Threads: 83
Датум: 21.04.2007.
Време: 18:30
Север: 100 дин.
Шта још... Сви на стадион!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 2
Мањи број људи од очекиваног. Улазнице су биле више него приступачне (север и исток по 100, запад 200 динара), време сјајно, термин одличан (поподневни, а може се стићи и у град). Не знам шта је више требало.
Ни атмосфера није била за памћење, певање испод просека (можда је и било за очекивати овакав пад - у последњих недељу дана два дербија и гостовање у НС-у). Треба споменути васкрслу "Победа - жеља наша" која је певана при крају утакмице и вероватно је била најбоље отпевана песма ове вечери. И наравно, поново лепа бакљада.
..baklje gore, pesma cigana...
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 164
Вечерашња текма са Младошћу је поново привукла велики број Делија на Северу, иако је бројност била мања него иначе. Од почетка се кренуло са песмом "На своју веру, на своју земљу". Током првог полувремена упаљене су две-три бакље, уз пар топовских удара који су после експлозије размрдали масу. На полувремену су се вршиле припреме ради подизања огромне пароле на великим штаповима, која је дигнута пред сам почетак другог полувремена. Уз барјаке, јако навијање, доста бакљи и топовских удара направљена је одлична атмосфера!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 17
Bakljada vrh!
Види њега

опет он усташким писмом пише ;pljuga
Threads: 1
зашто старији не долазе на стадион,зашто је заборављена песма.. ја сам године...,људи,ајмо сви на стадион,па на шта ово личи!!!!!!навијање лоше,бакљада ок.
па ајмо сви да се потрудимо!!!!!
Threads: 0
Quote:а и није устаско ...
Није устаско ал' је усташко :nene :batine