Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Buducnost-Zvezda
Zaista tesko gostovanje u svim smislima kako cujem Varvari su se nesto tesko nalozili da ce "beogradjanima" da naprave sacekuse(toliko da je zabranjeno odavati i uopste pricati na tu temu na njihovom forumu) a za nase navijace u PG da ce da pokrenu "OGROMNU" akciju ciscenja grada.
;pivo

PSBig Grinali se ide orgaznizovano u PG ili kako vec?
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
Reply
E to i mene jako zanima ajde neko ko zna kako i sta za podgoricu ako nece na forumu neka mi napise pm za organizaciju.Hvala unapred!
ve prolazi ZVEZDA traje!
Reply
alo bre ljudi utakmica je za 3 dana a ni reci o njoj. Sad Sad
Reply
Sta bi ti da objavimo knjigu vezanu za tekmu?
Reply
A sto se tice teme sada niko nedaje misljenja komentare a kasnije se cudite kada nas nema ni 200 u kopu!!!
Reply
COFI-B.B.R.S. To ti je onaj rad Ubit,Zaklat,Bacit bombu... a na kraju ce da izbiju neku djecu od 10do15 godina.A jutros sam primijetio da su malo sharali grad,kad dodju cigani iz srbije da vide kako su oni ludi. Big Grin
anteremo fino alla morte
innalzando i nostri color
E' la canzone che viene dal cuor!!!
Reply
Sto se tice prevoza mislim da su jos uvek radovi na pruzi izmedju Priboja i Uzica, tako da se ide preko Kraljeva i Kragujevca. Moj prijatelj je pre nekoliko dana putovao 14 sati od Bgd do podgorice i poludeo je jer nije znao za to.
Reply
Quote:Sto se tice prevoza mislim da su jos uvek radovi na pruzi izmedju Priboja i Uzica, tako da se ide preko Kraljeva i Kragujevca. Moj prijatelj je pre nekoliko dana putovao 14 sati od Bgd do podgorice i poludeo je jer nije znao za to.
A e znas mozda dali moze avionom da se ide i koliko kesa treba?
Reply
Probaj preko montenegro airlines oni su jeftiniji od JAT-a. A imas i foru ako imas neke kartice za koje vaze popusti na prevoz, tipa Euro 26 ili nesto preko Yute, dobijas oko 30% popusta na avionsku kartu a to vazi samo za JAT. Takodje preko Euro 26 imas pravo na 50% popusta na voz, koliko znam karta u januaru za pravac bg-pg kostala me je oko 15 evra ali sam platio 7,5...
Reply
Zvezdo sve sto zelim u nedjelju jeste zgazi buducnost.
Moze li ko reci koliko otprilike stize vas iz SRBIJE?? Jel istina da dolaze vodje Severa i najvidjenije Delije??
Ko ce voditi navijanje.? dajte da jedan od vodja bude i neko iz Ultra Crew iz Podgorice.
Pozdrav iz Srpskog starog grada :ruke
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)