Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00
;pljuga
какав си ти краљ јеси написао тј откуцао.

Quote:Написао сам шта се скандирало а управо се скандирало Стока сељачка дакле нисам ја то написао већ пренео шта се на стадиону у том моменту скандирало.

:ruke :ruke ЦАР ПОМРАЧИНЕ И МАГЛЕ!!!!!!!!!!
КРАЉ ЗМАЈЕВА!!!!!

:ruke :ruke Одушевљен сам констатациом :rofl :rofl
ne verujete ljudi,sinoc kada sam se vratio sa utakmice gledam dnevnik.ide reportaza sa tekme pracena izjavama raznih debila.i jedan od mase debilcica koji su sinoc dosli na marakanu kaze:ovo je trebalo videti,bilo je super,video sam kaku,gatuza,ronaldinja.aalloo bre zemljaci ronaldinja,pa jer on gledao istu tekmu ko mi. :o
Једини закључак из свега што је овде написано, је да се мора и даље радити на побољшању трибине, што се тиче европских утакмица.
Морамо да пробамо да квалитет тих утакмица приближимо квалитету садашњих првенствених утакмица, а првенствене да дигнемо на још виши ниво.

Мени овде мало смета што гомила редовних ликова овде кука и богорада како је јуче било, као да мање бише нисмо знали како ће бити. Мислим да сви очекујемо да П. или Д. или С. све сами одраде а ми само да гледамо. Е па не може. Морамо сви да радимо на побољшању трибине. Али СВИХ 2000 који долазимо редовно морамо много снаге и напора да уложимо да европске утакмице личе на нешто.
Лако је на првенственој текми пратити упутства и организовати трибину, то смо показали да умемо, изазов је то урадити на утакмици каква је била јуче.
Неко је видео кловна, неко гарфилда, неко момка који снима мобилним. И шта сте урадили по том питању? Гледали и сад критикујете. Па кажи му да угаси мобилни, отми му гарфилда, кажи му да скине интеров дрес или шта већ носи! Уради нешто!
Па не могу ни вође све саме да одраде, одрадите и ви нешто за трибину. Ако си већ део северне трибине, допринеси нешто, не само навијањем већ нечим и у циљу побољшања исте.
Дај да не гледамо већ да учествујемо!
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Главе горе, Делије! Није баш све тако црно. Утакмицу сам гледао са запада и са те позиције што се вођења навијања са Северне трибине тиче све је у реду. Увек је лакше водити 10 од 100 људи, а да не причамо о десетинама хиљада. Бочни делови севера, а посебно остале трибине касне и тако наруше ритам, па се створи хук. Да буде среће и више тзв. ''великих'' утакмица сигурно би било све уиграније.
Позитвно је да жеља постоји, па ће и напредак у навијању доћи. Север је био, јесте и биће главни узор не само Звездиним навијачима већ и свима осталим, признао то неко или не!
Срце на терен ...
www.gazzetta.it

"E' infatti il Milan a fare la partita nel ribollente Marakana; 55mila tifosi rabbiosi che accolgono il Milan all'insegna dell'ironia più dura: un'intera curva con i colori rossoneri con su scritto "Uefa" in mezzo al quale campeggia la parola "mafiosi". Mica male come accoglienza..."

Јебеш домаће репортаже, важније су реакције европских медија на корео. Углавном сви само описују кореографију али је нико не коментарише.
[Image: pobednik.jpg]
Ево клип кореографије снимљен са југа.3.65 Мб.
http://www.megaupload.com/?d=PRAG7GUS
стварно је добра била.
ETELINARA KRALJEVINA
Quote:На мене је најснажнији утисак оставила крцата Маракана, а други, који је донекле покварио општу позитивну слику режирала је група момака у мајицама "Делије Шабац". Неких 45 минута пре почетка утакмице су се спустили до шипке и покушали да помере читава два реда да би они сви "стали". И наравно да настаје пометња и расправљање, гурање и ударање. Ако су већ битан фактор у навијању, требало је да дођу раније и да заузму сталне позиције, ако их уопште имају, у то сумњам. Потврда томе је и чињеница да је половина њих "испарила" у тренутку када су се вође попеле на шипку и лагано их истисле, а од оних који су остали само је један певао.

пази севере, суштина целе приче је да ред мора да постоји и да се зна... ако долазиш редовније на све текме онда сигурно знаш да та група момака у мајицама делије шабац увек стоји сасвим десно до шипке, код мегафона и иста та група момака не воли баш кад дође на север и на свом месту затекне неког другог а баш не воли кад на истом том месту затекне дечурлију, ћалета цвикераша, три девојке и мачка гарфилда( не знам који си ти био од њих).

друга ствар, кад да дођемо раније?
дечко, ми смо из шапца, 2 сата од београда, за то треба времена... иначе, да те исправим, дошли смо сат и по пре почетка текме!!

треће, гураћемо и удараћемо докле год је таквих као ти... ако већ другачије не може...

и најзад, те фамозне вође које су нас испариле су момци из групе У.Б. а они опет стоје поред нас и на смедереву, јавору, кому... биће да ти ниси тад са нама па се мало слабије сналазиш...

и да ти помогнем да решиш дилему... имамо како ти кажеш сталне позиције, јуче си видео где су, убудуће их се клони!!!
ttp://www.delije-sabac.co.yu
Ево клип кореографије снимљен са југа.3.65 Мб.
http://www.megaupload.com/?d=PRAG7GUS
стварно је добра била.
ETELINARA KRALJEVINA
читао сам у неким новинама да су ови странци сви одушевљени атмосфером тако да би смо требали бити задовољни (и ако ја лично нисам из већ 1000 поменутих разлога) кака је рекао да му атмосфера личи као у бразилу.
ја сам делио информаторе и сваки трећи лик ме је питао шта је то, сваки четврти је рекао мени то не треба и онда сам их ја запитао јел знате да на данашњој текми има кореографија, они кажу па вероватно, а ја их питам па јел знате кад треба да подигнете и онда они узму преко курца, а сваки пети узме и баци као да је узео летак на теразијама!
ах да, и смучило ми се док сам вршио исту радњу (и већ тад сам знао да ће атмосфера бити буља) када сам видео ликове који улазе на шта личе и како су у делиријуму што су ту, у фазону "јао брате ушли смо; ааааа лудило брате МИЛАН аааа"

да и порука млађима што се тиче места на трибини, ја имам 25 година и "већ" 4 сезоне нисам пропусти ни једну текму на маракани трудим се да будем око прве екипе и ако нисам ни у једној групи, али када дође неко ко је ту (на СЕВЕРУ) дуже од мене и ко има већи утицај ја се склањам из поштовања, што би сте требали и ви да радите, а не са 15,16 година и на петој текми у животу и ви би сте већ на шипку!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)