Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novi logo Caffea!!!!
jednostavno do jaja :ruke bravo svaka cast za taj logo
ekcija MG
????? ???????.

??? ?? ??? ???????! ?? ???? ???? ??????? ???????:

[Image: lice.gif]

?????? ?? ?? ????? ???? ?? ?? ?????? ???? ?????? ????! ?? ???? ??????... ??? ?????? ?? ??????? ?? ????????? ?? ???????? "? ?? ??? ???????", ??????? ??????? ??? ?????? ??????...
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
??????? ???:

[Image: predlog2.gif]

[Image: predlog3.gif]
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Moje je misljenje da moze da se stavi ovaj stari grb, a i lakse je za stampu, a sto se tice kacketa sa belom linijom, to mi je sasvim u redu i nije preterano saren. A nisu ni Bokine varijante lose, jedino sto bi ovaj drugi motiv imao manu - dve razlicite crvene boje. Meni je bar prvi bolji. I lepse mi je kad je lik malo izdusen, a ne sirok kao na homepage-u.

Sve u svemu, mislim da imamo odlicno resenje.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
???? ?? ????? ????? ????? ?????? ???? ?????? ?? ???? ????? ??????...
Slozio bih se sa Bokom, definitivno bez linija na kacketu i sa retro grbom i jos Godrin okvir...jako lepo,nema sta.

ps:Ma sve je super,samo kad nije plavusan :rofl
Quote:??????? ???:

Boka, grbovi su do jaja, samo bez ove bele pozadine u obliku obrnutog slova T... Smile

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Quote:
Boka Wrote:??????? ???:

Boka, grbovi su do jaja, samo bez ove bele pozadine u obliku obrnutog slova T... Smile

poz,
budimir
Ja mislim da je to samo zbog sajta sa tim obrnutim T, a na majcama bi ja mislim bilo bez toga... Kada vec postujem i da pitam, hoce li biti te majce do nove godine???
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
ovo je moj predlog, nije mnogo truda ulozeno, 5 min
al ideju shvatate, svakako da moze bolje da se uradi nego ovo
Odlicno izgleda, grb sve je bolji i bolji!!

p.s. jos samo zolufe i oci u crveno Big Grin

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)