Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Live webcam na Marakani?
Haha! Pa nije to robot da trci po stadionu i da snima tuce ili sta ti ja znam Big Grin , Nego cisto onako da se postavi iznad Severa da snima teren, treninzi, koncert Cece Big Grin ,... A za tribine, ipak treba da se dodje na stadion namigivanje .[/quote]

Pa nije, ali redpower napisa za dve, jedna ka severu, druga ka terenu, kada bi se stavila negde kod galerije iznad zapada na sredini sever bi se ceo video, ali, uvek postoji ALI!!!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Cekaj, cekaj, vec postavismo kamere, i to dve?! Moja zamisao je da se vidi sever i deo (ili ceo teren). To znaci da bi kamerica bila na suprotnoj strani od severa, recimo na semaforu... (nemoj sad da komentarisete nesto tipa uzmem elektromotor i daljinac, pa snjimam pi.cke Smile)
Kazem, moj predlog... Zamislite bre, tekma i napravimo ludilo, a ceo svet moze da vidi i to momentalno a?
Ne cekas, da te snjimi rts, zika, mika... Capire?
raljevina Srbija u srcima sija!
Ideja je u principu ok i bilo bi fino da se ostvari. Nije problem nama ovde da posetimo Maru i budemo deo ludila na njoj vec onima iz inostranstva i zbog njih bi to bilo dobro jer siguran sam da je i njima srce uz nas dok gorilamo,bilo bi dobro i za mladje koji zele prvi put da odu na tekmu ,a kad se prime tu skidanja vise nema,bilo bi dobro i za nas uopste jer mislim da bi inostrani tifozi imali sta da vide. Uglavnom siguran sam da bi kerovima najmanje koristila,a i koji ce im qrac kad svaku vecu tekmu snimaju sa par kamera (zamisli kad u Cacku snimaju sa dve kamere a tribina je smesno mala),ulaze nam na tribinu satro kamuflirani itd.
U principu ako je ovo moguce izvesti onda to treba uraditi da valja i da bude svrsishodno.
Ta ideja postoji dugo i za basket, i za Marakanu... Dogovori su u toku... Smile

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Kamera/racunar bi morala (?) da bude blizu telefonske linije - a to znaci negde u lozi i da se okrene ka Sever-u. Web -kamere i nisu nekog kvaliteta, tako da nebi bilo bojazni da bi panduri mogli da zloupotrebe ... jedini je problem da se to dogovori sa upravom (mada ne vidim zasto ne bi izasli u susret), ja se odmah nudim da posaljem kameru i barem trecinu kinte za racunar!

Ziveli
Quote:Kamera/racunar bi morala (?) da bude blizu telefonske linije - a to znaci negde u lozi i da se okrene ka Sever-u. Web -kamere i nisu nekog kvaliteta, tako da nebi bilo bojazni da bi panduri mogli da zloupotrebe ... jedini je problem da se to dogovori sa upravom (mada ne vidim zasto ne bi izasli u susret), ja se odmah nudim da posaljem kameru i barem trecinu kinte za racunar!

Ziveli

Memorisano! Smile

poz,
budimir
Tako je radzo, to je duh! Evo braco i ja bih napravio donaciju ukoliko dodjemo do realizacije! Samo mi nije jasno Forever, ako postoji ideja vec neko vreme, da li neko koci projekat i u ostalom, dokle se stiglo?
Jebem li ga, nije valjda kinta u pitanju? A sto se tice projekta, za Zvezdu je to jos jedan gol!
Ajde, malo informacija...

Pooo-zdrav!
Niko ne koci, barem za sada, problem je kinta i sama organizacija svega toga: linija, komp, dozvole (ne kapiraju ljudi bas koliko net znaci) i sl. Blizi smo realizaciji toga kada je KK u pitanju... Cim obaveze malo dozvole, puno utakmica i puno posla u kratkom vremenu, bices iznenadjen koji ce sve biti sadrzaji na Caffeu.. namigivanje

poz,
budimir
To reci legendo! Pazi, komp mozemo i mi da resimo, dozvola manje-vise, ali mislim da je problem ko ce pokriti online 24h, ukoliko ne postoji neki serv sa netom, mozda bi mogla wireless varijanta?

Ne znam samo koliko jaka masina je potrebna za prenos...
Quote:To reci legendo! Pazi, komp mozemo i mi da resimo, dozvola manje-vise, ali mislim da je problem ko ce pokriti online 24h, ukoliko ne postoji neki serv sa netom, mozda bi mogla wireless varijanta?

Ne znam samo koliko jaka masina je potrebna za prenos...
Pazi, sad postoji kablovski internet (LAN) i radi 24h, a recimo mesecno kosta od 700 do 1500 dinara u zavisnosti od download-a!!! Ja ga imam preko sintegre i radi strava!!!
E sad koliko bi trebala jaka masina za to stvarno ne znam, treba se raspitati!!!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)