Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Red Star, Pink Star...
Ja smatram da B92 ipak nije patriotska TV,
pa oni podrzavaju pedere!!!!!
Reply
?????? ??!

??? ????!

??? ??? ???? ?????????? ??, ? ???? ???? ????? ???? ??? ? ??????????! ? ??? ??????????? ?? ????? ???? ??????? ?92 ???? ? ??????????!
Reply
Au, Kizo salili smo se vrati stari nik, pod ovim nikom si mnogo ratoborniji! Big Grin Big Grin
DA VODIŠ DESET NULA, KU**C BI SE PESMA ČULA FEDERACIJO!!!
Reply
????? ?? ?? ???? ???????? ??? ? ????? ????? Big Grin
Reply
Quote:Ja smatram da B92 ipak nije patriotska TV,
pa oni podrzavaju pedere!!!!!
Ako neshto mrzxim to su pederi!!! Pa oni pored toliko dobrih riba jure mushku bulju!!!
e toliko sam se iznervirao da moram da zapalim pljugu ;pljuga
[Image: banghead.gif]
Reply
Quote:????? ?? ?? ???? ???????? ??? ? ????? ????? Big Grin
No comment Smile VERAN MATIC hahahahahhaha
img]http://www.angelfire.com/ab/iko/utakmice/celik.gif[/img]
Reply
Ne pricajte gluposti o B92. Prvo, za razliku od lopova Zeljka Mitrovica, koji je od slobe na tacni dobio pare za televiziju, a sada prosipa price kako je on sve sam posteno zaradio, Veran Matic se borio protiv murije, SPS-a, JUL-a kao i protiv svih komunistickih medija koji su vrsili NEVIDJENU hajku na B92. A sada pricate kako su oni nepatriotska televizija. A koja je patriotska televizija po vama? Mozda TV Palma, zato sto je pustala radikalske talase i velike patriote koji su sad u Hagu.
..jedna jedina, nepobediva, moja ljubavi...
Reply
Jesi li video one reklame na B92 "Udruzenje za gej i lezbejska prava"?Pa stomak mi se prevrne od tih stvari!
U svakom slucaju otkupili su prenose Lige Sampiona u fudbalu i nece imati ni para ni vremena da prenose Good year,a koliko ja znam oni za Zvezdu nisu ni zainteresovani.Ja nisam za Pink,ali ni za B92!Najbolja bi bila Zvezdina TV!
Reply
Quote:Ne pricajte gluposti o B92. Prvo, za razliku od lopova Zeljka Mitrovica, koji je od slobe na tacni dobio pare za televiziju, a sada prosipa price kako je on sve sam posteno zaradio, Veran Matic se borio protiv murije, SPS-a, JUL-a kao i protiv svih komunistickih medija koji su vrsili NEVIDJENU hajku na B92. A sada pricate kako su oni nepatriotska televizija. A koja je patriotska televizija po vama? Mozda TV Palma, zato sto je pustala radikalske talase i velike patriote koji su sad u Hagu.

OK, to sve stoji ali samo nemoj da kazete da je nezavisna tv jer kod nas nema nezavisne televizije, sve rade za nekog ili za neki cilj! Cuj ovog, Veran Matic, pa kad bi to uradio, hakerisao bi ti forum!! Big Grin Big Grin Big Grin
DA VODIŠ DESET NULA, KU**C BI SE PESMA ČULA FEDERACIJO!!!
Reply
Quote:kod nas nema nezavisne televizije, sve rade za nekog ili za neki cilj! Cuj ovog, Veran Matic, pa kad bi to uradio, hakerisao bi ti forum!! Big Grin Big Grin Big Grin
od prve do zadnje!!!
kao i sve one nevladine organizacije, a ovamo se kidaju od para shto ih drzava placa!!!
[Image: banghead.gif]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: