Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svi putevi vode u Bon (16.11. Utorak)
Svi koji mogu, a vole Zvezdu neka dodju u Bon sledeceg utorka da se jos jednom napravi odlicna atmosfera kako samo to Delije mogu. Vas gastarbajtera ima pun kurac u Svabiji, a Zvezda vam retko kad dolazi zato iskoristite priliku. Zato jos jednom, pozivam sve prave Delije ma gde god bili (Francuska, Belgija, Holandija) da jos jednom uprilice atmosferu u reziji Ultra klana.

[Image: bon.jpg]
Reply
Hocu i ja da idem ako mi sredis shengen Big Grin
Reply
????? ?? ???? ?? ?? ???? ??????? ?? ?????? ???? ? ??? ??????????? ???? ?? ???? ???? ??? ?? ????? ?? ?? ???? ????!????? ?? ?? ?? ?? ???????? ?rtdox boys-i,???????,????? ???? ???? ?? ??????? ????? ? ?????? ?? ????!??? ??? ??????? ???? ???? ?? ???? ????? ?? ?? ?? ???? ? ?? ?? ??? ???? ?????!
[Image: 38968606tp6.png]
Reply
Evo ti lista kandidata koji ti mogu pomoci, a to nisu oni koji imaju boravak i sl. nego oni koji imaju drzavljanstvo:

Red star MG
Uk Nikola
...

pogledaj malo listu reg. forumasa ili ti je dovoljno da virnes na sekciju English/Deutsch to ti je pravi raj za vadjenje shengena Smile
Vrlo je bitno da su Srbi po imenu, a Arijevci po prezimenu :lol:

Ako ti ne pomognu, momentalno cu ih banovati. Smile
Reply
Sta ti je smesno brate?!
Reply
Quote:Evo ti lista kandidata koji ti mogu pomoci, a to nisu oni koji imaju boravak i sl. nego oni koji imaju drzavljanstvo:

Red star MG
Uk Nikola
...

Pogotovu ovi sa svajcarskim drzavljanstvom mogu da ti pomognu da dobijes sengen.
KO NE SKACE, VOLI GLADBAH ....
Reply
Josh je mali naucice vremenom Big Grin
Reply
UK Nikola ima svoje veze u Nemackoj, zato ne jebi. Smile
Reply
Evo mi iz Amsterdama cemo se potruditi da dodjemo u Bonn, bice malo teze posto je radni dan...a nekoliko dana kasnije se putuje za BG (;pivo ...jel tako kiza) tako da ce biti malo teze da se uzme po jos koji dan 'off'!!

Nadam se da ce se ponoviti atmosfera 'Charleroi'... UK-ovci, momci iz Pariza i naravno Red Star MG namigivanje , pozdrav za vas..pa da se ponovo pokaze da gastoshi ;-) znaju da zive za NASU ZVEZDU CRVENU!!!

poz.[/code]
--ZVEZDO ZNAJ DA LUDO VOLIM TE---
Reply
Alo... kamo su izvestaji i slike, jebo vas ja?!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)