Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Basket: partizan - Crvena Zvezda
Ovo stvarno nije HUMANO kako su poceli da sibaju, a onaj pacov od komadanta naredio napad pa se skriva iza svojih kornjaca pa ajde smekeru sto ti nisi napao pa da te uvucemo u masu pa da vidis kako boli kad te biju 100 coveka a ti ne mozes da pruzias otpor ! Stvarno ko stoji iza ovoga treba da se obesi za primer ! Mislim sad vise nije ni bitno al zna neko hoce se nastaviti sa utakmicama???
Mozda se neki nece sa mnom sloziti, ali mislim da je jedino resenje donosenje Zakona o sportu ili kako god da ce se vec zvati.
Zakon bi predvidjao ostre mere (novcano, zabrana dolaska) za navijace koji ulecu u teren, izazivaju nerede i slicno. Sa druge strane, policija ne bi imala pravo da bude na stadionu ili u hali - oni su zaduzeni za obezbedjivanje izvan sportskog objekta. Red na stadionu bi odrzavali redari (obuceni, ne oni koji sada sede ispred partera) i imali bi ovlascenje da privode navijace (mozda nije pravi izbor reci, ali se zna na sta mislim). Pretpostavljam da bi na stadionu bili prisutni i policajci u civilu koji bi preuzimali navijace.
Mozda se ovo nekima nece svideti, ali po meni, na stadionu treba da pevamo i bodrimo tim (na zalost, verovatno bi baklje i dimovi bili zabranjeni, to mi se ne svidja), da se prepucavamo sa protivnicima, a ne da pokusavamo da dodjemo do njih. To neka se ostavi za ulice.
Mislim da oko sinocnjeg dogadjaja ne treba razvijati teorije zavere. Na snimku koji je pustio B92 se vidi da idiot nema ni voki-toki, ni sluske u uvu - debilcina je na svoju ruku pozvala u juris, jebem mu majku idiotsku.
..baklje gore, pesma cigana...
"zavere. Na snimku koji je pustio B92 se vidi da idiot nema ni voki-toki, ni sluske u uvu - debilcina je na svoju ruku pozvala u juris, jebem mu majku idiotsku."

To je "prva" logika! Ipak, daleko logicnije je da je unapred imao izdato naredjenje.
Vazno je da su svi zivi i zdravi hvala bogu, ono sinoc je bilo sramotno i mucno za gledanje. E pickice zandarske usta vas jebem mrtva ...ima dana za megdana. Svi vi zandarcine koji citate sve ovo a znamo da citate i pratite. Pa za ovo vas nista zivo nece oprati usta da vas jebem mrtva svi zivi su videli sta radite ! JEBEM LI VAM DECU MRTVU U USTA ZANDARI !!! Nasa mrznja je samo jos jaca !!!

SMRT ZANDARIMA !
Usta vas jebem ona zandarska odvratna :bes .Sva sreca da niko nije teze povredjen.Samo me zanima da li je istina da je u sukobu ispred 29. poginuo neko od grobara?

ACAB :bes
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Quote:Usta vas jebem ona zandarska odvratna :bes .Sva sreca da niko nije teze povredjen.Samo me zanima da li je istina da je u sukobu ispred 29. poginuo neko od grobara?

ACAB :bes

nije niko poginuo.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Partizan dobio drugi meč, plej-of se nastavlja bez publike

Direktor Sinalco Superlige Predrag Bojić odlučio je da registruje drugu utakmicu finala plej-ofa sa 20:0 u korist Partizana, zbog toga što se igrači Crvene zvezde posle incidenata i prekida nisu vratili na parket.

Istom odlukom predviđeno je da se finalna serija nastavi, ali bez prisustva publike.

Partizan sada vodi sa 2:0 u seriji, a treća utakmica je predviđena za nedelju u 20.00 časova, uz TV prenos.

Izvor:Sportskacentrala
Quote:Istom odlukom predviđeno je da se finalna serija nastavi, ali bez prisustva publike.

А можда наши неће хтети наставити ову серију...
izgleda da je ipak jedan grobar ranjen :bes
ACAB ACAB ACAB
Pogledajye sta kaze sljam.

Policija i ministar optužili navijače Zvezde

MUP Srbije optužio je navijače Crvene zvezde za izazivanje nereda na košarkaškoj utakmici sa Partizanom.

Ministar policije Dragan Jočić izjavio je novinarima da su incident izazvali navijači Zvezde, kada su počeli da bacaju baklje na navijače Partizana, a to je eskaliralo kad su napali Žandarmeriju. On je rekao da je policija represivni organ koji treba da sprovodi javni red i mir, a kada je bezbednost ugrožen, policija procenjuje načine na koje će da deluje.

Na pitanje novinara da li je upotrebljena prekomerna sila ili je možda trebalo na drugačiji način da reaguje kad je pukla ograda preko koje su pali navijači, Jočić je rekao da policija ne može tako lako da procenjuje situaciju, već da mora da nađe najlakši način da se situacija smiri, a da ne dođe do nekih žrtava. On je rekao da za sinoćnji incident najmanju odgovornost snosi policija, a daleko veću navijači i uprave klubova, kao i njihov sistem raspodele karata. Jočić takođe smatra da su novinari bili prilično oštri prema njemu i da su se osili, stavljajući se na stranu onih koji smatraju da je policija kriva, a ne navijači, a da niko od novinara nije pohvalio napore policije da spreči da dođe do većih posledica.

I sama policija je saopštila da su navijači, u pauzi, napali policiju i da su je gađali imitacijama "topovskog udara", slomljenim stolicama, metalnim šipkama, kesama sa mokraćom i aktiviranim protivpožarnim aparatima. "U metežu, usled pritiska na ogradu koja je popustila, dvadesetak navijača je palo u parter. I pored toga, nastavili su da se sukobljavaju sa policijom. Navijači i jednog i drugog tima, odlazeći sa utakmice, nastavili su sa napadima na policiju u okolnim ulicama, gađajući ih kamenicama i drugim predmetima", navodi se u saopštenju MUP-a.

Policija navodi da je oštećeno više policijskih vozila, četiri autobusa Gradskog saobraćaja, parkiranih vozila građana i nekoliko prodavnica. "Policija je privela 30 osoba, od kojih su četiri maloletne, protiv kojih će biti preduzete odgovarajuće zakonske mere. Rad na identifikaciji ostalih izgrednika se nastavlja", saopšteno je. Policija je, takođe, saopštila da je povređeno 18 navijača i devet policajaca. U Urgentni centar sinoć je primljena 21 povređena osoba, od kojih većina sa lakšim telesnim povredama, rečeno je agenciji Beta u Urgentnom centru.

Branislav Stefanović, direktor Urgentnog centra, izjavio je jutros za B92 da je u ambulante Centra primljen 21 povređeni pacijent. "Kod svih njih su nađene lake telesne povrede. Ni kod jednog primljenog pacijenta nisu dijagnostikovane teže povrede, pa su svi posle ambulantne obrade povreda pušteni, niko nije zadržan", kaže Stefanović.

Forum Jump:

Users browsing this thread: