? ????? ?? ?????. ? ???????? ??????. ???? ?? ???? ?????? ??? ???? ??? ?????. ? ?????? ?? ?? ??? ?? ??? ???? ?????? ????? ?????? ????? ? ??????.
Dvoumim se ko je kriv, nikako da se odlucim, ja ili sudija :o . Ma da li ste vi normalni, penal i crveni su cisti kao suza, mi smo bili toliko jadni da nikad jadniji nismo bili. Kriv je DZAJA (jebem mu mrtvu i zivu familiju), covek koji nam je proslogodisnji mrsavi tim unapredio sa 4 drugoligaska igraca, Tintorom , ciji tim je ispao iz nase lige, klincom Popovom i retardom Stancicem, koji je doveo trenera koji kaze "Igracemo ofanzivno", a izadje u formaciji 541, iako smo tavorili prethodnih 10 godina sigurno je da se nismo ovako brukali. ZAPRAVO, KRIVI SMO MI STO TO SVE TRPIMO.
ekali smo, cekali samo povoljan trenutak da u prvo najbljize srce usadimo uzas i divljenje
Najvise mi je zao srpskih gastarbajtera koji su prevalili kilometre, svih Cigana koji su dosli, da bi na kraju bilo ovako... ne znam kome je stvarno teze u ovom trenutku, iskreno u zivotu me najvise boleo poraz protiv Kelna 3:0 kad sam jos klinac bio, medjutim ovo mi je sigurno najtezi poraz.

Sta je resenje? Da se donese zakon o sportu, da se klub privatizuje, da stvorimo ligu Srba, Hrvata i Slovenaca i da bude regularna liga, bez namestanja. Sve drugo vise nema smisla. Ima puno komentara na b92 sajtu.

http://www.b92.net/sport/comments.php?my..._id=149411
?? ??? ???? ?? ???? ?? ????? ???? ????? ???? ???????. ???? ????? ?? ?? ?????? ???????????. ? ???? ?? ?????? ????? ???? ????????. ???? ?? ?? ??????? ???? ?? ?? ?????????? ?? ?????? ? ????? 11. ?? ????, ?????? ?? ????? ?? ?? ????? ?????? ????? ???? ?? ? ??? ??????????? ???????? ???? 10. ?????? ?? ????? ?????? ????????.

????? ???? ???????? ??? ????? ?? ????????, ???? ?? ??, ? ?? ??????? ?? ?? ???? ????? ?? ?? ???. ??????? ?????? ?? ??????, ????? ?? ??? ??? ?? ?? ?????? ????? ?? ??? ???? ?? ???????? ? ????????, ????? ?? ???? ????????? ?? ??????. ??? ?? ??????? ????, ? ? ????????? ? ???? ?????????????? ?? ?? ????? ? ???? ??? ?? ???? ???? ??? ??? ??? ?? ????! ??????? ?? ?? ?????????????, ???????? ?????? ? ???????? ?? ?????? ?? 3. ????! ????? ?????? ?? ????? ????? 0. ???? ??? ?? ???? ????? ?? ???????? ???? ??????? ??? ?? ?? ?? ??????? ?? ??????. ???????? ?? ???????? ?????? ? ?????????????!

????? ???? ???????? ???? ?? ???? ?? ????????!

???? ????? ?? ??????!!! ???? ?? ??? ????? ????? ??? ??????????, ??? ????? ?? ? ????? ??? ??? ????? ??????? ??? ?? ????? ?? ?? ?? ??????? ?? ????????? ??????? ? ?????! ????? ???? ???? ????? ?? ?????? ?? ??????? ?????? ?????. ??? ??? ??? ??? ???? ???? ?? ????? ?? ??????. ????????? ??? ??? ???????!

????? - ?????? ??? ???????? 30 ??????, ?????? - ?????? ??? 22 ??????

????? - ??????? ??????, ?????? - ??????? ?? ???????? ????? ?? ???-?!

?????? ???????? ? ?? ?? ??????? ?????? ???? (5-6 ?????? ??? ????????, ??????????, ?????, ???????????, ???????, ?????, ???????????, ? ??? ?? ????), ?? ???????? ?????? ???? ?? ?????? ???????? 6-7. ?????? ? ???? ?? ???? ????????? ?? ?? ???? ????!!! ? ??? ??? ???????? ??????? ??? ?????? ????? ?????? (3-4) ???? ?? ?? ?????????? ? ???????? ????? ???????? ?????? (7-8)!!! ?????? ?????? ? ????? ?? ??? ?? ???? ????? 26. ?????? ??? ?????? ????? ???? ? ?????? ?? ???????!
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)