Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zenit - Zvezda
Quote:
UltrasLondon Wrote:
Mitke Wrote:da li neko zna koliki je godisnji budzet koji Uprava izdvaja za navijacke aktivnosti?

nije velik, oko 45.000 evra godisnje - to pokriva gostovanja, koreografije (i za materijal i onom momku iz Meksika sto smislja koreografije), pirotehniku, majce (od cije se prodaje vrati kinta), banket za godisnjicu osnivanja Delija, odrzavanje navijackih prostorija i internet prezentacija.

obicno se potrosi manje od 45.000 a ono sto preostaje to ide onom vodji koji je trenutno sa najduzim "radnim stazom", za sada je to Mirko T., ali i on pola vrati u kasu.

svaka cast svakome ali zar ima jos neko ko vraca pare u kasu ???a uz to, u ciju kasu ?
:rofl
edan Grad jedan Klub
Reply
ha odlicno, bas kao sto sam predvideo.
3:0 za Zenit na kraju prvog. U drugom da nam smeste jos dva gola i eto petarde ponovo.
Dzaja naravno nece dati ni jedno jedino objasnjenje kao da je sve u redu. Opet ce se dignuti mala prasina i nikom nista.
Do sledece blamaze......
Reply
ovo je tuzno Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

:bes Dzajo odlazi!!!
acunajte na nas
Reply
hej ultra,

ne, pa zasto bi ovo bilo tuzno? Pa ovo je smesno. A je'l znas sta je smesno? Smesno je to sto navijaci ne isteraju onu stoku napolje iz Zvezde koja ima obraz kao djon. Smesno je i to sto nasa prva ekipa ne planira nista po tom pitanju da uradi. Smesno je i to sto ima nekih ljudi na forumu koji ce i posle ovog debakla da brane Dzaju. Smesno je i to sto igramo ove godine sa igracima koji nisu sazreli ni za deciji vrtic.
E ultra.....
GLUPOST JE NE UNISTIVA!!!!

Dok ima ljudi kojima ova situacija odgovara jer i dalje pune svoje dzepove preko Zvezde, gledacemo mi Dzaju jos dugi niz godina. Zato zelim da se ne samo danas ponovi petarda nego i svaki novi put kada izadjemo u Evropu ali ne zato sto likujem nego zato sto me bas zanima gde su nekim ljudima granice dokle mogu da gledaju sunovrat naseg kluba.....
I ne zaboravi:
I od goreg moze gore!!!!

Do sledece petarde........
Reply
4:0

Hajde jos jedan....

Do sledece petarde......
Reply
ahahahahaha, evo ga i cetvrti, pa ovo je uzas, sramota, ponizenje, bruka, dokle bre Dzajo...
Na pocetku sam se taman malo ponadao kada sam video da trce bolje nego u eindhovenu(razlog su kovecevic i markovic), i kako nismo primili gol 20 minuta(tako su rekli u novinama, da su opasni prvih 20), kad ono krenula mala, ili mozda velika petarda, za sada je 4:0, videcemo dokle ce da stignu...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
ej,

kazes "Na pocetku sam se taman malo ponadao kada sam video da trce bolje nego u eindhovenu"

Pa onda neka krenu da se bave atletikom, tamo je poenta jedino u brzom trcanju, nece imati ni loptu ni nesto drugo tako da ce moci do mile volje da trce po ceo dan....

Do sledece petarde.....
Reply
:bes :bes 4:0 a jos pola sata do kraja...koliko jos mogu da prime, dva ili tri komada ?
olje je zivjeti jedan dan kao lav, nego sto kao mis.
Reply
pa bilo bi dobro da primimo jos 3 komada ali mislim da su Rusi malo stali na zalost.....

Do sledece petarde....
Reply
Dok je Avramovica i Dzajica,
nista od Evrope i proleca.

Koje su ovo neznalice. Rusi trce ko atleticari, a ovi ko kilava stoka. A kilavu stoku dovodi uprava - to znaci Uprava napolje!!!

Postavio bih ovde Timin post sa tribine (sa kojim se u potpunosti slazem):

Prenecu moja razmisljanja sa Delije.net foruma i tu se moze videti sta ja mislim o resenju ove situacije

Mislim da je resenje moguce jedino u privatizaciji. Ko bude kupio klub znace da je to njegovo i onda ce mu biti stalo da ulaze u klub i ostvari neke rezultate. Ovako Dzaja i ekipa su na celu kluba za koji se (kao i za sve ostale sportske klubove) ne zna ciji su i naravno da se nikom ne isplati da dugorocno razmislja. Sta ako oni uloze velike pare (koje realno mogu da se vrate tek posle niza godina) a u medjuvremenu se donese zakon o sportu i klub ode na licitaciju (koliko god to grubo i "strasno" zvucalo do toga ce morati da dodje) oni ostaju bez svojih ulozenih para. Ovako sada je klub niciji i spreman samo za "muzu". Nikome se ne isplati da ulaze i samo gledaju kratkorocno da podrpaju sto se drpnuti moze. Ne isplati se , recimo, Vidica sacuvati i platiti jos dve godine i posle uzeti jos vece pare nego sto pre uvaljuj i uzimaj kintu i stavljaj u dzep a za klub i one koji ga vole koga briga.
Znaci po meni je rsenje u zakonu o sportu (kad se donese) i posle toga privatizacija. I onda onaj ko bude kupio Zvezdu ulaze pare i Zvezda se vraca svom imenu. Verujte mi

Zakon o sportu se ne donosi jer onda vlasti ne bi mogle da reketiraju klubove (prvenstveno Zvezdu i Partizan). Ovako sve je u magli i sve moze a kad bi se znalo sta je cije onda nekih stvari vise ne bi moglo da bude. Zakon (osim nas iskrenih zaljubljenika u klubove) nikom ne treba i ne odgovara. Ovako celnici mogu da rade sta hoce jer su klubovi i njihovi ali u drugu ruku i nisu.
Ne mislim ni da bi Muslin bio neko extra resenje za klub (umesto Dzaje) bez donosenja i primene zakona o privatizaciji u sportu. Mislim da bi bilo samo sjahao kurta i uzjahao Murta ne zato sto mislim da je Muslin los nego ponovo zbog nerazjasnjenih odnosa i mogucnosti za malverzacije.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: