Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Basket: partizan - Crvena Zvezda
Jeste li primetili 1 stvar? Kada je organizator nas KK, onda smo mi krivi, jer je sve to do domacina... kada KK partizan organizuje, opet smo mi krivi, jer smo gosti!!! :zbunjen
I dokle tako vise?
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Gledao sam snimak i hiljadu emocija je proslo kroz mene. Da li takvi ljudi jos uvek postoje... Gledam snimak i javlja mi se neverovatna mrznja prema stoci koja se ne moze opisati. Jednom recju strasno... Zao mi je sto takvi ljudi sebe nazivaju Srbima i patriotama
Jel imaju ti zandari decu. Sta bi bilo da je necije dete od njoh bilo tamo i da su ih tukli tako ko sto su nas. Mamu li im onu kerovsku.
I pored tolikih slika i nekoliko snimaka, ljudi opet veruju da je ograda pukla od divljanja po njoj ili mozda pod pritiskom delija na policajce koji su, pazi molim te, bili goloruki, a mi naoruzani kesama sa urinom i topovskim udarima(koji inace mogu da izazovu katastrofu ako se u njih slucajno ubaci olovo..objavio 'sport' skoro).. sledeci put bolje da svi poumiremo kolektivno, mozda ce nekom(ali samo mozda) da padne na pamet da je negde pogresio..
MA JEBEM LI VAM MATER MAFIJASKU!!!
Quote:Jel imaju ti zandari decu. Sta bi bilo da je necije dete od njoh bilo tamo i da su ih tukli tako ko sto su nas. Mamu li im onu kerovsku.
kakvu decu kad oni ni zene nemaju, a ko i ima to zadovoljstvo, onda iz zakopavaju zive, brutalno ubijaju i siluju.. UZAS!!! :bes
SMRT POLICIJI!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Fino je napisano gore, živimo u policijskoj državi. Jebala ih ovakva demokratija. Dočekao sam da odem u Srbiju da gledam meč i navijam, a onda me isprebija policija i povrh svega natjera narod na ogradu koja puca, narod pada, a oni još tuku ... I posle se narod čudi kad čuje koliko ima ubistava u zemlji. Sve bivši vojnici i policajci ... Jebem ti ovakvu zemlju, kad te može prebijati ko hoće i da ne odgovara. Čak štaviše, da ja odgovaram ...
[Image: 35c0qqq.gif]
Као и после Вршца сви медији су брујали то вече, жандармерија је била испљувана, а онда сутрадан све је заташкано и као што знамо нико до дана данашњег није одговарао за то... Вероватно је наређено и запрећено свима који су желели другачије да извештавају или пишу, па је прошло како је прошло... Тада мо остали без шансе да се боримо за титулу, али добили казне, кривица је опет пребачена на навијаче Звезде, а ако су она деца и девојке са поломљеним ребрима, рукама итд. навијачи Звезде онда ок...

Прича се понавља, али чини ми се сада имамо ситуацију где пар новинских таблоида нико не може да изконтролише па су ипак на страни разума и осуђују све што је жандармерија урадила овог пута... Један од оних којима треба одати признање је Вучићевић (ако се не варам) из Пресса.. Јучерашњи текст у овим новинама и вишедневно објективно извештавање о догађајима из Пионира су нешто за шта у овој полицијској држави дефинитивно треба имати муда!!

У сваком случају бојим се да не проће као и пре две године, да све падне у заборав и да нико не одговара... Мислим, већ видим да ће наши ухапшени другари и људи из клуба одговарати, а где су ту организатори, жандари, министри обијачи трафика и остала банда која у ствари стоји иза свега овога... Устани јадна, бедна и понижена Србијо, и не дај да једна банда коју смо отерали после толико година ропства буде замењена другом, још огавнијом која је изгледа из свих грешака својих претходника научила и направила атмосферу у којој ће спроводити своју страховладу и безакоње!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Све док закон не буде једнак за све нема приче... То је ствар целе државе, свих Срба, Србије... Бојим се да сами не можемо ништа да урадимо... Отворен сукоб са свим полицијски структурама је раван самоубиству, тако да треба пазити шта и како даље...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Svejedno da li je ravno samoubistvu ili ne nesto se mora preduzeti i to pod hitno, neke stvari se ne mogu vise trpeti a da stvarni krivci prolaze ne kaznjeno
Ili da naselimo neku drugu teritoriju nazovemo je Srbija i napravimo civilizaciju?

ALi to necemo jer imamo vise prava od svih njih na sve u ovoj nasoj utonuloj zemlji!

Ja se nikom ne sklanjam,ne dam na moje SRBE-prijatelje ili prolaznike!

Izrodi srpski necete jos dugo!
ŽANDARMI NA PROVERI

Generalni inspektorat Resora javne bezbednosti (RJB) vrši intenzivne provere postupanja policijskih službenika MUP-a Srbije na košarkaškoj utakmici između Crvene zvezde i Partizana, saopštio je Biro MUP-a za saradnju s medijima.
Po završetku istrage, o njenim rezultatima će Generalni inspektorat RJB izvestiti nadležne organe i javnost. Svako istupanje u javnosti i davanje ocena o bilo čijoj odgovornosti pre okončanja istrage preuranjeno i štetno, navedeno je u saopštenju.

Izvor:Glas

Forum Jump:

Users browsing this thread: