Threads: 3
Mislim da nije na odmet da prokomentarisemo U-21 prvenstvo, ako nista veliki broj Zvezdinih igraca nastupa za nasu ekipu!
Trenutno igramo protiv Svaba, i ono sto sam oduvek govorio se i potvrdjuje, a to je da Milovanovic po meni nije kalibar za Zvezdu! Decko se ne vidi, 2 puta je izgubio loptu posle cega su ovi isli u kontre!
Inace, Jankovic promasio neverovatnu sansu...
Threads: 0
Pa ovaj Vukcevic ne zna ni da hoda u kopackama,ko je njega uopste zvao u reprezentaciju.Decko da zna nesto ne bi igrao u Saturnu.Trebala je Zvezda malo da zapne da dovede ovog Stepanova,decko ubija!
Stvarno gledajuci Stepanova i Ivanovica,bas mi je zao sto ni jedan od pomenute dvojice nije potpisao za ZVEZDU,a gle cuda za obojicu su zujale glasine i pisale spekulacije.Ja kazam steta!Sto se tice ovgog turnira U21 i nacina na koji je startovala nasa ekipa,mogu samo da kazem da mi je zao sto su porazeni od cini mi se losije ekipe(Nemacka 0-1).Ovo je talentovana,mlada i dobra reprezentacija koja poseduje potencijal,ali problem je u tome sto generalno na ovoj tekmi nisu pruzili bas dobru igru i povrh svega nisu iskoristili stopostotne sanse.Moje misljenje je da je Okuka morao da s' pocetkom drugog poluvremena ubaci drugog spica,cini mi se da bi bili jos opasniji po gol protivnika,a igraci tipa Jankovic i Vukcevic kao i Krasic bi mogli iz drugog plana da budu znatno opasniji.Cini mi se da bi taj drugi spic(Purovic) odvlacio puno protivnicku odbranu,pa bi se stvorio i prostor za spretnog Vucinica.Ali posle borbe svi su generali...
Ne slazem se sa cinjenicom da Deki Milovanovic nije za ZVEZDU i da nema pojma.Nikako se ne bih slozio sa tobom slawisha.Mislim da grsis kada je ovaj decko u pitanju.Mnogo se trudi,mnogo radi,jako puno je napredovao ove sezone,i pored toga sto mu gotovo svaki trener,pa i selektor Okuka stalno menjaju pozicije.Decko se snalazi gde god ga stavis da igra,kao dokaz tome je i kapitenska traka koju je nosio na dosta tekmi u sezoni.To sto se nije video,ne znaci da nije obavljao svoj deo zadatka.Ali dobro,istina da se nije bas proslavio danas kao i vecina nasih igraca.U mnogo smo jakoj grupi,ocekujem da ce biti bolje u sledecim tekmama i nadam se prolazu dalje. ;pljuga
Bosko danas opet nije imao svoj dan. Cini mi se da ga je Okuka postavio previse povuceno, ali bez obzira na to, cesto je gresio i propustio je stvarno najbolju sansu da povedemo.
Срце на терен ...
Threads: 10
Mislio sam da se ne pricha o repki...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Threads: 9
Ako ovako nastavi, Boško nikada neće postati fudbaler. Jedan odlazak kod psihijatra mu nikako ne bi škodio.
A što se tiče Ivanovića i Stepanova, džabe što su oni odigrali 80 minuta dobro kada su preostalih 10 skroz usrali. Zbog njihove zajebancije na 20 metara od gola Stojković je morao da vadi loptu iz mreže. Biševac je bio iznenađujuće dobar i to može da nas raduje.
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Threads: 5
Quote:Biševac je bio iznenađujuće dobar i to može da nas raduje.
To me je najvise odusevilo, igrao decko odlicno.
Stvarno je Biske igrao u odbrani dobro. Imao je par nekih cudnih izleta-driblinga u ulozi nesto kao zadnjeg veznog, ali to mu ne umanjuje dobru igru i pozrtvovanje. I Basta se borio, ali cini mi se kao da je igrao previse povuceno, nedostajali su njegovi prodori.
Срце на терен ...
Ljudi sta se desava sa Bastom?? Nekad je jeo protivnike po terenu, a sada trci po toj desnoj strani, deluje nesigurno, uklizava u prazno... Izgleda da je opasno pao u formi!
Inace Purovic dao gol za 1-0!
Sta ti je slawisha brate,pa Basta igra ko doktor,srika sa strane,ne mogu mu nista,samo jos malo vise lopti da dobije,kido bi ih.
A Bisevac je standardno dobar,kao i uvek u reprezentaciji,on izgleda jos ne moze konstantno celo prvenstvo da odrzi formu.Ali mlad je,treba ga istrpeti.Negooo,ponavljam ovaj Stepanov je kralj u odbrani,nisam znao da je decko ovako dobar.
I na kraju,bravo za Okuku sto je izbacio Vukcevica,jer decko je totalni promasaj. :ruke