Da dopunim tvoj izvestaj. Ja sam bio na "zapadnoj" trbini sa jos tri ortaka (niko nema ispod 28 godina, 100 kg i 180 cm visine...

) Mislim, masa puta ubrzanje, uvek je bila jednaka sili. Ovo napominjem jer smo se prosetali po kraju oko hale pre i posle utakmie sa salovima u nadi da emo naci nekog grobara. Prosli smo onim gornjim delom, gore od groblja pa onim ulicicama dole do taxija... pa onda kada smo videli da od sacekuse nema nista zaputili smo se u halu. Bili smo pored Novosadjana koji su svoj kop formirali na mestu gde obicno stoje glodari.
Propustio si nekoliko detalja. Prvi je zastava Svilajnac, sa cetnikom koji drzi tri dignuta prsta a u drugoj ruci drzi noz. Inace u crveno - belom dresu, tamo sa strane pored Novosadjana. Delije Rijeka zastava nije bila vec Delije Zadar.

Prvo je na kraju poluvreemena zapaljeno oko 7-8 baklji a u drugom poluvremenu preko deset. Paljene su i zelene i crevene, a bilo je i onih odvratnih malih koje slabo gore. Garma je pogodjen, bukvalno, na minut pre pocetka utakmie, oko sokolovo, ko god da ga je potrefio.
Hala je bila prepuna, odavno nisam video, mozda jos od Mesha, da zapadna tribina onako dobro navija. Najjace je bilo na kraju 2/4 kada je i provaljena ona pesma: Da nije ljubavi iliti nesto slicno Marjane Marjane, samo stara dalmatinska pesma koju je obradila Crvena jabuka. Prvo se skandiralo, kada su dignute one parole: Istina boli! Ali nije bilo tako upecatljivo, a onda se krenulo sa: Jebo vam pas mater!, sto je moglo da se protumaci od strane ljudi iz uprave (nadam se) i na drugi nacin... :finger
Sve u svemu, odlicno navijanje. Padovi koje spominjes u navijanju su normalni jer nema protivnicke grupe pa je tesko motivisati ljude da non-stop skacu i gorilaju.

Inace, to sto si terao

druge da navijaju je najgora pojava na nasoj tribini, ali sta da se radi kada ljudi vole da izigravaju policajce po tribini... Licna je stvar kada ce neko, koliko i sa kakvim intenzitetom da navija. Ukoliko zelis da motivises ostale, daj licni primer a nemoj da pretis njima koji su dosli da bodre Zvezdu. Izaziva kontras efekat i takvi, umesto da ih postepeno navodis na to da gorilaju

satobom, oni e se pokupiti i skloniti u stranu... Kapiras?
Salovi su me setili na kraj osamdesetih kada je to bilo u modi i stvarno je mocno izgledalo. To se malo zaboravilo na nasoj tribini, taj grcki fazon sa salovima. Mozete da zamislite kako su izgledali u Solunu, navijaci PAOK-a, kada cela hala navija kao jedan elu utakmicu, nekoliko hiljada ljudi, bez prestanka i svi vrte salove... Strasno...
Inace nakon tekme smo se gore, na uglu Ruzveltove i Mije Kovacevic, zaboli u neku kafanu, kao da iscooliramo i sacekamo neke grobare koji ce tu, kao, kasnije da naidju.

I otkinuli od alkohola... :flasa ;pivo :flasa ;pivo
poz,
budimir