Threads: 3
Lud provod citav vikend, sjajno navijanje, odusevljenje prisustvom Rusa i zacetkom novog prijateljstva,fenomenalne bakljade i rezultat.Sta covek vise da pozeli

Sve je bilo za cistu desetku!
BRAVO DELIJE BRAVO ZVEZDO
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
Threads: 0
Derby je bio extra mada su mi nedostajali misevi ebiga videcu ih na basketu nadam se :rofl :rofl :rofl
Vidim napredak u navijanju i brojnosti na utakmicama :ruke
Titula je nasa

ampion
Threads: 1
Mislim da je s obzirom na brojnost na severu i akusticnost (delimicno uzrokovanu nedolaskom stoke, al oni ipak i nisu neki faktor) stadiona navijanje moglo da bude mnogo bolje...
Od npr. 20 ljudi oko mene, u onom delu severa ka zapadu, otprilike 3. navija...
Ostali su bili tu da psuju, dobacuju, kunu, medjusobno se tuku, grickaju semenke i u miru posmatraju utakmicu...
Polovina nema pojma pesme, niti volju da ih nauce; nemaju sluh, osecaj za sinhronizaciju sa centralnim sektorom i non-stop ispadaju iz ritma i sa sobom povlace i ostale (na pocetku utakmice sa “Napred Zvezdo”, posebno u drugom delu pesme kada ide duplo brzi ritam...)
Potencijalna snaga navijanja i tribine se ovako samo razvodnjava...
Ovo je naravno prvenstveno uzrokovano previsokom cenom ulaznice na istoku i zapadu... I treba uzeti kao nauk za sledece utakmice...
U drugom poluvremenu je cini mi se i navijanje bilo bolje...
Ono sto je receno na pocetku utakmice “stoji” i to treba istaci na ulazima na sever: “Onaj ko nije spreman da navija, nek’ ne dolazi na sever; neka ide na drugu tribinu...”
P.S Nikad mi nisu lepse legle “Svuda grmi okolo” :gold i “Dos’o je i taj dan...”:vesala
Threads: 3
Derbi nikad bolji dobra atmosfera sve ok ispalo. A posle derbija miseva nigde da nadjes svasta su pricali ali pickice kao i uvek ;pljuga Oni su se samo vozili kolima po gradu :zbunjen
Threads: 18
Bio je prijatan fudbalski i navijachki dan na Marakani ali ipak nikako nisam uspeo da steknem utisak da se radi o derbiju. Nije bilo onog navijachkog chara i fudbalske groznice pred stadionom, a sam pogled na prazan jug i poluprazan istok i zapad ostavljali su utisak da se radi o nekoj obichnoj ligashkoj tekmi protiv OFK-e ili Voshe. Zadnja dva derbija na Marakani ne mogu se nazvati derbijima.
Navijanje je bilo dobro. Mali pad krajem prvog poluvremena ali budjenje u drugom. Konachno je organizovano ozvuchenje na severu. Ipak ni to, ni chinjenica da su na tribini bila braca iz Grchke i Rusije, nije bilo dovoljno da motivishe neke ljude da pevaju. Prvo sam bio gore levo ali kada sam video da oko mene svi gledaju utakmicu sishao sam ispod shipke u donji kop.
Najlepshi trenutak na utakmici bio je svakako gol Perovica i "Svuda grmi okolo". Lepo je bilo ponovo zapevati tu pesmu jer se ona peva samo kad nasha Zvezda pobedjuje, stoga me je podsetila na mnogo lepih trenutaka.
Na kraju je sve zavrsheno sa "Auf wiedersen"
Threads: 0
Zamolio bih odgovorne na forumu da nam kažu dali je bilo snimanja severa i dali i kada će to moći da se kupi???
Zahvaljujem.
;pljuga
Threads: 2
Quote:Sto se tice obavestenja za ove sto nece da pevaju najbolje na stazu postaviti transp. "Navijaj ili umri" po sloganu Legije stranaca "Marsiraj ili umri". Ko se seca transparenta "Lazio Merda" ... mogla bi da se nastavi ista praksa. Lako je procitati letak i baciti ga... kad nesto stoji na stazi uvek ima sta da te podseti.
Ovako nesto sam i ja predlozio na delije.net-u, na inprovizovanim stalcima okaciti parolu okrenutu prema Severu. U fazonu "Ko ne peva kurva mu je keva"

, salim se, ne moze se tako obracati ljudima ali nesto sto ce da isprovocira ljude da pevaju. 'dja je rekao na pocetku nesto sto bi trebalo stalno ponavljati, pa tako i 10-15 puta, ali ce dati rezultat. Kazao je da svi koji nece da pevaju trebaju da se pale sa Severa, samo nije sve toliko bilo naglaseno pa se preko toga preslo olako. Treba forsirati to sto cesce, preko razglasa ce cini mi se bolje ici nego sa informatorima.
Threads: 76
Quote:Иначе сам сазнао од ових девојака са штанда да су Руси такође куповали Звездине реквизите.
Нису само Руси. Највише је било Грка, који су и поред тога што су већ на себи имали нешто од наших реквизита, имали жељу да купе још по нешто. Највећа потражња је била за марамама и новим тегет дуксерицама. Грци супер причају енглески а Руси само руски. :finger
Threads: 4
Grobari pominju da su nam skinuli neke zastave?! Da li iko ista zna o tome?
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section