Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Бежанија-Ц.ЗВЕЗДА 16ч среда
Веома значајна утакмица на путу ка титули. Бежанију нисмо никако победили у досадашњем шампионату, па би био ред да тако не остане. Уз подршку Делија, верујем да ће тако и бити. Да не испадне да ја из Градишке позивам, али добре су шансе да ћу и ја доћи, па сам отворио тему ... Big Grin

Идемо до титуле! Confusedampion
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
мало си поранио
Reply
На Спортској централи пише да се текма са Бежанијом игра у 16ч. Остали сусрети су у 17ч.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Игра се у 16:00
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Koliko su karte ?
Reply
Quote:Koliko su karte ?

Ако не буду ништа мењали, онда 300.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Hvala UrbanBaby ;pivo
Reply
Da utakmica je u 16:00 ali se sve Delije pozivajuda da dodju oko 15,15:30h da bi izbegli probleme sa proslog meca na Zelezniku..
a se Drazin barjak vije,ne bi bilo Albanije,i bila bi Ravna Gora,na tri juzna Srpska mora
Reply
ЋИРИЛИЦА!!!

Солидно издање данас у Железнику... Певање у првом делу испод просека, а у другом нешто боље, тек последњих 15-ак минута онако како је требало од почетка... Ипак смо успели некако да пробудимо играче који су прво полувреме играли као да умиру на терену... А како, којим методама и којим песмама и остали детаљи са данашње текме после баскета...

Оно што је јако битно је да смо све ближи Confusedampion
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Иако нисам био колико се могло видети и чути на тв веома лоше навијање у 1 полувремену, у другом полувремену се мало побољшава и кад смо повели са 3-2 тад почиње навијање како треба. Титула нам је врло близу!!! Confusedampion
[Image: 2r3z8sp.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: