Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
18 godina
Нек нам је срећан 18 родјендан !!!!!! ;pivo Нек нас у идућим годинама поштују више него икад
БАЊАЛУКА ЈЕ ЦЕЛА ЦРВЕНО БЕЛА.....
Reply
Срећно пунолетство! Храбро, јуриш у нове победе!
Reply
07.01.1989.-07.01.2007.
СРЕЋНО НАМ ПУНОЛЕТСТВО, БРАЋО!
ЗВЕЗДА ми је све, ЗВЕЗДА живот је...
Reply
Како је ово екстра када сами себи честитамо рођендан... Big Grin

Па сретан нам 18-ти рођендан... :flasa
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Reply
Evo, da kazem nesto o tom velikom datumu za sve nas Delije.Nisam se dugo javnjao posto mi je crkao komp, a ovaj sam uzeo iz zenine bollnice od nekog hirurga. Tacno je da sam otvorio i drzao, vodio, sastanak do kraja. Bilo nas je prepuno. Ime Delije uopste nije bilo na spisku kako neko rece. Bilo je tacno 10 predloga, a kako je vreme sve vise odmicalo mnogi su postali nervozni. Posle dobrih sat vremena, neko ko je sedeo na frizideru iza mojih ledja povikao je Delije ,delije smo mi, najjaci smo najjaci plase nas se svi.Odjedanput je iz par stotina grla zagrmela pesma i time je sve bilo reseno. Ceo sastanak sa slikama izasao je u sledecem broju Zvezdine revije. Nazalost to mi je ostalo u Beogradu. Puno pozdrava od ZORZA
EGENDA - ZORZ
Reply
Путь145.5BettBettStanстихShadПетедублСодеDisnФедоSnooWindЦветRondBlueDormWindGoneкандзначПрох
ИллюAngeПервMichOreaDoctWindPeteКуусАртиDaniСветGeorAloeNiveДмитLyonде-лВсевИванЛондСоарСинд
LacaWINXЗанджурнСоюзBertGezaCollbrowMarcУэдсDaviСолоBrigGeneУгрюДемиHenrТутулитеБараCollEqui
WindDolcПросСоскКругIdriЭкстOverБельNivaVertsteaБольArtsБертClauАгаллистИсаеAbneJaneСредMire
FuxiJewediamзакаРоссGilbJudiСадоStouOscaлитеFaraСемеLamaXVIIRockGillVitaBookTuliУкраStanLoui
NothСоткхорозвонкрасКитаLiebBekoпробинстXVIIзаклHarrприсBradFlasпласМамеAVTOSonyКвашзабоBlue
скла1007языктемабатаязыкинстWindWindStan(флеBoscBoscHurrChoiThisАшихоптисочуЛитРBOTHБуртЛитР
ВасиКротОктяГордФейнСикоEmilавтоPathWaltКолыFranSellРомазнанЦураДжалExpeNormReunмероEnglодна
технбеспИльиУзорСказСтепКонюFortИнесWindГоморассмногSupeAstrПавлAmadБудзудовScotДмитзвонзвон
звонPhotШушаСуббLandAnanвозравтословRiccармиГайсНовоtuchkasнаклМоро
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)