Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zvezda - Zenit
Slika br. 2 kazuje sve: o kakvoj je upravi rec i o kakvom je klubu rec.
impatizer
Reply
I gore imamo priliku da vidimo sliku ruskih nacingera: pozivaju na klanje Siptara(!?). Poslednji olos i talog jedne velike nacije je nasao Marakanu kao pozornicu za manifestaciju svojih degenericnih ideja. E, jadna Zvezdo na koje si grane spala da i ovakvi prave zurke na tvom stadionu. I umesto da deportuje ovu nacingersku rulju tamo odakle su i dosli, policija je krenula da stiti Dzaju od opravdanog gneva navijaca..
impatizer
Reply
eto...A bili smo klub.....nekada!
kakvi bre rokovi...MARS DZAJO !!!!
sta je znacila ona parola na ruskom?????
Reply
Quote:I gore imamo priliku da vidimo sliku ruskih nacingera: pozivaju na klanje Siptara(!?). Poslednji olos i talog jedne velike nacije je nasao Marakanu kao pozornicu za manifestaciju svojih degenericnih ideja. E, jadna Zvezdo na koje si grane spala da i ovakvi prave zurke na tvom stadionu. I umesto da deportuje ovu nacingersku rulju tamo odakle su i dosli, policija je krenula da stiti Dzaju od opravdanog gneva navijaca..

Jeli bre baltazaru,ko si TI,degenericne ideje zato sto pluju sipce?
Sam si degeneric!Sledeci put pojavi se u Chegevara majci i budi u peace fazonu majmuncino jedna!!!
S
Reply
A poruka ruska nama latinicom, pa nije valjda dotle doxslo da rusi mislie da smo se odrekli cirilice i da ne znamo je vise.

???????? ???? ?????!!!
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
Reply
Policijski kordon oko loze u kojoj sede clanovi uprave, navijaci lome stolice sopstvenog kluba, ruski nacingeri na Marakani se odusevljavaju pozvima na klanje Siptara, ovo sto grokce is varsavske rupe 7 misli da je Che Gevara postao od majmuna,..... o kome je ovo klubu rec? Zar se na ovo svela Crvena zvezda?
impatizer
Reply
Quote:Policijski kordon oko loze u kojoj sede clanovi uprave, navijaci lome stolice sopstvenog kluba, ruski nacingeri na Marakani se odusevljavaju pozvima na klanje Siptara, ovo sto grokce is varsavske rupe 7 misli da je Che Gevara postao od majmuna,..... o kome je ovo klubu rec? Zar se na ovo svela Crvena zvezda?

Sta imas protiv Ruskih navijaca sto prozivaju Siptare,sto Ti nisi "nesto"uradio za Cecene,sta se mesas gde Ti nije mesto???!
Rupa mozes Samo TI da budes "prijatelju"...
Nasao si da pametujes ,zar se na ovo-ono svela...?
Trebao si da NE dozvolis da dodje kordon nego Sam da napadas TU upravu...!
Ma bre...
S
Reply
Pokusavam da se setim primera da je Upravu i njenu lozu branio kordon specijalaca, kao veceras Dzajku od "simpatizera" na zapadnoj tribini...

Setite se da je Zika i KK Uprava povukla tim iz polufinala zavrsnice KK lige zbog onog masakra nad nama u Vrscu. Da vidim hoce li Dzajka osuditi policiju za ono sto se veceras desavalo. Kerovi koji primaju plate od nasih para su umlacivali i decu i devojke, ovaj put na Severu, dok su Dzajku branili na Zapadu. Hvala mu sto je veceras skinuo sve maske.

Navijanje je bilo odlicno u I poluvremenu, odlicna fora sa cecenskom zastavom i drago mi je sto su Rusi izbacili onu parolu za Arnaute...

Sve u svemu navijaci su veceras rekli sta misle o Dzajki i Upravi. Svaka cast. Inace, osetio sam veceras neko zahladjenje, skoro kao da je decembar... namigivanje

Ispred stadiona je bilo veselo, suvise je bila velika konfuzija i kerova je bilo previse da bi se bilo sta ozbiljnije uradilo..

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Rekao bih samo da su se moja iscekivanja po pitanju ove tekme ispunila,mislim da je svima sada jasno ko je u vecini.Zao mi je sto su na kraju kerovi imali sansu da ponovo iskazu svu svoju brutalnost.
Mitke pusti Ruse,poruka je na mestu i ko jebe gamad siptarsku,koja i nije na stupnju civilizovanog sveta.
Reply
Ono je strasno bilo kako su se zandari veceras poneli prema ljudima koji su dosli na stadion.OK,ko je dosao da se pegla taj ce i stati ispred zandara,pa nek se i tuku,ali brate...potiskivati uza zid severne tribine devojke i decu,prebijati ih na najstrasniji moguci nacin,nogama,rukama,pendrecima...pa ceo jedan vod kornjaca se srucio na masu koja je izlazila sa zapadne tribine,na platou kad se silazi ispred Severa.Kad je pocelo pucanje,gruvaju mecima u masu,decko pored mene pao ko pokosen,sreca pa nisu rafalni,inace najebalo bi dosta ljudi.Strasno kako su se uskurcili.

A o igri...neki drugi put.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)