Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ludilo u Vrscu - Basket kup 17.02. - 20.02.2004.
Pa ja kontam da se I tekma igra u 17h,a II oko 20h,tako je nesto bilo i u ns prosle god. koliko se secam derbi je bio u 20h,ostale nisam bio(mozda sam jedini iz indjije koji nije bio sve,ustvari ja i ortak koji je ostao bez patika za derbi),ali mislim da su bile isto u 20h.E kad se setim-ja na urgentnom(Zvezda-Vojv. )tri slaninara sa polupanim glupacama,neka skitnica na ispiranju,Rakocevic i Dozet,a da i neka baba sto je zamalo umrla posle pranja kose Smile
Nadam se da ce ove godine biti jos bolje!
Reply
Nasao sam

Cetvrtfinale: I 17:30h
II 20:00h
uz saglasnost svih klubova do
Reply
Quote:Vidim ovde se spekulise sta ako i td... Ne znam da li je neko spomenuo ali derbi je 19-og, isto kada i prvo kolo u Cacku... Bice bas zajebano stici na oba dogadjaja ali ko bude uporan i odlucan stici ce na oba dogadjaja... Naravno derbi se igra ovog datuma pod uslovom da i mi i talibani prodjemo cetvrtfinale prethodnog dana...
Sto se mene tice voleo bih da budem na obe tekme, koliko je to moguce videcu...
nemoj da lupas,ti i des na basket kao samo da bi ti dupe videlo puta,ides samo da bi blejao,idemo svi na fudbal

Reply
cacak je 26.2. sta se tripujete,mozda se i tada odlozi jer im je teren u najgorem stanju u celoj I ligi,tako da nema zurbe,a jel ima nesto organizovano za vrsac,ili kako se ko snadje?
Reply
Za tebe ima organizovano na gajbi, cale stoji pred vratima i pita: Sine gde ces??? A murija u marici ispred gajbe ceka da te uhapsi i spreci jos jedno sranje u pokusaju... :rofl pa ti nisi normalan... A tek onaj rostilj koji organizujes 26.02. bice do jaja... Za vrsac ne znam, mozda i upalim machinu, ako ne odem u Nish(porodicne obaveze) pa te zovem, a za Cacak znas da te ceka mesto na zadnjem sedistu a do tebe gajba piva :flasa A onda kad Boze zdravlja pobedimo bice ;pivo
I nemoj ovde vise da me prozivas jer cu da te zabranim pored toga sto cu da te olupam kad te vidim :batine
Salim se ja naravno, znas da te ne bi menjao za sve druge "huligane"...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
@Kanary Hill

Ne znam koliko si upucen ali od sada smo svi prepusteni sami sebi, sami se organizujemo za gostovanja, placamo karte i to. Tako rade pravi navijaci. Dakle stedite, kradite, iznadjite pare nekako... nema vise placenih karata, buseva, aviona, koreografija, pirotehnike.
Reply
Vreme je bilo da prekinemo zavisnost od kluba,a ovako ne moze niko da kaze:lako je njima da idu kad im klub placa,pa one fore-oni su Dzajini placenici... :nene.Bar smo zatvorili njima usta.
Jedini problem je kod navijaca iz unutrasnjosti koji nisu ni blizu organizovani kao Bg ekipe...ali za ovo je potrebno otvoriti poseban topic.
Reply
Jos nesto,kad se nema kesha,a i kad se ima-VOZ je uvek besplatan,ako je malo duza relacija krene malo vise ljudi...sta ce kondukter,nemocan je,a zandari ako dodju bice im u cilju samo da nas isporuce na mesto dogadjaja,najgora opcija bi bila da nas izbace na nekoj stanici.Odvaljena masa bi opeljesila prodavnice i usla u neki drugi voz.
Mislim da za Vrsac ima oko 14h i oko 16h.
Reply
Karta za voz kosta oko 400-450 dinara. Ali problem je u tome - sto mnoge boli kurac za basket, ukljucujuci i mene. Tako da ja ne idem, a ici ce sigurno neko sa Caffea da napravi reportazu.
Reply
450 din.siguran si?Indjija-Bg,Indjija-Ns karta od skora kosta 100 din.vikendom zeleznica daje popust 20%,a na EURO 26 svaki dan,tokom cele godine 50%(Delije vadite euro 26 do Podgorice povratna je nesto jace od 1000 din.).
Ja i niko koga poznajem nije platio voznu kartu na dan utakmice bilo u vozu nas 10 ili 500,kad dodje kondukter dobije :nene
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)