Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Четврти Кафеов турнир!
Каква неправда данас на турниру!!!
Гомила вуцибатина, алкохоличара и пропалица који себе зову Психо Јунит да освоје турнир и то пошто су се кроз групе провукли као пувањак из гаћа. Срамота. Исти су к'о Милан ове сезоне.
А тек што су кварни, као незгода, ма како је кренуо онај њихов буздован на НиколуБГ-а добро је дечко прошао само са обичним крварењем.

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Шалу на страну свака част момцима из те екипе. Дошли су буновни, мамурни и шта све не, истрпели пораз од нас у првој текми , али су се дигли као Феникс из пепела и заслужено освојили турнир. Мада и да смо ми освојили не би било незаслужено Big Grin .

Бај д веј данас нови хит, посвећен нападачу победничке екипе:

Ти си само бледа копија, правог човека, пичко вампирска :rofl :rofl :rofl .
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
Све је намештено Big Grin

Confusedampion

Поздрав свима и хвала на добром фудбалу..

This time, next year... Big Grin
Reply
Е није вам мало било што сте ми главу разбили, још сте накачили на јутуб да цео свет види... :batine :batine :batine Страшно бре

Шалим се, екстра је клип, ај ко га има да ми пошаље линк на прив па да га скинем... Греота да се то нема у колекцији...

Иначе честитам шамипонима, јбг, после моје повреде по кикбоксере је све кренуло низбрдо... Ал нема везе, биће још дана за мегдана...

поз свима

ПС Где је екипна слика?
Reply
Бранио сам у пет утакмица...
Две за Превише згодне (моја екипа) и три за КБ Победник пошто је њих укупно било четворица...
На крају шта рећи... Ове године моја екипа је први пут наступала, али већ следеће бићемо бољи!!!

Сада мало о самом турниру:
Иако је турнир почео у 12 сати, иако се играло по највећем сунцу све екипе су показале максималну жељу да се покажу у најбољем светлу! Шта рећи тек за момка који је и поред повређене главе храбро наставио! Е сада нажалост публика се и није показала... Велика незаинтересованост за виртуозе на терену...читање новина, хватање хлада, боје, зјала... Big Grin
У нашој групи ситуација је била закомпликована максимално... Прво сам бранио за моју екипу па за КБ Победник, па опет за моју екипу против КБ Победник, па опет за КБ Победник, па потом пошто је неким чудом Big Grin дошло до пенала између КБ Победник и Превише згодних опет сам бранио за своју екипу... Big Grin Конфузно мало...
Иначе виђено је и пар лепих голова!
На крају захваљујем се на хладном пиву које ми је пружило додатну снагу у тим тешким врелим тренуцима... Big Grin

Што се тиче намештања могу само рећи да је све било регуларно и по свим важећим прописима... Big Grin

Освајачима честитамо! Confusedampion
Reply
Quote:Ал нема везе, биће још дана за мегдана...

http://img.photobucket.com/albums/v286/n...4Small.jpg

Где ћеш кроз ЈА Big Grin .
[/img]
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
Kizo, sto fotografieses ljudima bulje :lol:
Reply
Није он сликао... Погледај боље ко је поставио слике... Добили су манију сликања буља и ето поставише људи пар истих...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Quote:Kizo, sto fotografieses ljudima bulje :lol:

Фотке и видео запис који су до сада постављени су из "скривене камере". Папарацо се једно време штековао у крошњи дрвета али пошто је примећен, одлучио је да се "убаци" међу навијаче на саму трибину. Big Grin

Киза дугује да постави групну фотку свих учесника турнира као и групну фотку победника 4.-тог турнира.

Успут, данас је нашем вебмастеру рођендан!
Жив био Кизо!
;pivo

С обзиром да су се екипе и њихови "навијачи" лепо провели јуче на Ади, пао је неки предлог да се током лета репризира 4. турнир (дружење и рекреација) прве недеље у јулу и прве недеље у августу. То му дође 01.07. и 05.08. Било је и предлога да се дружење настави сваке недеље на истом месту и у исто време али у том случају је мало теже окупити већи број људи.
Ово су само предлози - и биће онако како већина изгласа.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Хвала људине... синоћ нисам ништа сликавао јер сам се трезнио од суботе! :flasa

Групна слика свих учесника:
[Image: ekipna-slika.jpg]
Победничка екипа:
[Image: psycho.jpg]
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
u bre, pa odsekli ste mi pola kuma :finger
Reply

Forum Jump: