Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Viasat Explorer
E, ajde vi koji koristite kablovsku televiziju, znate li, ima li nekih najava da će se u narednom periodu pustati dokumentarci o navijačkim grupama, kao što je to bio slučaj prethodnih nedelja?

I ono što me još više zanima, da li je neko od forumaša, snimao te filmove?
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Da sam znao da ce biti snimao bih Sad
Reply
Можда ће вечерас на овом програму бити опет неких документараца о навијачима.
Углавном то пуштају понедељком у вечерњим терминима 20.00, 21.00...али мора да се прати, не буде сваки пут.
Па ако је неко у могућности нека снима.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Viasat Explorer
Ponedeljak, 23. Januar 2006.

18.00 Žaoke, očnjaci i bodlje
19.00 Velika zaobilaznica
20.00 Prava stvar
21.00 Mekintajer istražuje
22.00 Mekintajer istražuje

Ja nemam na kablovskoj ovaj Explorer, neka neko veceras pogleda u 21.00 ili 22.00 sati mozda puste onu emisiju Macintyre Undercover... ako pokazu to ili neku drugu navijacku emisiju i ako moze nek se snimi na komp ili na video kasetu.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Svakog ponedeljka u 20:00 i 21:00 idu te emisije,ona o headhunter-sima je bila proslog ponedeljka (nisam snimio)
Reply
kako se tačno zove emisija ??? ... mislim da bi je mogao naći Smile
Reply
Promrnjen termin
21:00 i 22:00
Reply
Petak 10,17 i 24 februar u 21h

Hooligans on tour

Specijalka u 3 dela o engleskim i ostalim huliganima na WC 1998.Koliko sam skapiro zandarske kamere ubacenih agenata medju njih.Ici ce 3 naredna petka.
Eto,da ne bude posle niste znali jer vas niko nije obavestio. Smile
Reply
Petak 10 02

BBC prvi deo dokumentarca No one like Us...

Najvise se pominju Millwall-ovi navijaci...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Reply
Snimio sam onu emisiju sinoc, extra je! Nisam snimio samo pocetak, dakle snimak krece od onog trenutka kad dolaze navijachi Foresta u Millwall i traje do kraja emisije (dakle, snimak je dug 42 min. i imam ga na cd-u). Ako neko zeli da mu prodam, nek mi se javi na private! POZZ!
lo vi do istoka ste vi normalni bre? Ceo zivot vas opominjem bre koji vam je *urac?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)