Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odlasci / Dolasci
Vidim da nema tema o eventualnim odlascima/dolascima, pa rekoh da zapocnem. Ovo nadjoh na SC-u a preuzeto je iz Novosti. Ko zna vise o ovom mladom igracu?

ODUŠEVIO je Italijane, proglašen je za najboljeg igrača na nedavnom omladinskom turniru u kvalifikacijama za EP u Letoniji, a čak su mu ljudi iz slavnog Intera ponudili da dođe u Milano. Ipak, Goran Adamović (18), talentovani štoper BSKA iz Borče, decidirano je odlučio da na zimu pređe u Crvenu zvezdu.
- Moja jedina želja je da obučem crveno-beli dres. Svakom igraču je san da dođe na „Marakanu”, da igra velike utakmice pred punim tribinama i zato sam rekao ljudima iz Intera da imam druge planove - priča za „Novosti” Goran Adamović.
Jedan poziv Zvezde bio je dovoljan da se ostvari dugogodišnji san.
- Dao sam reč predsedniku Stojkoviću i menadžeru Stojanoviću, koji su bili veoma korektni i konkretni. Zvezda je izazov za mene, ogroman pomak u životu i znam da mogu samo da napredujem i pokažem koliko vredim. Verujem da će se klubovi dogovoriti, a moj stav je čvrst i druge kombinacije me ne zanimaju.
Pored Intera, i druge evropske ponude stavljene su u fioku.
- Imao sam trnovit put od malih nogu, uspeo sve radom da izborim i zahvaljujući mom „fudbalskom ocu”, Zoranu Milinkoviću, koji je znao da mi pomogne pravim savetima, usledila je ponuda Zvezde, kao kruna na početku profesionalne karijere.
Visina (190 cm), odličan odraz i perfektna duel igra, kao i precizan šut levom nogom su osnovne karakteristike koje krase Adamovića.
- Postigao sam nekoliko golova iz „slobodnjaka”, ali meni je primarno da sačuvam protivničke napadače. Smatram da je sada pravi trenutak da se potpuno afirmišem na domaćoj sceni i nige ne žurim. Ako vrediš ponovo će stići odlična ponuda iz Evrope - jasan je stasiti momak, koji je prve korake fudbalske korake napravio u rodnom Valjevu.
Talenti su na ceni svuda u svetu, ali ovog puta Zvezda je bila brža od Intera...

KONKURENCIJA MOTIVIŠE
NEKOLIKO meseci Zvezda je „snimala” Adamovića, pošto hoće da ulaže u talente, pojača zadnju liniju za budućnost, pored proverenih i standardnih prvotimaca Biševca i Dudića.
- Konkurencija uvek motiviše, a na terenu se treba pokazati. To je moj jedini moto u životu - kaže Adamović.

IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!
Ovo mi se dopada,poceli smo aktivnije da pratimo mlade igrace,osnovana je i skautska sluzba...
Zasto da nam u timo dzabalebari jedan balvan od Joksimovica,kada mozemo da imamo nekog talentovanog momka da bude tu i uci,i za koju godinu da uzmemo veliku lovu za njega!
Мени се свиђа како игра Ивановић из ОФКе, он би могао да игра штопера уместо Дудића или Бишевца.
A Bajalica iz OFK-a? Gledao sam ga na zadnjoj utakmici i stvarno je odigrao odlicno, covjeko je ocistio sve visoke lopte.

E sad, ja neznam kako je igrao u ostalim utakmicama, ali zadnju protiv nas je odigrao dobro.
Dobar je Ivanovic,mada mi se svidja i Stepanov...
..s glave skidam kacigu, sjaho sam sa ata
tri put krstim se za veru sto od boga mi je data
prilazi mi iguman, ja mu ruku celivam
otpozdravljam braci po junackim delima...
Nisam u mogucnosti da pratim utakmice nijednog tima iz nase lige osim,naravno,Crvene Zvezde ,ali tvrdim da nam je preko potreban jadan dobar i siguran igrac zadnje linije pa bio on mlad ili star.Jos jedna slicna greska ,kao protiv Bazela,I mozemo slobodno da se oprostimo od druge runde. :megafon

:indijanac
slucaju da Kosovo dobije nezavisnost...Poceti sa akcijama protiv Albanaca i svih onih koji stoje iza njihove ideje tj Nezavisnosti Kosova,do potpunog unistenja.
Sve je to lepo ali nama treba izkustvo i nista vise. Dokle vise te talente!
pa pravimo tim za buducnost Big Grin
od igraca koji se dobro pokazuju u nasoj ligi a imaju veliki potencijal izdvojio bih milijasa za cije dovodjenje bi trebali da se angazuju svi u klubu...
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković boravi u Japanu u poslovnoj poseti, kako bi u zimskom prelaznom roku na Marakanu doveo dvojicu fudbalera iz Zemlje izlazećeg sunca. Tokom leta crveno-belima bili su interesantni vezni igrači Takahaši Fukuniši iz Jubilo Ivate i Micuo Ogasavara, član kašime Antlersa.

Prema saznanjima Starta, prvi čovek Crvene zvezde mogao bi pored njih da angažuje i jednog napadača ili štopera koji igraju za Nagoju, klub u kojem je igrao Dragan Stojković.

Sportski menadžer Crvene zvezde Stevan Stojanović potvrdio je za Start da predsednik Dragan Stojković boravi u Japanu.
- Istina je da je Stojković poslom otišao u Japan.

Ne bih da govorim o razlozima njegove posete zemlji u kojoj ga tretiraju s velikim poštovanjem i uvažavanjem - izjavio je Stevan Stojanović, ne želeći da potvrdi, ali ni da demantuje dolazak atraktivnih pojačanja s Dalekog istoka u januaru naredne godine.
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!
Napadaca??Sta ce nam jos napadaca?Pa imamo ih dovoljno,sem ako ne misle,a ocigledno misle da Zigu prodaju na leto! :bes :bes
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Forum Jump:

Users browsing this thread: