Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Финале купа - 15.05. у 20:15ч
Сланинари су обична нула.Препевали доста песама од нас,поготово нове.

на,на,на,на,на Лига Шампиона Confusedampion
amo Bog zna šta će biti sa nama,samo Bog zna kolko Zvezdu volim ja
Reply
Quote:Сланинари су обична нула.Препевали доста песама од нас

И напред Воша ле и напред Воша ле :batine :o :finger
[Image: 2r3z8sp.jpg]
Reply
Улаз је био УЖАСАН!!!! Корњаче збијају са свих страна, неизбежна кошкања, и после 40-45 минута тог срања пуштају све да уђу!!! :batine
Север КРЦАТ!!!!!! Навијање ипак добро ако се изузме повремена неусклађеност због рупетине од стадиона.
Једино сам разочаран што се већина људи после текме понашала као да смо добили неки нижеразредни клуб , а не освојили ДУПЛУ КРУНУ другу год. за редом!!Ето колико појединци "воле" звезду.

Свим делијама честитам дуплу круну!!!!!!! Confusedampion Confusedampion
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]
Reply
Онај дечко коме смо одали почаст,да ли су њега убили због дреса на НБГД-у?
Ако неко зна више нека пише!
Reply
Ни слично.
Погинуо је у саобраћајној несрећи.
Reply
Quote:Није проблем поставити фотографију, рећи да су дошли у лепом броју у Београд и сл. Али помињати мишеве, ко је ко, правити поређења то је потпуно глупо.

Ко их јебе бре.

Да им клуб није обезбедио превоз и популарне цене, курац би дошли у том броју.

То је то!!!

И уосталом и поред свега тога било их је за трећину југа, ја сам јуче претерао кад сам рекао за четвртину...

И који мој се бавимо њима, ми смо били одлични, певање свих 90 и плус доста минута прославе, ок кореографија, све за високу оцену... Треба се концентрисати на још две утакмице и након тога скупљаћемо утиске и причати о томе да ли смо остали и даље без премца на овим просторима или нам се неко приближава или нешто треће...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Север стандардно добро. Заказале су остале две трибине иако је запад био солидно попуњен. Ипак је ово било финале Купа, очекивао сам бар мало више подршке са запада, бар као пред крај утакмице :megafon
Срце на терен ...
Reply
Quote:И који мој се бавимо њима, ми смо били одлични, певање свих 90 и плус доста минута прославе, ок кореографија, све за високу оцену... Треба се концентрисати на још две утакмице и након тога скупљаћемо утиске и причати о томе да ли смо остали и даље без премца на овим просторима или нам се неко приближава или нешто треће...

Баш тако! Па не може једна група да буде друга јер им је клуб организовао једно гостовање. На то финале купа је например знало да дође по неколико хиљада Мостараца, осамдесетих година па их нико није због тога сврставао у сам врх.

Свака част за бројност подршку, корео, али група мора да има причу и фанатизам, љубав према клубу, а не да буде вештачки створена јер је то сад фазон у НС. Држе то 4то место иза гробара и Земунаца и то је то...

И опет сам и ја застранио о њима, а хтео сам да кажем да нису вредни помена. :batine :batine
Reply
Видео

http://www.delije.net/av/fudbal/0607/060...kupa_1.wmv

http://www.delije.net/av/fudbal/0607/060...kupa_2.wmv
[Image: 2r3z8sp.jpg]
Reply
Quote:Улаз је био УЖАСАН!!!! Корњаче збијају са свих страна, неизбежна кошкања, и после 40-45 минута тог срања пуштају све да уђу!!! :batine
Еееее, чини се да је било најлакше ући прескакањем се истока Smile
Пошто карата за Север није било, то нам је била једина опција, многи су се исекли и изболи, ја сам само мајицу поцепао Smile
Иначе, што се бројности тиче, једно од најбољих издања на ЈНА. Ал та трибина на том ружном стадиону нам никако не лежи што се певања тича, мислим нам је то можда био минус на овој утакмици. Мада се мора признати да смо у појединим моментима БАШ грмели.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)