Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Хуманитарни концерт!
спречен сам да се појавим на концерту али бих радо уплатио прилог па ме интересује има ли неки жиро раћун на који могу да уплатим коју кинту?
Reply
купи карту, не мораш да дођеш..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
спорт пише:

ОД СРЦА СРЦУ СРБИЈЕ

Велики хуманитарни концерт на Маракани у организацији делија
Манифестацију отворио отац Петар испред Храма Светог Саве. Учествовали
бројни естрадни уметници. Сав приход за помоћ браћи на Косову и Метохији

За Косово, за Србију. Звездин Север увек на истом путу. Без дилеме. Са благословом Епархије Рашко-призренске делије су синоћ организовале хуманитарни концерт за помоћ Србима на Косову и Метохији. Сви који су дошли, а било их је око пет хиљада, пружили су подршку нашем народу у јужној српској покрајини. Истовремено, могли су и да уживају у вишечасовном музичком програму у коме су учествовале неке од највећих група. Манифестацију је отворио отац Петар испред Храма Светог Саве и том приликом је благосиљао све присутне и поручио им.

- Овим не само да пружате материјалну, већ што је још важније духовну подршку сабраћи на Косову и Метохији.

Затим је водитељ синоћњег програма Милан Калинић представио Биљу Крстић и групу Бистрик, која је све присутне поздравила.

- Добро вече делије , ви сте шампиони – на шта је добила огроман аплауз.

После Бистрика, атмосферу на трибини су подгрејали Директори са чувеним навијачким хитовима То је светски шампион , Иде воз . Затим су се на бини ређали Љубомир Манасијевић, ансамбл Свитање, Неверне бебе, група 357, Бајага и на крају Рибља Чорба.

Концерт је трајао до дубоко у ноћ на радост свих присутних, а над Мараканом и њеном северном трибином је доминирала велика порука на бини: Ко да ми отме из моје душе Косово...

ШАМПИОНИ ИЗ ЉУТИЦЕ БОГДАНА

ЗА ДЕЦУ КОСМЕТА

Непосредно пред почетак концерта сви окупљени имали су прилике да поздраве шампионе Србије у фудбалу првотимце Црвене звезде, а и њихове колеге из рукометног клуба. Они су на атлетску стазу изашли држећи високо икону Светог Николе.

Фудбалери су одлучили да сав новац из такозване заједничке касе у коју се сакупљају паре од евентуалних казни играча, поклоне српској деци на Косову, а тај износ прелази 1.100 евра. Наравно, свако од њих је дао и лични прилог у фонд целе манифестације.
[Image: 2r3z8sp.jpg]
Reply
Сигуран сам да свако ко је вечерас дошао, да се није имао због чега покајати, личо сам презадовољан виђеним, мада је одзив могао бити нешто бољи, али и овако сам задовољан, надам се да ће они којима је најпотребније добити нашу помоћ и да ћемо бар некима од њих мало олакшати живот.

Још једном је било лепо бити део Севера и велике Северне породице...

и замолио бих све оне који имају неке фотографије или видео записе са концерта да поставе линкове.

Делије поздрав ! :ruke
Reply
Све је било врхунски, фалило је само да Север буде пун, нека је на част онима који су ту када се игра против разних Милана, Барселона и сл., а када треба нигде их нема... Свакако свима нама који смо дошли било је прелепо, атмосфера као и увек на нашој трибини непоновљива... И најбитније, надам се да се скупило доста новца, о томе ћемо надам се имати неку информацију ових дана...

п.с. Фотке и опширнији извештај у поподневним часовима... Бар од мене, ако неко други има материјал нек изволи... И наравно своје виђење синоћњих дешавања...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
[Image: 0607_koncert_5.jpg]

[Image: 0607_koncert_10.jpg]

[Image: 0607_koncert_4.jpg]

[Image: 0607_koncert_3.jpg]
[Image: pobednik.jpg]
Reply
РСФ је потпуно управу када игра Милан ни 3000 динара није много, изгледа да је синоћ и 400 кинти за неке било превише Sad
Али са једне стране ми је и драго јер на Северу је синоћ одприлике била редовна екипа која долази на текме и то је по мени одраз нашег јединства, а нека служи на част разноразним "миланистима и великоутакмичарима" синоћни недолазак!

Делије, поздрав !
Reply
Фотке

http://www.oaza.co.yu/sport/delije/index...d=1&id=498
[Image: 2r3z8sp.jpg]
Reply
Постоји ли неки аудио или видео запис ?
Reply
Nazalost morao sam da odem posle nastupa Direktora, do tada je bilo odlicno!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)