Threads: 24
Finale Kupa se igra u "nasem" gradu.
8 ekipa, 3 navijacke grupe, opet ludilo u Vojvodini
Vrscani sada treba da se organizuju na poseban nacin, a mi iz BG da to na odgovarajuci nacin ispratimo. Ne sumnjam da ce biti dobro, a nadam se da ce murija da iskupira ovaj put i da nece praviti frku kao pro
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Threads: 6
? 19.???????? ?? ????? ? ?????...............???? ?????????!!!
Threads: 7
Threads: 24
Skupljajte pare, mora sve to da se isprati...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Threads: 22
[quote="Casual"][quote="KizaLion"]
Threads: 6
Quote:Kakve to ima veze kad se tekme igraju u dva razlicita dana ??
?????? ?? ????? ?? ?? ?? ?????? ? ??? ????????? ????!???? ?? ?????? ?? 19. ?????? ???? ?????????? ??? ?? ?????? 20.???????? ? ?? ???????!
Threads: 7
Cacani vas cekaju!!! ;pivo DOBRODOSLI u 100% ciganski grad! :ruke
Threads: 83
Vidim ovde se spekulise sta ako i td... Ne znam da li je neko spomenuo ali derbi je 19-og, isto kada i prvo kolo u Cacku... Bice bas zajebano stici na oba dogadjaja ali ko bude uporan i odlucan stici ce na oba dogadjaja... Naravno derbi se igra ovog datuma pod uslovom da i mi i talibani prodjemo cetvrtfinale prethodnog dana...
Sto se mene tice voleo bih da budem na obe tekme, koliko je to moguce videcu...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 0
U jebote zajebana situacija.Ja studiram u Cacku tako da mi je to laksa opcija,ali mi se mnogo vise ide na basket.De znam derbi je to.A ovaj put bi trebalo da ih bijemo.Bar se nadam.Mad ja mislim da imamo dovoljno ljudi i za jedno i za drugo.Pa da bijemo i jedne i druge pa uvece ;pivo !
poz!
..a patrole Kalabic Nikole...