Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zenit - Zvezda
Smenjen Petrovic, menja ga Dostanic

Kako B92 nezvanicno saznaje, na UO FK Crvena zvezda, koji je poceo u 19 casova, a traje i dalje, smenjen je dosada
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Reply
Radula,ti se "sprdas" sa mnom? :o
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
Dolazak Dostanica znaci nazad na Muslinov stil igre sto, ako uspe, nije tako lose buduci da to znaci mnogo manje primljenih golova. Dzaja mora da je progutao tesku knedlu jer je ovim priznao da je njegov izbor trenera bio pogresan a da je ono sto je forsirao Muslin bila prava stvar.

Ispada da nije trebalo menjati Muslina. Naravno, Dzaji i ostalimparazitima trebalo je da Zvezda prodje kroz golgotu i fijasko da bi to shvatili. Mozda ipak prekasno.

Sto se tice UO i direktorskog mesta, izgleda stvari ostaju nepromenjene. Na zalsots. "Prva ekipa", "vodje" i ostali navijaci koji primaju platu za tzv. zrtvovanje za Zvezdu moci ce da odahnu. Nadajmo se samo za kratko.
impatizer
Reply
Zato,dajte dugorocno,a plodonosno resenje,bez mogucnosti kiksa???Jer sto da menjamo i dozivimo novi neuspeh zbog "trenutka" srece,ako se ovako postepeno moze doci do resenja!!!

"Mene mozes,mene mozes imati
mene moze imati svako
samo kad me pozeli
mene mozes imati lako
LAKO ME JE KUPITI"!!
Reply
Quote:Sto se tice UO i direktorskog mesta, izgleda stvari ostaju nepromenjene. Na zalsots. "Prva ekipa", "vodje" i ostali navijaci koji primaju platu za tzv. zrtvovanje za Zvezdu moci ce da odahnu. Nadajmo se samo za kratko.

A evo ga i Ljubisha Trgovchevic sa informacijom iz prve ruke.Kako sljaka prsten,matori?
Reply
Teta Mila: A ja bih zaista volio da cujem ko je i gdje govorio o rascjepu.
I, ako i nije sam Dzajka kriv, ajde reci ti u kom grmu lezi zec. Da li se u opste zna Zvezdin budzet (primanja i odlivi novca)? Postoji li evidencija toga? Koliko ja znam niko ovdje nije se obracao prvoj ekipi sa ciljem nipodastavanja ali gdje su oni u svemu ovome?
Ajde, reci ti meni, pitao sam to u jednom od prethodnih postova: Ko je tukao igrace za vrijeme Filipovica? A sada jedno drugo pitanje: Ko je doveo i Filipovica i te igrace? Odgovor: Nisam ni ja niti bilo ko sa Severa vec Dzajka. Ko Dzajku podrzava? Zna se, UO. Ko sjedi u UO? Zna se, matorci gladni i zedni para za obezbjedjivanje svojih pokoljenja. Sta ce sada da urade? Da smjene Ljupka. A oni? Nikom nista, crpice iz Zvezde sve sto mogu. Dokle? Dok raji ne pukne film.
A jel mora raji da pukne film? Ne mora nego neka se dostojanstveno povuku i prepuste Zvezdu sposobnijima od sebe.
A prije nego odu neka javno prezentuju sve papire oko vodjenja kluba (prihod, rashod, ugovori) pa nek namire minuse i neka idu. Mogu biti i pocasni ljudi u Zvezdi ali sto dalje od funkcija.
Ne ljuti se Mila, ali vama koji ste pretpostavljam ili u prvim ekipama ili ste im bliski, smetaju ljudi koji drugacije vide sve ovo od vas. I sta se desava? Javlja se Senjak i pljuje po svima. A reci mi, sto se to ne moze prijateljski sjesti i razgovarati o dobrobiti nase Zvezda a da recimo ne izbije tuca medju navijacima koji ne misle isto? Odgovor je sljedeci: Pa oni koji imaju neku vlast se uvjek plase da je na neki nacin izgube i onda ustrajavaju i u onim stvarima u kojima nebi trebalo. A ko to hoce da bude vodja. Ja vjerujem NIKO. Ljudi samo hoce sposobnu upravu i cista posla oko Zvezdinog poslovanja i nista vise. Ne bacajte ljudima u usta ono sto nisu rekli.
Poz
Dacha
Reply
Ah, pa nije jos sve gotovo. Izgleda da je Pizon jos u igri a tu je i Dragi Kanatlarovski (da ga opisem u dve reci: Jao nama) kao kompromisno resesnje ako ne mogu da se dogovore izmedju Pizona i Ratka. Pizona verovatno gura Dule Savic, koji iz pozadine atakuje na Dzajino mesto. Ratka verovatno guraju oni koji sada vide da je Muslin ipak trebalo da ostane i kojima se kosa dize pri pomisli da Dule Savic dobije vlast. Dzaja je izgubio kompas i sada onako seljacki, instiktom, merka koji je od ove trojce najmanje opasan po njega. Jer Dzaja cvika i od Pizona i od Ratka i od Duleta koji mu je jos dok su bili zajedno zabadao noz u ledja - ubska posla. Imaju zajeban karakter i svojeglavi su. Dragi ce da ga slusa.
impatizer
Reply
Dragi,Petre Petrovicu,ocigledno je da ti svojim poslom nisi zadovoljan,jer da jesi,znao bi da se i ljubav placa...i to nije prostitucija,vec nadoknada za uzvraceno ili neuzvraceno,od finansijske mogucnosti tvoje ljubavi.Da volis svoj posao,i da si placen za njega,da li bi za sebe rekao da si PROSTITUTKA?Da li ocekujes da te i zena voli ukoliko ti volis nju i da ti prizna da je imala lazni orgazam,jer nisi taj dan dobro jebao...ili si zahvalan sto ti bezuslovno pruza paznju i sto ti se zahvalila na nikada "jacem" sexu???Zapitaj se sta si zapravo napisao i zasto se bas javljas kada se pljuje prva ekipa,a nisi zeleo da svoje stavove ranije sa nama podelis.
Sta ti mislis koliko ce ovo nenormalno stanje da potraje,kad vec i ptice na grani pevaju da su nam neke Vodje SMRDLJIVE PICKE,kojima je vaznija licna egzistencija nego Zvezdina buducnost i da li takvi ljudi zasluzuju da sebe nazivaju Vodjama?

Oprosti,ali ja mislim da ne mogu..sto rece neko,neka idu u fabriku neka rade i iskrenim casnim poslom,svojim zanimanjem zaradjuju svoj hleb..
pitanje je dana ,meseca,godine (nebitno)kada ce biti uskraceni svog privilegovanog polozaja..to ce im tada mnogo teze pasti,nego da se sada ,sami, pobrinu za svoju buducnost..JER ZVEZDA ,NASA ZVEZDA mora da se privatizuje i tu je svakim prevarama kraj.
CRTA!
To je neminovno..moze to da se odlaze kao PICKE PRODANE sto sada rade..ali..
braniti po svaku cenu IZVESTAN KRAJ,ove nase tuzne price je skakanje sam sebi u grlo...strepnja,da li ces preziveti ili potonuti ..nemirni snovi..
UZAS!UZAS!
Reply
Dacho,da se razumemo nesto,ne mozes da pretpostavljas sta misle drugi ljudi i da to javno iznosis jer ispadas smesan!Niko od vas ne moze da "trpa u usta" stavove i misljenje vidjenijih ljudi sa Severa,jer ih ne znate.Ne znam ni ja licno koji je generalni stav Delija i sa kojom ce odlukom izaci,znam sta pojedinci misle,ali sam sigurna da sta god da odluce da nece biti samozivi vec da ce razmisljati o buducim generacijama koje ce ih naslediti!Ne vidim zasto bi unistavali tribinu za koju se toliko godina bore???
Lako je ne dici guzicu,i navijati sa stolice i iz kreveta,a tesko je otici u Rusiju ,preci onolike kilometre,uz sve "pratece elemente",kisnuti,a u prethodne dve nedelje otici u Golubovce,pa Holandiju,pa pripremiti koreografiju,pa sastaviti tribinu usled ovakvih rezultata...mislis li da njih treba prozivati?Hoce li vam oni biti krivi ukoliko vam :revolucija" ne uspe???Ovde je neko govorio o hiljadama ogorcenih?Pa sto se vecino ne organizujete?(ovo je moj licni stav,i da,meni ne smeta Dzajic,posle svega)!
Sto se plasite...pa probajte misrnim putem...pokucajte na vrata uprave...trazite...Ono sto vi zelite je da svi mislimo kao nekolicina ogorcenih?I da,nekolicina ogorcenih koja bi zaista skupila petlju i rekla sta ima!!!!Lako je piskarati po netu,tesko je zamisljeno sprovesti...zato sto je to organizacija i zato sto cete se medjusobno poklati oko "prevlasti" u organizaciji i mogucim prednostima,ukoliko uspete u svojoj zamisli!I da,vecina nema ni jednu jedinu tucu,ni jedno padanje,ni jednu srcku matoraca...vec samo politicku konotaciju iza koje stoji oligarhija,koja je unistila buduce generacije ZVEZDINOG SEVERA!!!!

Ne mora da znaci da je ovo tvoj stav...i pogledaj IRR pokret,i skapiraj njihovu sustinu!I Lazio je bio u kurcu,ali je uvek imao sa sobom navijace!Ne verujem da bi klincima koji se DOKAZU bilo ko uskratio mogucnost da naopako okace transparent,objasne svoje stavove,pokazu se i kada je najteze Severu i najlepse,zato sto bojkotuju upravu,ali ce svako imati protiv politicke manipulante koji su tucu videli na TV-u,i koji sigurno za ortake sa Severa nikada nece uleteti,jer njihova ambicija je manipulisanje klincima zarad dobijanja politickih poena i pokrivanje komplekasa!!!Razmisli,pa probaj!!!

Pitas se ko je kriv,osim Dzaje???Vredjas ljude iz UO-a?Pa znas li ti ko je u tom UO-u?Rajko Mitic,u 80-oj zeli da vlada,da stvara pare???Ma,daj...ko te ovo lagao? :o
Nije sam Dzajic kriv,jer da nikome i od radnika i uprave (ne samo navijacima) odgovaralo to sto je on toliko dugo direktor,mislis da bi mogao da bude???Svima je odgovaralo...pa ti opet razmisli da li jedan covek moze da bude kriv za krah jednog kluba kakav je bio CZ-a,koja ima ime,tradiciju,istoriju,navijace koji su visoko kotirani medju svetskim navijackim grupama...eeeeeeee???Kako???
Reply
Woorf,da se razumemo,smatram da svako ko se zrtvuje MORA da nesto ima za uzvrat!!!MORA!
I ti si taj koji pominje plate,ja ne!Odakle ti pravo da pricas o placenim navijacima kada nisi video "platni spisak"???I kakve veze ima tribina i stanje na tribini koje se izuzetno popravilo sa Ljupkom Petrovic,igracima i UO-om???Ti momci su vodje SEVERA,ne igraca,Uo-a,i drugih...!!!

Ne mozete pisati o onome sto vi mislite DA NEKO MISLI!!!Ako znas generalno kakav je stav Zvezdinih navijaca,napisi,ali argumentovano sa potvrdom nekoga od njih,ali nemojte da konstantno pljujete po ljudima koji se trude da taj Sever,ako ne Zvezda prati svetske i evropske trendove!!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)