Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KBB brate,hvala ti puno...resio si mi veliku muku!

Quote:E jeste,to je ta fora.I ja sam lupao glavu,nisam mogao da se setim.

U ovom slucaju je jedna glava ispala pametnija od 2! Big Grin
Reply
Nema na cemu namigivanje
Reply
??? ??? ????? ????? ?????? ???????? ??? ?? ?? ???? ???? ?????? ?? ???????,?????? , ?????? ?????????? ??? ??? ????? ???? ???? ?? ?????? ?? Big Grin
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
Reply
Da ne otvaram novi topik, sada malo ozbiljnije pitanje... Sad Neki kreten mi je blokirao hotmail adresu :boks . I to koristeci pravilo da ne moze da se uloguje, ako je sifra tri puta unesena pogresna. Tako da kad god pokusam da se ulogujem kaze:
Quote:You have made too many unsuccessful sign-in attempts with an incorrect password for:

milos_cz@hotmail.com

Your account is temporarily unavailable. This is a temporary delay that helps prevent someone else from guessing or obtaining your password.
A link je http://login.passport.net/uilockedout.sr...otmail.com

Ako neko ima neki predlog, ili bar ideju, bicu zahvalan...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
Zaboravih da dodam - mozda je sifru rucno unosio, i onda to i nije neki problem ( smorio bi se pre ili kasnije), ali to je trajalo jedno sat - dva ( kad se ili smorio ili iskljucio komp), tako da je ili VEOMA dokon, ili ima program...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
Imas opciju Reset password pa je iskoristi.
Reply
Hvala na savetu, ali srecom, izgleda da je on licno kucao pogresne sifre, te sada mogu neometano da koristim hotmail account.
Reply
Cucusoft AVI to VCD DVD MPEG Converter(Lite Version) v4.56
Ko nadje crack alal mu Smile
Ja sam istrosio sve sajtove koje sam znao
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)