Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сезона 2006/07
Могу да се кладим да ће да наместе да Звезда буде домаћин...
Reply
Гостовање у Зубином Потоку... биће весело!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Quote:Могу да се кладим да ће да наместе да Звезда буде домаћин...

- Сигурно нећемо тражити промену места одигравања, него ћемо играти тамо где је и одређено. Немамо никакве бојазни, а зашто бисмо је и имали када ћемо играти пред нашим људима - рекао је Горан Васиљевић (технички координатор у Црвеној звезди)...
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:
КББ Wrote:Могу да се кладим да ће да наместе да Звезда буде домаћин...

- Сигурно нећемо тражити промену места одигравања, него ћемо играти тамо где је и одређено. Немамо никакве бојазни, а зашто бисмо је и имали када ћемо играти пред нашим људима - рекао је Горан Васиљевић (технички координатор у Црвеној звезди)...
A na osnovu cega bi i mogli da trazimo promenu mesta odigravanja? Kao los stadion, visoka trava, neravan teren ili sta?
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
На основу чега хоћеш, ти као да живиш у Швајцарској па је владавина права, ово је бре банана држава свако ради шта му се прохте... У једном тренутку на Тргу домаћи издајници/е раде шта хоће а на другом делу града хапсе целу трибину због скандирања, па где то има...
Reply
U koliko se sati igra protiv Zemuna?
Reply
па ваљда у 13.00
Reply
- 09.02.2007. (20:30), Крагујевац, Звезда - Војводина, четвртфинале Купа Радивоја Кораћа.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Крагујевац... Хм чудно собзиром да нема екипе у завршници Купа а да је из Крагујевца или нисам добро упућен у нашу кошаркашку сцену... Али у сваком случају фин град је одабран за домаћина... Нисмо одавно играли неку текму у Крагујевцу...
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Reply
Извињавам се ево сда сам видео да на завршници учествује и Раднички, а верујте ми да први пут чујем да је тај КК клуб тако добро котиран у нашој лиги... Штета што ми не играмо са њима па један сусрет са Ред Девилсима који ће бити сигурно бројни против гробара...
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: