Threads: 2
na ytekmi 1000 ljudi.
na severu samo jedna pesma se peva:
Kako bre to igrate?
- Uprava, sta je s vama?
Dosta vise ove bruke,
koferi se smeshe vama
nije bilo konkretne prozivke, igracima povremeno zvizdano
nisam primetio brigadire i u. boyse
SAMO ZA TEBE, UVEK UZ TEBE...
Brigadiri su bili rastrkani ali ih verovatno nisi video. Ova pesma je tek pocetak.
Threads: 0
Jedino su Kovacevic i Stojanovic izmamili aplauz SEVERA,na tekmi bruka malo ljudi ,ograda bez transparenata,prvo poluvreme se sedilo,samo jedna pesma se vrtila celu utakmicu,bila je i neka parola al' nisam video sta je pisalo
Najavljeni i neki radikalniji potezi po povratku cele ekipe iz Rusije
a imam bolest kojoj nema leka.....
Threads: 1
Voleo bih da jeste pocetak, ali bojim se da nije. Stavr je poprilicno legla i Dzaja moze da odahne. Ova utakmica je za njega bila kritican trenutak. Ne negovu srecu, niko ga poimence nije prozivao (osim u beogradskoj stampi), tim je pobedio, dovuci ce nekog da bude trener, oterace Duleta Savica i mozda jos nekog parazita i ponovo status quo do sledece bruke. Sta kazu, "koferi se smese"? E, moglo li je to bar malkice ostrije? Ovo pesmica je manje-vise kao u nekom vicu, kao: Ej, nemoj da se zezate. Sta je tu je. Dzaja je zilav a Sever nema vise snage osim da peva "Koferi se smese" i proziva bezimenu Upravu. A vrlo se dobro zna ko je Uprava, ko njen pocetak i ko njen kraj. Bez javnog i organizovanog zahteva od strane navijaca da Dragan Dzajic ode sa mesta za koje se zakovao a za koje ni po kome parametru (znanje, obrazovanje, iskustvo, uspesi) nije kompetentan, Zvezda ce i dalje da tone ili u najboljem slucaju tavori.
impatizer
Threads: 18
Quote:Jedino su Kovacevic i Stojanovic izmamili aplauz SEVERA,na tekmi bruka malo ljudi ,ograda bez transparenata,prvo poluvreme se sedilo,samo jedna pesma se vrtila celu utakmicu,bila je i neka parola al' nisam video sta je pisalo
Najavljeni i neki radikalniji potezi po povratku cele ekipe iz Rusije
Da, najavljeni su ultimatumi i pretnje upravi, ali kada se vrati ekipa iz Rusije... sto mozemo vec ocekivati na tekmi sa ofk-om na karaburmi u sredu... Ovo danas je bilo samo upozorenje...
Samo ne znam da li ce sa ultimatumom da se nastavi iako zvezda krene sa pobedama ili sve dok se kompletna uprava ne pokupi, posto iako tim igra dobro kradja u vrhu uprave se nastavlja...
p.s.bas dosta ljudi je bilo sa DC salovima... :ruke
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Threads: 18
Quote:Voleo bih da jeste pocetak, ali bojim se da nije. Stavr je poprilicno legla i Dzaja moze da odahne. Ova utakmica je za njega bila kritican trenutak. Ne negovu srecu, niko ga poimence nije prozivao (osim u beogradskoj stampi), tim je pobedio, dovuci ce nekog da bude trener, oterace Duleta Savica i mozda jos nekog parazita i ponovo status quo do sledece bruke. Sta kazu, "koferi se smese"? E, moglo li je to bar malkice ostrije? Ovo pesmica je manje-vise kao u nekom vicu, kao: Ej, nemoj da se zezate. Sta je tu je. Dzaja je zilav a Sever nema vise snage osim da peva "Koferi se smese" i proziva bezimenu Upravu. A vrlo se dobro zna ko je Uprava, ko njen pocetak i ko njen kraj. Bez javnog i organizovanog zahteva od strane navijaca da Dragan Dzajic ode sa mesta za koje se zakovao a za koje ni po kome parametru (znanje, obrazovanje, iskustvo, uspesi) nije kompetentan, Zvezda ce i dalje da tone ili u najboljem slucaju tavori.
Mitke, ja stvarno ne znam sto ti ne dobijes jedan slatki ban, pa kad umes da komentarises parole, sto nisi dosao na tekmu, napravio bolju i poveo tribinu kad si mangup, ovo je po meni dovoljno ostro jer navijaci prozivaju celu upravu a ne samo dragana dzajica, jer je on jedan od mnogih... i moze da bude veoma zaje*ano kada bi se nastavilo sa porazima i bez promena u vrhu...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Threads: 6
??????? ????? ???? ??? ?? ?????? ???? ??? ??? ??!???? ????????? ?? ???? ????????!????? ?? ???? ???? ? ?????
Threads: 1
Koliko sam ja razumeo forumska pravila, ja ni jedno od njih ne krsim. Ako, pak treba da dobijem zabranu na dalje objavljivanjie priloga radi iznosenja licnih gledista u vezi onoga na ono sta se dogadja sa Zvezdom i na navijacke aktivnost i to na javnom forumu(!), onda cu ja sam sebe da "banujem" sa takvog foruma. Uopste nemam nameru da dalje objavljujem tamo gde se "ban" trazi zbog razlicitosti u gledistima (ili kako se to u Srbiji kaze, "zbog bezobrazluka").
impatizer
Threads: 83
Nema razloga da se neko banuje zato sto iznosi svoje misljenje...
Slazem se i ja da je mozda prozivka bila preslaba, ali kao sto rece Kiza to je za pocetak...
Zbunjuje me slaba poseta, znam da su mnogi razocarani, ali sada nas je trebalo biti najvise, da pokazemo da nam je stalo do Zvezde...
Mnogi oko mene su bili u fazonu sto se ne vice Dzajo odlazi, smrt Dzaji itd. Ocekovao sam jos jednom ponavljam jacu osudu za predsednika, jer on ima uticaj kako na isprozivanu upravu tako i na sve ostalo u klubu... Ne znam, sve mi je bilo nekako mlako, realno danas ljudi nisu ni zasluzili da im se zvizdi... Dobise 5:0 i bilo je jos sijaset sansi da se napuni mreza Hajduka do vrha...
Malopre je Dudic na konferenciji za stampu zamolio za malo strpljenja i podrske i da ce dati sve od sebe da zaigraju najbolje moguce i da se izvuku iz ove krize... Ako je suditi po ovom danasnjem rezultatu bice bolje, ali za vece uspehe definitivno nesto treba da se menja...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 52
Quote:Koliko sam ja razumeo forumska pravila, ja ni jedno od njih ne krsim. Ako, pak treba da dobijem zabranu na dalje objavljivanjie priloga radi iznosenja licnih gledista u vezi onoga na ono sta se dogadja sa Zvezdom i na navijacke aktivnost i to na javnom forumu(!), onda cu ja sam sebe da "banujem" sa takvog foruma. Uopste nemam nameru da dalje objavljujem tamo gde se "ban" trazi zbog razlicitosti u gledistima (ili kako se to u Srbiji kaze, "zbog bezobrazluka").
Nece te ovde niko banovati jer drugacije razmisljas. Nemoj da napustas forum jer ovde ima i onih koji sa uzivanjem citaju tvoje tekstove i dobar deo njih i potpisuju...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
|