Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prvo srpsko navijacko...
Ne znam koliko su ove teme dozvoljene,zato sam i smestio ovde...
Poceo sam malo da se raspitujem,ima zainteresovanih,nije bas ni preterano skupo.
06/09/2006 igra se Polska-Srbija

Crv mi ne da mira i sve mi se vise ide.
Sta mislite o gostovanju(ne na poljake,o njima znamo sta znamo,kad se vidimo znacemo vise) nego o odlasku,povratku,cimanju...
cinimi se da je najbolja opcija polazak iz Budimpeste,vozom.

Pretpostavljam da igraju tekme u Warsaw-i?
Reply
Nece u Warsawi, odlucili su se za neki manji grad.... manji stadion, bolja atmosfera...
Reply
Не игра се у Варшави, него у неком малом месту. Никад чуо за то место.

Да има заинтересованих, има.

Такође, има и заинтересованих за прву текму Србије, 16 или 17 августа у Прагу. Повратна за авион је 100 евра, виза је џ, а и треба још кеша за град, пиво је јефтино (као у БГ), провод је одличан, ту су Чехиње... Smile

Гора варијанта је да се иде бусем кроз Мађарску и Словачку али у том случају се плаћа словачка транзитна виза од 35 евра... Не знам колико је бус али изгледа да је авионом јефтиније и лакше.

Само Звезда игра и квалификације за ЛШ, тако да све много кошта, шта ће бити видећемо још...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Nemam para ni Zvezdu da ispratim kako treba, samo mi repka fali..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Da,Zvezda igra kval. i ko zna sta jos posle,a za to treba kesha...

Ovo za cesku me ne privlaci bas puno jer kako god da ides puknes kes ,nije Prag za blejanje,prijateljska utakmica...mada bilo bi lepo

Pokusavao sam da saznam nesto za polsku,kad bi se igralo u Warsaw-i ladno bi stigli oko pola pet tamo(na dan tekme) preko Budimpeste,mozda cak i bez presedanja- 18 sati puta.
Sa popustima,vozom,mislim da bi bilo oko 60-70 E.

Mada i za prag ne bi bilo lose ako se do tada nadju pare,kako ide za avion,rezervacije...
Reply
Jbg. Zvezda je naravno prioritet,ali bar ponekad treba se iscimati za repku,bar kad je navijacki zanimljivo,dokle debili da nam ''reprezentuju'' navijacku scenu...
Reply
Rado bi se islo za Prag, ali sto rece RSFC jedva cu Zvezdu da ispratim u Evropi...
Reply
A taj grad gde poljaci igraju,kako se zove,gde je...?
Reply
Quote:Nemam para ni Zvezdu da ispratim kako treba, samo mi repka fali..

Giiistro
Reply
Ево и привременог изгледа дреса, грб је био мало шири, па је заобљен.

[Image: v24327p0.jpg]
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)