Threads: 7
Ajde malo da skrenemo misli sa raznih diktatora,finansijskih izvestaja,domara,kofera,klonja i vodokotlica...a da se bacimo na iscekivanja za sutrasnji mec,to nam je sad najprioritetnije.Ma koliko ja bio skeptican po pitanju ishoda sutra,u meni pomalo jos vlada neka neizvesnost,nikad ne reci nikad.
Sever je vec odavno pusten u prodaju,koga interesuje i kome treba,da zna da je 200 dinara,mec pocinje u 19.30 jer su Rusi zamolili da se pocne ranije zbog vremenske razlike i prilagodjavanja,tako da...verujem da ce biti sutra jako zanimljivo na stadionu,a i na samoj tribini.
Threads: 1
Uz dosta zalaganja, dosta srece i ako Zenit ne odigra na svom standardnom nivou, Zvezda moze do tesne pobede ili nereseno. Sumnjam da mogu vise od toga. Medjutim to ne bi bio los rezultat u datim okolnostima. Ne bi valjalo da ponovo izgube katastrofalno, jer ako Zenit zaigra svoju standardnu igru, dobice Zvezdu sa 2-3 gola razlike. Zvezda je prilicno slaba i kao tim i po pojedincima, trener je tek dosao, bolji igraci (Markovic, Zigic, Disljenkovic) su van forme, Dudic je povredjen i pitanje je da li ce da igra. Nema mnogo toga na cemu bih mogao da baziram optimizam osim na sreci, izgaranju Zvezdinih igraca i losem izdanju Zenita.
Mislim da nece biti vise od 10-15 000 gledalaca.
impatizer
Threads: 0
Mislim da ce biti dosta golova. Narocito ako bude loshe vreme. Inache taj Zenit uopste nije bog-zna-kakav tim. Nama uz malo srece na gostovanju(nashem) moze da nakrka 3-4 gola svaka ekipa sa malo brzom navalom. Prognoziram 3+. Navijacha 10-15 (hiljada naravno.. namigivanje ).
zbeglica sa oaza foruma
Threads: 52
Cenim slicno kao Mitke da je realno nereseno ili minimalna pobeda. Voleo bih da je cudo moguce ali mi je strepnja jaca od nade kada pogledam kako Ruje igraju...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Threads: 18
Ja od psv-a ne prognoziram vise rezultate inostranih tekmi, tako da necu ni sad, normalno nadam se da ce sto vise NAVIJACA doci na sever, ici cu na tekmu zbog ljubavi prema zvezdi, makar bili i poslednji na tabeli(ili kao sada pred ispadanjem iz evrope), samo ne znam kako ce izgledati navijanje, hoce biti i prozivki ili ce biti standardno navijanje i atmosfera se evropskih tekmi, dolazi 300 rusa, po mom misljenju ok bi bila i neka parola u znak zavalnosti sto su i oni prema nama tamo bili ok i napravili ok parolu...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
???????? ?????? ?????????? ??????? 29 Sep 2004
?? ?????? ?????? ? ??????? ?? ??????? ?????????? ? ??? 150 ???????? ????? ?? ????? ??????????. ???? ?? ???????, ???????? ?????? ?? ??? ?? ?????????
Threads: 17
???????? 3:0
???????? 15 ???. ???????? 27 ???. ? ????????? 64 ???.
Threads: 38
????, ?? ???? ? ???? ?? ??????? ?? ??? ???? ?? ???????? ?? ???...?? ?? ??????? ?? ????????? ?? ??? ????? ?? ???????...
? ? ???? ????? ??????????? ???????

?? ???? ? ???? ?? ?? ???? ??? ??? ?????? ??
?? ??? ???? 5:0 ? ??? ?????????... :rofl
???????!!!
Valjda nesto moye krenuti na bolje i nama. Ko yna. Uvijek treba biti optimista.
NAPRED ZVEZDO.
poy
Dacha
Threads: 17
????? ???? ?? ??????? ?? ??? ???? ??? ????. ????? ?? ?????? ?? ????? ????? ???? ?? ?? ????????

? ???? ??? ??? ?????? ????? ?? ??? ????? ?? ?? ???????????! namigivanje
?? ??? ?????????, ???????. ???????? ????? ????????. ??????, ??????, ??? ??????? ?? ???? ??? ??????? ????????? ???? ???? ???? ?? ?? ?? ???? ?? ?? ?????? ???? ? ???? ???? ??? ???? ? ???? ???????? ?? ??????. ? ????? ?????? ???? ?? ???????? ????? ? ???. ????????. ??????? ??? ?????? ?? ?? ?????? ?? ?? ?????? ????????? ?? ?? ? ???????????.
???? ?? ???? ? ?????? ???????????? ???, ??? ???? ?? ????????.
??? ?? ????????!