Threads: 52
Mislis da je neko zucnuo nesto protiv Dzajke...
Sve u svemu, solidno izdanje Severa, tu su bile zastave, transparenti, baklje, kao da samo pre par dana nismo doziveli svoj najveci i najtezi poraz u medjunarodnim kup utakmicama...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Threads: 0
solidno izdanje samo sto se tice zastava i baklji a cim utihne razglas necuje se nista,ide slika ali tona nema....mada sam se pred kraj iznenadio kad smo malo pokazali da znamo i engleski,cak sam se i najezio...
na nebu tom na koje idem ja sija moja zvezda crvena.....
Threads: 3
?? ?? ??? ?????, ?? ??? ???? ?? ????? ?????? ?? ?? ????????? ??? ???? ????.
? ??? ??? ??? ?? ?? ?? ?? ?????? ????? ??? ???? ??? ??????? ?????,? ??? ???? ???? ???? ???? ??????.
(????? ?? ???? ?????? ?? ?????).
?.?. ???? ????? ?? ?? ??? ????? ????? ??????...???????????? :rofl ;pivo
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
Threads: 0
bilo je do jaja ! ona pesmica na pochetku jel nov??? malo ljudi !!!!!! o RED STAR WE LOVE YOU !!!!!!!! do jaja.. zemunci odlichna bakljada !
elgrade-Milano-Marseille-NYC Always UltrasmenthalitetA !
Threads: 83
Ne znam samo od koga se ocekivalo da proziva upravu???!!! Jer da je neko makar i pokusao bilo bi :boks Realno... A i stvarno nije u redu da ih prozivamo, prvi put smo pukli 5:0, nekima se to desavalo i po 5-6 puta pa su i dalje voleli upravu :rofl Sacekajte jos koju petardu pa ce mozda neko da se pobuni.... Mozda...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 3
Quote:Ne znam samo od koga se ocekivalo da proziva upravu???!!! Jer da je neko makar i pokusao bilo bi :boks Realno... A i stvarno nije u redu da ih prozivamo, prvi put smo pukli 5:0, nekima se to desavalo i po 5-6 puta pa su i dalje voleli upravu :rofl Sacekajte jos koju petardu pa ce mozda neko da se pobuni.... Mozda...
Mozda jeli.
:boks :batine :boks
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
Threads: 2
Quote:Red Star Forever Wrote:Ne znam samo od koga se ocekivalo da proziva upravu???!!! Jer da je neko makar i pokusao bilo bi :boks Realno... A i stvarno nije u redu da ih prozivamo, prvi put smo pukli 5:0, nekima se to desavalo i po 5-6 puta pa su i dalje voleli upravu :rofl Sacekajte jos koju petardu pa ce mozda neko da se pobuni.... Mozda...
Mozda jeli.
:boks :batine :boks
petarde, petarde, petarde!!!