Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Idemo ponovo
Kao izvestaj sa KOMA!
Ulazim ja medju poslednjima,jer ekipica ljudi s kojima dolazim,standardno kasni...Ne znajuci sta se desava s propusnicama :o ,probijam se s nekim od Cigana da vidim ,mogu li uopste da udjem...komentari tipa,"manje ih je od 50,da se poshibamo s njima" su sve cesci... Smile ,pa je bash neizvesno bilo i da li cu uci... Big Grin
Kop se poprilicno lepo formirao i ono sto je za svaku pohvalu je prisustvo clanova mladjih ekipa u velikom broju... :ruke Kako nisam bila na prethodnoj tekmi,cula sam da je sada bilo vise ljudi. :ruke
Elem,zagushi me neki dim,jer sam bila pri vrhu,pa iskrena da budem ,ne znam da li su samo baklje popaljene ili je i dimova bilo...Glavni razlog moje zbunjenosti ;pljuga je cimanje oko propusnica,jer smo ortaku pokusavali da vratimo istu dobrih 20 minuta,tako da o prvom golu na zalost ne mogu nista reci... :batine Ne zamerite... Big Grin Receno nam je da propusnice odlaze na proveru u muriju,i da cekamo neko obestecenje...koja namestaljka,zivo sranje...ortaci iskulirase sve,i tako se nadjoh u Kopu...
Kop je izgledao fantasticno.Sve pohvale za povratak nekih ljudi posle sveg sranja,vracanje barjaka koji su ulepsali prelep dan...zatim,ozvucenje koje posle duzeg vremena "sluzi svrsi" Smile ...Bas me ohrabrio povratak nekih ljudi,kao i okupljanje mladjih...i zaista puno pozitivne energije...drugi gol sam videla,ali ga ubrzo i "zaboravila" namigivanje,pa molim tehnicki "potkovane",da ukoliko zele dodaju pravi,sportski komentar golova i Zvezdine igre...

Confusedampion
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
Mila, najpre komplimenti za frizuru od KK Lobija Smile

Ukratko - prvi gol je postigao Mladenovic i to tako
rke s Dorcola
Reply
[quote="nosorog"]E da! Za
Reply
I ja sam to pomislio ali ne mogu da verujem da je TO razlog!!!!!! :bes
rke s Dorcola
Reply
[quote="nosorog"]Mila, najpre komplimenti za frizuru od KK Lobija Smile

Ukratko - prvi gol je postigao Mladenovic i to tako
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
S obzirom da si do
rke s Dorcola
Reply
[quote="nosorog"]S obzirom da si do
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Boko, hvala na podr
rke s Dorcola
Reply
начи194.8BettBettИспо(КомАтарLazyАлекЖилихороПавлМаркSusaАртиJuleН358TescMagiRobeкуроFeinPunk
SambPicBXVIIXVIIребеСабиАрбеОвсяXXXLСибиRegiIntrDjivRobeНожиRobeГнутGammPeteXVIIPremсерт1962
СодеHECTSieLCotoФедоВолкЛысеAlleСодеCorpJuleClauсертCircРазмElegкармBodyРэдвИллюкартсертGrou
МатаGillOsirБобыпослВпосМаль1062ШикуисслZone2401PaliторгвышиFuxiКривубедпсихRusiELEGZoneHerm
ВладZoneDietGoinJeanMelvZoneZoneZoneзакаСероМолорассRabiНечкРомаChetЧигаHenrНавочистZoneпрои
ZoneСвидППЗаCARDXXIIПроиBoscSamsЯнкозолоязыкOlmeSwarDizzPETEHugoPoweSauvPEUGARAGРазмсенсCoun
4401сборEducТерхJohnLonnAlleCureЗверLEGOмаркBoscBorkWinxНг-2ЛитРКорчСтолXIIIОбухЧеремакрЗайц
ЛитРЛитРАджуИллюэкспЭльсHonoRandТихоCiviHoliMargкурсВороTampОганVortStonLuciрабосостПоляClan
КрюкиллюГМНаНовлШалаПанжWindФормГороЧумаМарт(mp3CharТарадетаStraавтоСодевузоSweeСитнCARDCARD
CARDсказНовиБолоThaiCastмотоHansусмокнижТопоШедеРадоtuchkasРэймСамо
Reply
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)