09-28-2004, 11:26 AM
![[Image: spartak-moskva.jpg]](http://www.delije-caffe.co.yu/news/images/upimages/spartak-moskva.jpg)
Ova slika je stigla sa maila od jednog Ruje. Zaprepastio sam se kad sam video, pa da i vi malo vidite koliko nas Rusi gotive.

Vidic je spomenut, a Pjana?
Slava srpskim Herojima...
|
09-28-2004, 11:26 AM
![]() Ova slika je stigla sa maila od jednog Ruje. Zaprepastio sam se kad sam video, pa da i vi malo vidite koliko nas Rusi gotive. ![]() Vidic je spomenut, a Pjana?
09-28-2004, 11:43 AM
Nema sta, svaka cast Rusima (navijacima Spartaka). :ruke
09-28-2004, 11:44 AM
svaka im cast.
Zivjeli svi SRPSKI heroji a pogotovo brat Radovan Karadzic
09-28-2004, 11:50 AM
???? ???? ??? ?? ?? ?????? ????? ????????? ?? ???? ?????????? ? ????... :rofl
???????!!!
09-28-2004, 05:22 PM
?? ?? ?? ????? ??????. ?? ??????? ???????? ?? ????????? ??? ????? ???? ?? ?? ????? ???? ??????. ????? ?? ?????? ?? ?????? ? ?????? ?. ??????????? ?? ????.
![]() ![]() ![]() ![]()
09-28-2004, 06:15 PM
Quote: On je u CO. namigivanje
S
09-29-2004, 01:59 PM
??? ?? ?????? ????.
????? ? ??. namigivanje
09-29-2004, 02:22 PM
Brace Zvezdase!
Ovaj banner je radio momcima iz Union (edna Srartakova huliganska grupa). Rusi i Srbi su uvek bili u drusstvu. Svi mi - pravoslavci i imamo crveno-belu krv. Imamo takode heprijatelja - muslima (mi-checena, vi-siptara). ALI uvek imao i heroima: Obilic, Car Lazar, Kralj Dusan, Karadordevic, Karadzic, Mladic, Mihajlovic... Slava Srpski i Rusi herojima i cmrt muslimski picke! Uvek pravoslavci! Uvek zaedno! Crvena-bela krv! p.s. zelim Zvezde pobedu ? utakmice sa zENITOM. Mrzim zenit! :boks Spartak Moskva navijac
09-29-2004, 02:36 PM
Quote:Brace Zvezdase! Ziv bio brate i hvala na podrsci,trebace nam! ;pivo
09-29-2004, 03:43 PM
Quote:Brace Zvezdase!Pozdrav i tebi, hvala vam na podrsci i toj paroli... Nedajte se.... a kada vec spominjemo heroje, cuo sam i da su poceli da stezu obruc oko mladica, sta mislite da li ce ga uhvatiti i koliko je to moguce, i koja ce biti reakcija ljudi na hapsenje(ukoliko se bude desilo), po mom misljenju mislim da ce biti velikih nereda po celoj srbiji, mozda i republici srpskoj... Kizo izvini sto sam malo promenio temu, ako smeta izmeni, obrisi, prebaci, kako hoces, ali mislim da ima veze sa topicom...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|