Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dzajic: "Ne znam kako dalje"
www.kurir-info.co.yu
VREME JE ZA RASTANAK!

Predsednik Zvezde Dragan D
Reply
95' ispali od ksamaksa - dobili nikog
96' dobili Helsinki i Kajzer - ispali od barse
( ne secam se koje smo sezone dobili hearts mislim da je to 97')
97' ispali od sugavog ekerena
98' dobili metz - ispali od liona
99' - ispali od sugavog montpelliera
2000' - ispali od celte iz viga (samo zbog one dvojice)
2001 - ispali od cska iz kijeva (bruka...)
2002 - ispali od lazia (dzaja se smejao posle tekme, kojim pravom?)
2003 - Rozenborg, dobili samo Odenze i to jedva...
2004 - Zenit...

Kad se sve sabere, od normalnih ekipa dobili smo Kajzer, Lester, Kjevo... Broj zima u Evropi: 0, Broj ulazaka u LS: 0
Broj prodatih igraca za ovih 10 godina: oko 100
Zarada: Oko 100 miliona maraka
Dajte mi nesto protiv bolova...
Reply
Pa cijelo vrijeme diskutujemo o tome da on vise nema viziju. Nasumice dovodi i trenere i igrace. Nema ustaljenosti u klubu.
Nek neki kazu sta hoce ali on i ljudi iz UO moraju ici.
poz
Dacha
Reply
Spone polako pucaju i dojucerasnje uzdanice okrecu ledja Dzaji, kako u klubu tako i van njega. Dojucerasnja Zvezdina sportska stampa koja je pre samo 3 meseca horski pljuvala Muslina po narudzbini i velicala mudrost Dzajinu sada upire prstu u tog istog mudrijasa i eksplicitno trazi njegov odlazak. Stampa koja je sve do utakmice u Ajndhovenu u nebo dizala "neke nove Zvezdine klince" i Bastu proglasavalasrpskim Nedvedom sada priznaje da je rec o fudbalskim mediokritetima, a "modrog startega" Ljupka danas naziva covekom koga je pregazilo fudbalsko vreme. Dzaja postaje sve vise i vise usamlje, bez podrske, hvalospeva i tapsanja po ramenu na koje je uvek mogao da racuna. Ne cuju se ni stari asovi ni dojucerasnji najbolji saradnici i prijatelji. Ni Rajko, ni Seki, ni Bora, ni Vladica, ni Piksi, ni Dejo, ni Miljan,... niko niko. Tu je jedino bangavi bata-Djora da tesku situaciju ucini jos grdjom. I tu su jos verne Delije, tacnije oni koje se nazivaju "prvom ekipom", oni sa kojima je razgovarao koliko juce i obecao im trofeje u naredne 2 godine. Znaju oni da nema nista od tih trofeja, ali kako rece Maslacak, crta je predjena i tu povratka nema. Ostace uz Dzaju do kraja, kao Napoleonovi grenadiri uz cara na Vaterlou i kao Hitler jugendi uz firera u Berlinu 1945., da brane neodbranjivu i propalu stvar. Da zajedno sa njome odu u propast.

Sa Zvezdom kakvu smo znali i kakvu su znali ocevi vecine ovdasnjih forumasa je, na moju veliku zalost, gotovo. Jedna epoha srpskog fudbala je okoncana kao ona epoha kada su carevali BSK i SK Jugoslavija. Ovog puta ne zbog rata i revolucije, vec zbog tastine, neznanja i neumeca da se snadje u novim fudbalskim vodama. Zvezda je nekada bila prva u svemu sto je novo u fudbalskom sportu. Danas je na zacelju bez sanse da uskoro prestigne klubove koji su koliko do juce bili na nedostiznoj distanci iza nje.
impatizer
Reply
??????? ?????? ????? ??!

???? ?? ?? ??????? ???? ????? ??????, ??? ?????????? ??? ??????? (????? 2000), ????? ???? ?????? ???? (????-?????? Sad ), ????????, ??????? ?? ????????, ?????????? ???? ?????????? ????? (????????? ?????? ????? ?? ?? ??? 2-3. ??????), ???????? ?? ????????? ????????? ??? ? ???????? ???????... ??????? ?? ?? ??? ??? ????????, ?????? ???? ? ??? ?? ?????????, ????????? ?????? ?? ??????? ?????????. ???????????? ?? ?? ?????? ????????? ?? ?????? ??????????? ????????. ??????? ???? ?? ??????? ??????????? ?? ? ???????. ???????? ?? ????? ??????? ???????????? ???????? (??????? ?? ?? ???????? ?????? ?? ????? ???? ??? ???????? ????????). ???. ?? ?? ???? ?????? ???? ???? ??????? ???????, ? ???? ?? ???? ????? ????? ????????????? ??. ???? ?? ?? ? ?????? ?????????? - ???? ??????, ??? ????????? ?? ?? ???? ?????? ???? ??????! ??? ???? ??? ????... ???? ???? ?? ??? ??? ? ????????????? ? ??????? ???? ?? ??????? ??????. ???? ?? ??????!

?? ??? ?? ???? ???????? ??? ?? ?? ????????? ??????? ? ????? ??? ??????? ???????, ??? ?? ?? ?????????, ?????????, ????????, ??? ?????? ??????? ????? ????? ??????? ?? ????? ?????? ?? ?? ???????. ??????? ?? ?????? ???? ? ??????... ????? ?? ?? ?????? ? ???? ?? ????????? ???????? ?????...
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Quote:Kad se sve sabere, od normalnih ekipa dobili smo Kajzer, Lester, Kjevo... Broj zima u Evropi: 0, Broj ulazaka u LS: 0
Broj prodatih igraca za ovih 10 godina: oko 100
Zarada: Oko 100 miliona maraka
Dajte mi nesto protiv bolova...

?????? - ? ?? ????? ??? ??????????, ?????? ???? ?????? ???? ? ???? ????
?????? - ???? ?????? ????? ? ????? ????
????? - ???????? ?? ????????? ?????, ???? ???? ?? ?????? ??? ???? ???? ??? ??????? ? ????? ????

?? ????? ?? ? ??? ???? ?????? ????????????, ??? ??? ?? ????????..

?????, ?????? ?? ?????? ?? ????????? ?????? ????????? ??? 100 ??????? ??????. ?????? ?? ???? 2 ????????? ?????? ????? 50 ??????? (????????? ? ??????), ? ?? ?? ??????? ??????. ?? ???? ??? ????? ?????? ????????? ?? ?????????? ?? ?????? ???.
Reply
Braco jel dolazite na tekmu? Jel zna neko koliko cemo da platimo kartu za pljuvanje Dzaje. Moja predpostavka min 200 dindzi. Ali zato ce da grmi
Ale ceo grad to zna svako dete zna da smo picke mi da su nam vodje sve DZAJICI.Svi na sever.
a sam cetnik majko Ravnogorskog puka desna mi je majko odsecena ruka...
Reply
Quote:Ale ceo grad to zna svako dete zna da smo picke mi da su nam vodje sve DZAJICI

:o :rofl :rofl :rofl
Reply
Quote:Braco jel dolazite na tekmu? Jel zna neko koliko cemo da platimo kartu za pljuvanje Dzaje. Moja predpostavka min 200 dindzi. Ali zato ce da grmi
Ale ceo grad to zna svako dete zna da smo picke mi da su nam vodje sve DZAJICI.Svi na sever.
Vaze propusnice od prosle sezone...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
hahahaha ovo je najbolje..

"Ale ceo grad to zna svako dete zna,
da smo picke mi da su nam vodje sve DZAJICI" :ruke :ruke :ruke
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)