Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svi putevi vode u Bon (16.11. Utorak)
Ja negde procitas da je bilo oko 300 delija u Bonu :ruke
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
[Image: 041116_BN_Belgrad26.jpg]

dim http://www.general-anzeiger-bonn.de/spor...p?id=49620

samo za Kizu Smile :

[Image: 041116_BN_Belgrad10.jpg]
[Image: 041116_BN_Belgrad11.jpg]
Reply
To Munjo care! :ruke :ruke
Doduse ovo moze biti i kontraproduktivno,kad Kiza ovo vidi trebace mu 2 dana da se oporavi od soka! Big Grin
Reply
I bi Bon. Vajlda 40 ljudi u kopu pola UK i nasi prijatelji ostali Delije iz cele Evrope. Jedan Brigadir, jedan OB i 3 momka iz GATE7 Nirnberg. Opet sam dobio na poklon sal ovaj put od SAINTS'a stvarno prelep! Navijanje u par navrata dobro mislim da smo ponekad cak i grmeli. Inace vodja u crvenoj majci najbolji ikad i treba mu dati sansu na marakani pred punim severom! Big Grin Big Grin Sa druge strane 1500 svabe koji su totalno u americkom fazonu defense ofense i te fore. U hali neki Ultrasi od Salkea koji su dosli samo da nas vide jebeno smo popularni. Big Grin Slike ce biti uskoro ima cak i flimic dimljade koji nije los. Problem je sto je pola kopa zapalilo napolje kada su se upalili dimovi neznam zasto :zbunjen

Uostalom promukao sam do JAJA i neprica mi se vise. Big Grin
Reply
Da li to nas drugar iz Mensengl... drzi zastavu ili je koincidencija neverovatna Big Grin
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Quote:Da li to nas drugar iz Mensengl... drzi zastavu ili je koincidencija neverovatna Big Grin

Nije brate i ja nisam mogao da verujem svojim ocima da ima jos jedan takav model. :rofl
Reply
http://www.oaza.co.yu/sport/delije/index...306&id=108#

Evo slike
Reply
Nikola zasto nisam dobio slike na email?
Reply
Quote:Nikola zasto nisam dobio slike na email?

Brate ja nemam slike niti sam slikao. Tako da neznam. Posalji mi mail onaj tvoj pa cu videti sta mogu da uradim.
Reply
Kizonac slike ce vam biti poslate tebi ili Godrinju! Slikali su spomenuti Ultrasi iz Glesenkirchena!!! Cekam i ja da mi ih posalje!!! Nikola verujem ti da si dobro promukao!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)