Quote:I sto mi se najvise svidja,navijanje nije prestajalo i dok smo gubili.
Е, управо то. Први гол који је Звезда примила, 99,9% људи је то прихватило тако опуштено, као да се ништа није ни десило. У том моменту креће се са још енергичнијим горилањем и још већим цепањем грла уз песму "... и напред Звездо-ле, и напред Звездо-ле...".
У том тренутку смо се само ми чули на стадиону. Навијање Офк-оваца смо потпуно угушили. Имам утисак да смо их просто појели!
То је оно право!!!
Значи, врх-врхова!
За све људе који су били на северу једна велика честитка. Успели смо да урадимо оно што је до јуче било немогуће.
Резултатат и победа могу да изостану из овог или оног разлога, небитно, али песма не сме да стане током целе текме.
Увек, у сваком тренутку, треба да навијамо за Звезду, а не за резултат,било да се ствари на терену одвијају добро или лоше.
Ако колеге око вас посустану у навијању, поцепајте грло као никада до сада, потрудите се да тиме подигнете масу око себе.Неће им бити свеједно, верујте, настојаће да изједначе глас са вама.
Заборавимо уздахе, псовање, и хватање за главу после пропуштених шанси или примљеног гола, навијајмо још јаче и боље него до тог тренутка.
Ми то једноставно можемо, доказали смо то на овом финалу које ћемо дуго памтити. Сада је прави тренутак да радимо на индивидуалном навијачком усавршавању и да будемо још 10 пута бољи него до сада. Не смемо да се задовољимо са оваквим навијањем (које је стварно било одлично), и да се зауставимо на овоме.
Са таквим понашањем и таквим навијањем наша трибина ће бити још моћнија него сада!
Остало је још само да се потрудимо и да ове речи спроведемо у дело и то би било то.
СРЕЋНА ГОДИШЊИЦА ДЕЛИЈЕ - КАФЕА!