Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Бир Фест и Гуча!
У јучерашњим новинама писало је да ће бити поново организован Б.Ф.Б. на Калишу у августу, трајаће 3-4 дана. Биће скоро све што и прошле године!

За то би се форумаши могли наћи заједно и опустити уз пивце. Ту је и избор за мис мокре мајице ;pljuga

Касније је сабор трубача у Гучи, почетком септембра. То ме мало чуди јер је увек био око 10. августа. Ко иде у Гучу?
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Do sad nijedan beer fest nisam propustio tako da nema razloga da propustim ovaj Smile
Reply
Naravno-Beer fest!
Za Gucu,smestaj imam,e sad koliko para toliko...ipak je tad sezona u punom jeku!
Reply
Quote:Касније је сабор трубача у Гучи, почетком септембра. То ме мало чуди јер је увек био око 10. августа. Ко иде у Гучу?

Наводно је фестивал у Гучи померен због Православног поста.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Бирфест сам пропустио због мора, а иначе било је доста Цигана, нико ништа не пише...

За Гучу већ има доста форумаша, иде се, иде... ;pivo
Reply
Ок је био Бир Фест, као и сваке године, мада сам очекивао Директоре и Ритам Нереда...

Једини ко је од извођача оставио добар утисак на мене је Рамбо Амадеус, светски мегацар. Покидао је!

Очекивао сам и јефтиније цене пива али се испоставило да је најјефтиније било МБ- 70 дин. Њега сам највише и попио.
После једног одласка на онај, што би рекао Рамбо, рингеншпајл, одустао сам од даљих одлазака. Једноставно пун стомак пива и вртешке не иду заједно, и то би ови из организације морали да знају! namigivanje
Reply
Quote:После једног одласка на онај, што би рекао Рамбо, рингеншпајл, одустао сам од даљих одлазака. Једноставно пун стомак пива и вртешке не иду заједно, и то би ови из организације морали да знају! namigivanje

Па Светски Мега Цар је лепо упозорио и скренуо пажњу на такву егзибицију, што га ниси слушао пажљиво... namigivanje
Reply
Quote:Бирфест сам пропустио због мора, а иначе било је доста Цигана, нико ништа не пише...

За Гучу већ има доста форумаша, иде се, иде... ;pivo

Кад је Гуча?
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
Reply
Od 30 avgusta do 3. septembra. Imas u Politici veliki prilog o Guci. Smile
Reply
Quote:За Гучу већ има доста форумаша, иде се, иде... ;pivo

Чиме идете? Јел има места? Big Grin
[Image: pobednik.jpg]
Reply

Forum Jump: